- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnim ilk evlilik hamileyim evet ama bosanmam için engel gormuyorumSizin iinci evliliginizmi yoksa 1.evliliginizdenmi hamile kaldiniz evet ya sormayin malesf devir degisti sunun iyi biloyorum evlenmeden once bi problem varsa iki katina katliyo lutfen bekar arkadslar degisir diye beklemeyin su aileler bi cocuklarinin evlendirdigine inansalar daha cok baglaniyolar ogullarina o yuzden guzel cocuklar yetistirelim erkekde olsa kizda olsa
Merak etme barışırlar.Bende kardeşime üzülüyordum şükür ki üzüldügümle kaldım barıştılar.Biraz zaman kimsenin aramasını beklemeyin kardeşinizde üzülmesin zaten adam ondan vazgeçmez.Oh ne güzel maaşı var her şeyi karşılıyor neden vazgeçsin ki....Merabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo
Maddi gücü varsa niye annesinde kaliyor? annenizi dinlerse ömür boyu çekecek. Çok üzgünüm Sllah gecinden versin ömrü uzun olsun ama Anneniz bir gün ölüp gidecek. Çoluk çocuk da olacak onca yılda. Yanan 1 degil 2 3 4 insan olacak. Benim dedem de anneannem de duzelir kizim, olur kizim, alttan al kizim diye diye annemle bizi hep eve gonderdiler. Öldüler, çürüdüler, üstlerinde otlar bitti. annem yillarca daha o adamin agiz kokusunu çekti. Simdi ruhu yaralarla dolu 4 kadınız. Her şey çok farkli olabilirdi.Merabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo
Kardeşinizin yaşadığı hayata müdahil olmayın o yaşadı o biliyor bitirmek en doğal hakkıMerabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo
Karışmayın sonradan sizin yüzünüzden muhabbetleri olmasın. Eşi ailesine evet sırt çeviremez ama b*kunu da çıkarmanın alemi yok. Ailesi düşüncesiz bak benm babam utana çekinme bizden para ister nıye biliyorkı evlenmıs gıtmıs ler ayrrı bır yuvası var dıye onlar istedikçe bu da yok diyemiyor belliki. Madem ailene yediriyosun ablanın harcadığı nıye gözune batıyor. Nefret ediyorm eşini ailesinden geride tutan erkeklerden işte bu zaafları değişmiyor. Oyuzden ailesini de kendısını de kapıya koysun o kredi çeksin ailesi yesin en sonunda da bırbırlerıni yesinler ablan kendını harcatmasınMerabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo
Mesela ne yapiyor?Birde esi kurumun istemedigi iliskisi kesilecek seyler yapiyo siz olsaydiniz bu kadar haksizliga sikayet edip isten attirirmisiniz
Eşi evliyken kurumun istemediği şeyler yapmıyor muydu? Boşanınca mı yapmaya başladı? Eğer evliyken de yapıyorsa ve şikayet etmediyse şimdi de etmesin. Etik sorunu olup eden evliyken de ederdi, dur şimdi maaşımızı alıyoruz burdan ıssız kalmasın demezdi. Ki ben evliyken de yaptığını düşünüyorum. Kazandığı maaşla evin bir takım ihtiyaçlarını giderirken sorun yoktu da şimdi ben nasıl olsa yokum işten atılsin demek sadece kendi egosunu tatmin eden ama normalde çoğu şeyi umursamayanlarin yapacağı iştir.Konuyu acali hemen hemen 10 ay olmus kizkardesim nisanda bosandi son bikere deniyecem sunuda yapsaydim dedigim hicbirsey kalmasin diye baristilar
Ama adam yine ayni adam ailesini beslemeye devam etti kizkardesim tamam gonderelim ama haberim olsun dedi fakat bu kezde bi acik bide gizli gondermeye basladi k.v oglunu iyice sahiplendi oglumu mutlu ettigin kadar varsin sana iyi sabrediyorum falan demis haksiz yere canim o kadar yandiki en kucugumuz cocugum gibi kardesim demekki neymis iyi niyetli olmayacakmissin
Bekarlar burayi iyi okusun sakin kotu huylari evlenince gecer demeyin herseyi 2 carpip oyle karar verin
Coksukur bebegi yok calisiyo bunuda atlatacaz insallah
Birde esi kurumun istemedigi iliskisi kesilecek seyler yapiyo siz olsaydiniz bu kadar haksizliga sikayet edip isten attirirmisiniz
Konu buysa sikayet gereksiz. Evliyken etseymis kardesiniz. Bosaninca mi aklina gelmis?Kardesim bu iliskiyi kurtarmak icin cok ugrasti ama beyfendi aldigi paralari eksiye dusene kredi cekecek kadar kardeslerine gonderdi markali seyler giyip bundan para isterler yurtdisinda okuyup bundan para isterler kardesime gelince para yok ok ne guzel dunya lutfen bilip bilmeden insanlari yargilamayin cekirdek aile olsmadi bi turlu
Esi psikolog calistigi kurum disardan hasta aldiginiduyarlarsa isi feshederler
Eee işte eşi kardeşlerine parayı gönderip kendisine gelince yok dediği zamanlar yani evli olduğu zamanlar niye şikayet etmedi? Demek ki aldığı maaştan o da yararlanıyormuş hiç yoktan..yoksa niye kocam ıssız kalmasın diye şikayet etmesin ki. Yanlış yanlıştır. Artık kocası olmayınca mı iş etiği, iş ahlaki deyip şikayet edecek. Yoksa sadce intikam.almak için mı?aslında evliyken de etse kocası ıssız kalacağı için göndereceği parası olmazdı,bankalar da kredi vermezdi.Kardesim bu iliskiyi kurtarmak icin cok ugrasti ama beyfendi aldigi paralari eksiye dusene kredi cekecek kadar kardeslerine gonderdi markali seyler giyip bundan para isterler yurtdisinda okuyup bundan para isterler kardesime gelince para yok ok ne guzel dunya lutfen bilip bilmeden insanlari yargilamayin cekirdek aile olsmadi bi turlu
Esi psikolog calistigi kurum disardan hasta aldiginiduyarlarsa isi feshederler
Guzel bi fikirmis aslinda kardesim esinden daha fazla maas aliyodu buna ragmen eve bi kere temizlikci gelsin burnundan getiriyodu anliyacaginiz hep o tarafa k.v gobegini kesmemis bi turdendi yaniEee işte eşi kardeşlerine parayı gönderip kendisine gelince yok dediği zamanlar yani evli olduğu zamanlar niye şikayet etmedi? Demek ki aldığı maaştan o da yararlanıyormuş hiç yoktan..yoksa niye kocam ıssız kalmasın diye şikayet etmesin ki. Yanlış yanlıştır. Artık kocası olmayınca mı iş etiği, iş ahlaki deyip şikayet edecek. Yoksa sadce intikam.almak için mı?aslında evliyken de etse kocası ıssız kalacağı için göndereceği parası olmazdı,bankalar da kredi vermezdi.