Kizkardesim ayrilik karari verdi fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevgim38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
843
1.401
63
43
Merabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo

Aile yok ki ortada. Kardeşinizin eşi aile olmayı becerememiş zaten.

Kredi çekip kardeşlerine, anne babasına gönderen insanin kafa yapısı değişmez.
Kardeşiniz ömür boyu böyle bir eşin derdini mi çeksin?

Madem kararlı, kararına saygı duyun.

Kardeşinizin kararına saygı duymanız gerekiyor.

Anlattıklarınıza göre kardeşiniz zaten mutsuz o evlilikte.Ekonomik gücü de iyiymiş kardeşinizin, neden o adam ailesine yardım yapacak diye sürekli borç içinde bir hayat sürsün. Kv düşünceli olsa oğlum evlendi diye düşünüp oğlunu parasal olarak sömürmezdi. Bırakın boşansın da rahat etsin kardeşiniz.

Kardesiniz sizin ve ailenizin su aşamaya gelindiğinde bile "bu evlilik sürmeli" tavrinizdan dolayı belki de nişanlılık aşamasında veya evliliğin ilk gününden beri pişman olmasına rağmen bu adamı birakamadi !!
Babam en bastan tavirlari hos bulmadi ama biz simdide oncede kardesimin arkasinndayiz sakin boyle dusunme yasanacakmis yasanmis dedik bakalim hayirlisi olsun

Merabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo
kardeşinizin kötülüğünü neden istiyorsunuz anlamadım?

Yetiskin bir insanin derdi dinlenir, kafasini dagitsin diye dertlesilir, birlikte icilinir vs vs

Ama sunu yap denmez. Kardesiniz de olsa boyle. Kararini verdi ise destek olmak guzel olur. Destek olmak istemezseniz dw en azindan kayin ailesi ile gorusmek zorunda kalacagi planlar yapmamalisiniz.

Devir değişti galiba artık erkekler kadınları ayaklı cüzdan görüyor bende yaşadım bu durumu o gözüme gelmemişti ayrılık kararinda ama şimdi düşününce ne çok zarar etmişim maddi olarak o kendine gizli birikim yaparken

Devir değişti galiba artık erkekler kadınları ayaklı cüzdan görüyor bende yaşadım bu durumu o gözüme gelmemişti ayrılık kararinda ama şimdi düşününce ne çok zarar etmişim maddi olarak o kendine gizli birikim yaparken
Sizin iinci evliliginizmi yoksa 1.evliliginizdenmi hamile kaldiniz evet ya sormayin malesf devir degisti sunun iyi biloyorum evlenmeden once bi problem varsa iki katina katliyo lutfen bekar arkadslar degisir diye beklemeyin su aileler bi cocuklarinin evlendirdigine inansalar daha cok baglaniyolar ogullarina o yuzden guzel cocuklar yetistirelim erkekde olsa kizda olsa

Çocuk yokken kurtulsun bu adam ve ailesinden
Kredi kartı eksiye düşecek kadar kendi anasına yağdıran, evinin kirasını bile ödemeyen karısı için hiç bir şey yapmayan adamdan hiç bir şey olmaz.
Aşk evliliği değil, mantık evliliği değil bildiğin sömürme evliliği yapmış adam.

Çalışan kadının çağırdığı temizlikçi bile gözüne gelmişse iliğini kemiğini sömürür kardeşinizin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X