• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızkardeşime nasıl davranmam gerektiğini şaşırdım artık

Benimde kardeslerim var iki erkek bi kiz allahım sağlık versin. Kiz kardeşimle arkadas gibiyim aramizda 3 yas var erkek kardeslerimin biriyle 10 diyeri ile 7 yas var ikiside benim cocugum gibi hala daha küçüklermis gibi sevdigim oluyo kiz kardeşim dahi bana terbiyesizlik yapamszlar bence cok sşımartilmis.

Bence siz basindan beri abla olmamissiniz. Ablaligi hissetmemis o. Demekki kucuk yaslarda, yasitmissiniz gibi davrandiniz. Bende evin en kucuguyum ve benimde 6 yas buyuk ablam var. Hic boyle seyler yasamadik. Akli basina gelene kadar konusma. Onunla yasitin gibi olma, her zaman abla ol. Aslinda normalde arkadas gibi olmak daha sagliklidir ama sizin kiz icin tam tersini uygulamak gerekir. Kurallar koyun. Duracagi yeri bilmeli. Lafla satasmaya baslasigi zaman hic cevap verme. Onu hiiicccc umursamiyormus gibi davran. Bir sure sonra senden istedigi tepkiyi alamayinca vazgecer size satasmaktan.

Kesinlikle şımartılmış.
Biran önce net tavırlı olmanız lazım yoksa başını alır gider bu halleri

Şırmartılmak hiç bir çocuk, genç için iyi bir şey değil malesef, şımartandan çok şımartılana zararı var...
Kardeşiniz de bunlardan biri. bi tane erkek kardşim var 2 bucuk yas küçük benden. bizim de anne baba çok şımartan, her dediğini yapan tiplerden ama erkek kardeşim benden korktuğu kadar kimseden korkmaz, biraz geç ama olsun yine de zararın neresinden dönerseniz kardır, kardeşim bir abla dediğinde bi abla daha çıkar ağzından, bir gün bana saygısızlık etmez aileme karşı sorumluluklarını yerine getirmediğinde ona ne kadar kızacağımı bildiği için çekinir onlara karşıda tavrını düzenler, evde birinden korkacak çocuk. Umarım geç olmadan düzelir hayatını mahvetmez...

Back
X