Kızkardeşim kaçarak evlendi

eşi bişey demiyo mu annesine?korusun karısını,annesine ezdirmesin!
maalesef kaçarak evliliklerde hep bu sorunlar var

babanla arasını bulamıyor musunuz canım? hala soğumadı mı babanın içi?
eşi de mi korumuyor hakikaten hiç

Arkadaşında dediği gibi kocasının dili yok mu? Madem kaçırdı kızı ezdirmesin annesine. Bence arkadaşınız bu konuyu eşiyle konuşmalı hayat böyle sürmez ona zehir olur anlattığın gibi.

berabermi yaşıyolar peki...arkadaşlara katılıyorum kocasını neden sawunmuyor karısını...bukadar mülayimmi???kız o adama güwenip ewini ailesini bırakıp gitmiş adama bak ya...böle kaynanalarıda anlamıyorum kardeşinizde versin cewabını ben seninle değil oğlunla ewlendim senin istememen zerre kadar umrumda değil değil madem kocası bişey diyemiyo kendi hakkını kendi sawunsun oda kaynanasına hayatı zindan etsin...

canım aynı sorunları bnde yaşamıstım ki halen yaşıyorm çoçuk olunca kötü oluyor işte bnn de 3 senenin sonunda çoçuk yaptım kii onlara güvenmememin adı kısırlık olmustu bile ,bak şöyle yp derim meleğini al ablanın size götür babana torun sevgisi aşılayın önce ama sen gidemiyodun dimi önce kendini gidip gelmeye alıştır
canım baban ne yapabilirki en fazla topu topu döver hadi dövmese kızar sende o öfkelendiğinde duygu sömürüsü yap senin elbebek kızın ne halde de sen babalık yapmazsan o orda nice dertlerden ölücek falan artık o dk aklına ne gelirse ama bunları sakın güne sığdırma aylara yıllara yayaark yap
sen ablana gidip gelmeye başladığında inan ablanın eşinin ona karşı davranısı bile değişicek baban destek olmuyorsa sen ablana sahip çık sonu ne olursa olsun
yeri geldiğinde eniştene kaynanasına laf bile vurabilirsinn babam bi duysa bu laf larını sizin sonunuzu düşünemem falan
bak aynı sorunları bnde yaşadım canım kızkardeşimin haytıma girmesiyle değişti herşey bn
bn yzmaya bile çekniyorumm canım bana dön olurmu haber beklicem senden

Kaçan kardeşinizse, onu kaçıran da oğlu. Ama ne yazık ki böyle kötü insanlar bu tarafta bakmıyorlar.
Kardenişinizin arkasında kimsenini olmadığını bilmesi onlara bu güveni veriyor.
Babanızla barışması için bir yol bulunmalı. O zaman daha dikkat edeceklerdir kendilerine. En azından eşi kaybetmemek için annesine dur diyebilecektir.
Yok mu babanızla barışması için bir çare. Çok zor durumda olduğunu, çok eziyet gördüğünü anlatsanız. Gidip kapıdan bir görünmesi de yeter.
Evlat bu başka birşey değil.
Kaçmışsa kaçmış. Evet bu bir hata ama sonuçta evli ve çocuğu olan bir kadın.
Olan olmuş. Ölümü neden düşünmez insanlar anlamıyorum.
barıştırın bir şekilde mutlaka. Babanız kızarsa kızsın anlatın kardeşinizin durumunu. Belki merhamet eder

babanla arasını bulamıyor musunuz canım? hala soğumadı mı babanın içi?
eşi de mi korumuyor hakikaten hiç

hayır konuşan çok oldu babamla ama halen çok katı ve kin dolu içi. eşi annesinin ağzına bakıyor azcık

Arkadaşında dediği gibi kocasının dili yok mu? Madem kaçırdı kızı ezdirmesin annesine. Bence arkadaşınız bu konuyu eşiyle konuşmalı hayat böyle sürmez ona zehir olur anlattığın gibi.

kocasının dili var ama yok yani. suskun ve sessiz biri kocası ama iyi biri aslında. tek sorun annesi.

evet kayınvalidesiyle beraber yaşıyorlar.bazen savunuyor.oda ortalık karışmasın diye susuyor annesine bişey diyemiyor.cevap verincede daha kötü oluyor. bunlar istiyor ki gelin susup otursun her dediğimizi yapsın. karşılık vermesin.

Üzücü bir durum hem kaçırmış kardeşinizi hem de ahip çıkıp destek olmak bi yana ezdiriyor...pekii yaşı kaç kardeşinizin?

kızkardeşiniz babasınn ahını almış ,kaynanasından çekiyor...ALLAH kimseyi düşürmesin ama baba ahı almak da hiç ii değil ,ilerde çıkıyor mutlaka bir şekilde işte ,keşke genç kızlarımız bunları bir kere daha düşünüp böyle işlere kalkışmasa ..
burdaki sorun ise tamamen eşiyle alakalı ,hem kaçır kızı hem de annene laf söylet ..pes doğrusu ,sadece kaçırmakla koca olunmuyor ..koca dediğin karısnı ezdirmez..
kocası böyle davrandığı müddetçe kardeşiniz hep aynı sorunları yaşayacaktır..
babanızla barıştırma yolunu deneyin ,belki barışınca sizlerden güç alır ..

babama torununu gösterdik canım ama adam huyundan vazgeçmiyor halen aynı düşüncelerde.ben evine gidip gelebiliyorum kardeşimin. babam çok çok kinci bir insandır. çok sinirli bir insandır. ama canım kardeşimle bütün ailemiz görüşüyor ama babam istemiyor sadece.babaannem kardeşime gel ben sana bakarım dedi. kardeşimde kocasını sevdiği için gitmek istemedi. canım sen barıştınmı ailenle nasıl barıştın babanla felan

Üzücü bir durum hem kaçırmış kardeşinizi hem de ahip çıkıp destek olmak bi yana ezdiriyor...pekii yaşı kaç kardeşinizin?

kardeşim 21 yaşında. 3 yıllık evli. kocası 29 yaşında. kardeşimin kaynanası 65-70 yaşlarında dul kadın.

babam özünde iyidir. ama böyle durumlarda asla sözünden dönmüyor. biz yanlız yaşıyoruz zaten . bütün ailemiz başka şehirde.

29 yasında ınsan nasıl kendıne guvenip ayrı eve cıkamıyormuş?Hayret bişey,onun da işine oyle gelıyor sanırım,kardeşiniz kayınvalıdesının sozlerıne aldırmasın,bı zaman sonra ugrasmaktan vazgecer belkı dıycem ama 3 yıl olmus,ustune bır de bebeklerı olmus daha neyın yakısmasından bahsedıyor kı bu kadın

belkide...kaynanasının anlaması lazım çünkü aynı hatayı oda yapmış. kaçarak evlenmiş kaynanasıda. kaynanasıda çok çektirmiş ona. zaten bu kadın bütün gelinlerine aynı şeyleri uygulamış.büyük gelini bırakıp gitti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…