- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
- Konu Sahibi kendihalinde_
-
çok şımartılmış.
Aynı biz. Bir farkla bizim aramızda 2 yaş var ben onun doğduğunu hatırlamıyorum :)
Deli ederdi beni sataşmayı geçiyorum fiziksel olarak da zarar veriyordu bazen. Ben ona göre daha zayıfım bir de kıyamam ona ama duvara yapıştırıldığımı hatırlıyorum.
Şimdi evlendi de normal bir insana dönüştü benden ayrı kalmak yaradı kıza. Arar ablam da ablam diye, kıymetlendim bi :))
Düğün haftası kavga çıkaran kız bu mu diyorum kendi kendime. Biraz uzak kalsanız anlar kıymetinizi. Üzerine çok gitmeyin. Çocuk gibi de davranmayın o da bir birey sonuçta ve bu tavır onu rahatsız edip hırçınlaşmasına sebep olabilir.
Ergenliğinden çıkamamış da olabilir zira benimki hala ergen. Kocası nöbete gitti diye 4 gün bizde kaldı, 3. gün fabrika ayarlarına geri döndü hatun :)maalesef ailede o küçük onun dediği olsun şeklinde büyüdü genelde
Ne kadarda bize benziyorsunuz.
Duvara mı yapıştırdı kardeşiniz bende benzeri şeyleri yaşıyorum sürekli
Aslında biz ayrı kaldık ben 4 yıl başka şehirde okudum ama bu onu değiştirmedi
Ergenliğinden çıkamamış da olabilir zira benimki hala ergen. Kocası nöbete gitti diye 4 gün bizde kaldı, 3. gün fabrika ayarlarına geri döndü hatun :)
Yetiştirme dönemi de etkili gerçekten. Bana sürekli sen büyüksün idare et diye diye tepeme çıkardılar. Dediğim gibi, fazla bir arada olmayınca da kendisi aramaya başlıyor abla napıyorsun bize gelsene diye.
19 bitti.Aynen bizimkiside o şekil tepemize çıktı. Annemlerde zaman zaman şaşırıyor artık ona nasıl davranacaklarını
sizin kardeşiniz kaç yaşında
Kardeşini bir psikolağa götürSelamlar
Benden altı yaş küçük bir kız kardeşim var.
Onun bebekliğini , hatta doğduğu günü cok net hatırlıyorum
18 ini gecti ama onun yüzüne baktıgımda onu hala küçük bir çocuk gibi görüyorum.
Kendime ne kadar engel olmaya çalışsamda ona bazen kücücük birine davranır gibi davranırken buluyorum kendimi
O kimi zaman bundan rahatsız lafla ya da bedensel olarak saldırıya geciyor
Az da olsa bazı zamanlar bi şey demiyor kullanıyor birazcıkta
bana gelirken çikolata al gibi.. tatlı bir ses tonuyla
Ben bu yıl bi yerde calışmadan kpss ye hazırlanıyorum
ders calışmayı derslerle ugrasmayı seviyorum
kardeşim tam tersi liseyi zor bitirttirdik ona üniversite sınavına bile girmedi
şu an avm içinde bir magazada calışıyor
Bana karşı iyi zamanlarıda var gercekten bir kardes gibi oldugu zamanlar
Ama kötü oldugu zamanlar daha fazla
olmayacak bir şeyden bi şey çıkarıyor
lafla gıcık etmeye çalışıyor beceremeyince üstüme saldırıyor saç çekmek , tekme vs. şeklinde
ve acı verici şekilde
ben onu durdurmaya çalışıyorum ellerini falan tutmaya çalışıyorum durduramıyorum bende karşılık versem
hareketleri daha da şiddetleniyor ki o benden güçlü
diyorum düşmanına vurur gibi neden böyle yapıyorsun diyor düşmanımsın benim ablanım diyorum hayır düşmansın diyor tekrarlıyor bu kelimeyi
bazende ben ders çalışıyor oluyorum giriyor odaya kıskançsın diyor neyi kıskanmışım ablalar kardeşlerini kıskanmaz diyorum sen kıskanıyorsun diyor
böyle işte.. az öncede benzer bi kavgamız oldu..
çok üzülüyorum
ne yapacağımı bilemiyorum
sizlere danışmak ve yorumlarınızı dinlemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?