Kızkardeşime yapılan taciz

şimdi polise gidip o sapığı şikayet etmeseniz sokakta rahat rahat gezip başkalarının evlatlarınada zarar verebilir şikayet edilmemenin verdiği güven olur korkmadan sapıklığa devam eder hadi başkalarının evladı umrunuzda değil diyelim.yine kardeşinize aynı teşebbüste bulunmayacağı ne malum. ayrıca bişey merak ettim kız kardeşiniz bu çocuğu tanıyormuymuş sormadınız mı bunu???

Ya nasıl bir zihniyet..nasıl bir sapıklıkk bunu yapmayan çalışan adamdaki!!
Merak ediyorumda bizde çocuk olduk bizi niye biri tutup götürmedi bilmem..annemizin dizinin dibinden ayrılmazdık..yada kapının önünden..Şimdi babanla abin bir şey der diye önlem almıyorsunuz..Ama daha büyüğüde olabilir..
Kardeşiniz yaşından çok büyük şeyleri çookktaan öğrenmiş zaten..Bazı çocuklar cidden bu tür oluyor..
nasılsa babamın abimin haberi olmadı diye herşeyi yapabilir..
Babanız cahilse kardeşiniz bin kat cahil..Annen ve sen kardeşinle konuşun tanıyormuymuş bakalım o pisliği.

tanımıyorum diyo ama bizim sitede oturuyormus ben bağırınca kaçmış gitmiş bulamadım.
annem polisi arayacak ama babamın haberi olmasın dicez yoksa benim kardeşim olmazsa başkasının çocuğu olacak
kardeşimi de zaten bu kesin şart oldu bir psikolog görmeli.

şimdi polise gidip o sapığı şikayet etmeseniz sokakta rahat rahat gezip başkalarının evlatlarınada zarar verebilir şikayet edilmemenin verdiği güven olur korkmadan sapıklığa devam eder hadi başkalarının evladı umrunuzda değil diyelim.yine kardeşinize aynı teşebbüste bulunmayacağı ne malum. ayrıca bişey merak ettim kız kardeşiniz bu çocuğu tanıyormuymuş sormadınız mı bunu???

olurmu öyle şey sitede bir sürü masum kız çocukları var. ben coktan gidicem de küçük kız akrdeşimi evde yanlız bırakamıyorum annem gelsin allah nasıl biliyosa öyle yapsın demicem asla.
rabbim kimsenin başına vermesin ya ben yetişemeseydim belkide zarar verecekti
bazılarının dediği gbi de bekaretin peşine düşmedim ben.

tanımıyorum diyo ama bizim sitede oturuyormus ben bağırınca kaçmış gitmiş bulamadım.
annem polisi arayacak ama babamın haberi olmasın dicez yoksa benim kardeşim olmazsa başkasının çocuğu olacak
kardeşimi de zaten bu kesin şart oldu bir psikolog görmeli.

Genelde çok sıkı aileler çocukları bu durumda kendini özgür hissettiği an değişik şeyler yapma peşine düşüyorlar.
Eğer olurda bu durumu baban ve abinden gizli halletmeyi başarırsanız annenle.
oturup konuşun önce bi kardeşinle sonra dediğin gibi psikoloğa götürün. Babanla abinlede sen konuş.Madem üniversite okumuşsun. Düzgünce nasıl konuşulucağını bilirsin onları en iyi sen tanıyorsun.
Sonra bilgisayarı tamamen kaldırın. Hani evde başkaları giripte bir tek ona yasak olursa o daha da kötü olur.
Bir süre en azından kaldırın o bilgisayarı.
Allah yardımcınız olsun.

Ayrıca oku bak kendi hayatını kurtar kimse seni kurtarmaz diyip çocuğu korumasız hissettirmeyin.
daha güzel şekilde teşvik edebilirsiniz.
13 yaşında çocuk bu tür olayları merak eder gizli,yasak olduğu için.
Ama o hayat kurtarmayı falan bilmez.​

az önce geldik sağlık ocağından doktor birşey olmadığını sadece sürtme mi ne olmuş öyle bişey söylemiş anneme.
ben bu yaşa kadar elimi kaldırmadım kardeşime.
bu söylenilenlerin hepsinin doğruluğunu bizde biliyoruz.
ama benim babam köylü kafalı çok cahil birisi
yengemin kızı o yollu kardeşime de bunu aşılamaya çalışıyor abimde uzak dur dediği halde durmadığı için dövdü.
babamda binadaki kızlarla kapıda otururken erkekler gelmişl yanlarına görmüş bunun için hırpaladı sadece
,
annem işe döndü tekrar gelsin o çocuğun da evine gidicez bizim sitenin sakiniymiş kkkkkkkkkkkkkkkk
zaten facebook hesabını falan kapatmıstık giremiyordu bilgisayarda da şifre var.

yani ben sadece siz bişiyler söylersiniz diye yazmıstım.
hemen insanları cahil yerine koymak çok kolay geri kafalı bir babam ve abim var kim dğeişitrebilir ki onlar bunun en doğru yol olduğunu düşündüğü sürece.
siz söyleyin bi gidip psikolojik yardım al deyince he evet gideyim derler mi
emin olun kendi ailesinin basına gelmeyen asla anlayamaz
bende burdan ne biçim ailesiniz psikolojiniz bozuk diyebiliridim size...

nedir bunlar inanamıyorum şoktayım yaa. sürtmemi ne olmuş nasıl dile kolay o yaşta kızın yaşadığına bak.sağlıklı birey olması ruh halinin düzgün olması beklenebilir mi bu kızdan? bütün hayatı boyunca bilinçaltında kalmıcakmı bu tecavüz girişimi. yani belki kız kardeşinin bakiireliğine zarar vermemiş ama hayatına çok ciddi zararlar verecek bir olay bu.. kardeşinin bunlara gülerek cevap vermeside tuhaf. hiçmi çırpınmamış bağırmamış elinden kurtulmaya çalışmamışmı?

biligisayardan engelledik annemin telefonundan girecek yol bulmuş.
ben üniversiteden bu yıl mezun oldum yeterince yanında olamasamda her zaman ona destek oldum başkasında görüp de eksikliğiini hissettiği hiçbirşey olmadı.
dövmedim sövmedim.
uzak ilde olduğum halde hergün aradım derslerine çalış seni kimse kurtarmaz oku hayatını kurtar
herşeyi anlattım
evde kimse ona iş bile yaptırmaz
daha napalım siz söyleyin ilgilenmek nedir?
küpe sokmak mı

Siz onunla uzaktan ne kadar ilgilenebilirsiniz ki.Ben küpe sokun,onu sıkın demiyorum.Ama bilgisayarı engelleyip telden girmesine izin vermek...
Yine söylüyorum eksikliğini hissettiği şey ilgi ama yakınlarından.Onu döven bir baba,saf yerine koyan bir aile.İlgiyi başkalarında araması çok normal.
13 yaşında daha çok küçük eğer şimdi birşeyler yapmazsanız ileride daha da zor zamanlar yaşayacaksınız.Eğer imkanınız varsa psikolojik yardım almasını sağlayın.

bende annem de dövemdik. anlat herşeyi dedik bende annemi gönderdim git bak için rahat etsin dedim.
bende isterdim bu sorunu oturup ailemle çözmek ama bazı zihniyetleri değiştirmek çok çok zor
abimle oturup hiçbi zaman dertlerimi sorunlarımı konusamadım 110 kiloluk adam hemen üstüne yürüyor insanın
babamda bağırarak söverek üste çıkıyor

inanın suan ne düşünüeceğini dahi bilmiyorum başına gelmeyince anlayamıyor insan
ne fakülte ne de başka birşey geri kalmıs bir babanın düşüncelerini değiştiremez

onlar hemen namus sorunu haline getirirler bende tekrar dayak yemesini falan istemiyorum
daha da hırslanabilir bize. kafam karma karısık oldu bu devirde kız çocuğu yetiştiremeyecek miyiz biz kapının önünde oturamıcaklar mı
napıcaz bağlıcaz mı eve sokağpa çıkamaz olduk sapıklardan

Siz onunla uzaktan ne kadar ilgilenebilirsiniz ki.Ben küpe sokun,onu sıkın demiyorum.Ama bilgisayarı engelleyip telden girmesine izin vermek...
Yine söylüyorum eksikliğini hissettiği şey ilgi ama yakınlarından.Onu döven bir baba,saf yerine koyan bir aile.İlgiyi başkalarında araması çok normal.
13 yaşında daha çok küçük eğer şimdi birşeyler yapmazsanız ileride daha da zor zamanlar yaşayacaksınız.Eğer imkanınız varsa psikolojik yardım almasını sağlayın.

son bikaç aya kadar böyle bir durum yoktu. yani bilgisayara girerdi ama bu şekilde bişiylerini görmemiştimoysa hep kontrol ederim demekki mesajlarını siliyormus
geçen aksam abim işten geldi buda pc de konsuurken görmüş bir aydır takipe edemiyordum evdeki işlerden dolayı
bi sürü tanımadığı adam eklemiş listesine
abimde şifresini alıyo bakıyo mesajlarına sohbetten tanımadığı erkekler yazıyormus küfürlü küfürlü benimki 18 cm falan bunları görünce abim otomatikmen delirdi. sen daha kaç yasındasın niye konsuuyosun diye.
sevgilin varmı diye sordu önceden vardı falan dedi o sinirle dövdü işte
engelledik hesabını abim aldı falan bu annemin telinden giriyormus meğer
ben bile becerememiştim nasıl etti bilmemedik
olaylar bu şekilde glişti işte
aa asla sürekli döven bi aile olmadık bu konuda çok ama çok geriler

nedir bunlar inanamıyorum şoktayım yaa. sürtmemi ne olmuş nasıl dile kolay o yaşta kızın yaşadığına bak.sağlıklı birey olması ruh halinin düzgün olması beklenebilir mi bu kızdan? bütün hayatı boyunca bilinçaltında kalmıcakmı bu tecavüz girişimi. yani belki kız kardeşinin bakiireliğine zarar vermemiş ama hayatına çok ciddi zararlar verecek bir olay bu.. kardeşinin bunlara gülerek cevap vermeside tuhaf. hiçmi çırpınmamış bağırmamış elinden kurtulmaya çalışmamışmı?

benimde anlayamadığım nokta zaten bu çok kalabalık bir site herkes çardaklarda oturuyor ağzımı kapattı götürdü diyor kimse görmemz mi engellemez mi ben anlamadım
o an orda neler oldu tam olarak anlatmıyor acımayacak korkma falan demiş yere atmıs yüz üstü sonra ben gelmişim kafayı yicem düşündükçe daha çok küçük bu yaşta neler gördü allahım yaa:14::14::14::14:

son bikaç aya kadar böyle bir durum yoktu. yani bilgisayara girerdi ama bu şekilde bişiylerini görmemiştimoysa hep kontrol ederim demekki mesajlarını siliyormus
geçen aksam abim işten geldi buda pc de konsuurken görmüş bir aydır takipe edemiyordum evdeki işlerden dolayı
abimde şifresini alıyo bakıyo mesajlarına sohbetten tanımadığı erkekler yazıyormus küfürlü küfürlü benimki 18 cm falan bunları görünce abim otomatikmen delirdi. sen daha kaç yasındasın niye konsuuyosun diye.

peygamberagacı kardeşine senden başka yardım edebilecek yok belli ki.Sen ablası olarak ona yaptığını yanlış olduğunu anlat.İnşallah akıllanır da bırakır bu boş işleri.Birde o sapığı bul konuş uzak dursun kardeşinden.

az önce geldik sağlık ocağından doktor birşey olmadığını sadece sürtme mi ne olmuş öyle bişey söylemiş anneme.
yengemin kızı o yollu kardeşime de bunu aşılamaya çalışıyor abimde uzak dur dediği halde durmadığı için dövdü.
babamda binadaki kızlarla kapıda otururken erkekler gelmişl yanlarına görmüş bunun için hırpaladı sadece
,
annem işe döndü tekrar gelsin o çocuğun da evine gidicez bizim sitenin sakiniymiş kkkkkkkkkkkkkkkk
zaten facebook hesabını falan kapatmıstık giremiyordu bilgisayarda da şifre var.

hemen insanları cahil yerine koymak çok kolay

geri kafalı bir babam ve abim var kim dğeişitrebilir ki onlar bunun en doğru yol olduğunu düşündüğü sürece.

Neyse ki doktora götürmüşsünüz. Dilerim en az hasarla atlatır bu tramvayı....

Yaşadıklarınız zor fakat çözüm imkansız değil. Üyeler size yazdıklarınız yüzünden kızdı, yaşadıklarınız yüzünden değil. Siz kimse duymadan ne yapmalıyız? Birsey olmuş mudur nasıl anlarız? dediniz ve biz de bu yüzden tepki gösterdik. Sizin yaşam tarzınızı, ailenizi yargılama hakkımız yok.

peygamberagacı kardeşine senden başka yardım edebilecek yok belli ki.Sen ablası olarak ona yaptığını yanlış olduğunu anlat.İnşallah akıllanır da bırakır bu boş işleri.Birde o sapığı bul konuş uzak dursun kardeşinden.

benim ona verdiğim akıllar bir değil on değil. dersleri kötü diye bulmadığım yöntem kalmadı yine olmadı yine olmadı okumak bile istemiyor çalışmak istiyormus
abimde böyle okumadı internette yarıs arabalaıyla kafayı yicek 24 yasındaki adam. sülalede bir ben birde kuzenim okuyup adam olduk. umarım kardeşimde babama çekmez yoksa bunla sınırlı kalmıcak yaşadıklarımız:50:
sadece konusmakla bırakmam asla siteyi öğrendim az bucuk rahat dursun bir iki saat ama yemin ederim asla ucuz kurtulamıcak
benim kardeşimden uzak dursa başkasının çocuğuna yapacak
nefret ediyorum çocuğuna yanlısı doğruyu öğretmeden sokağa salan ailelerden
erkek nasıl olsa ona bi zarar gelmez
aman benim evim pis olmasın dısarda oynasın sonrada böyle şeytan olsunlar
gerçekten sinir krizleri geçirebilirim

,

hemen insanları cahil yerine koymak çok kolay

geri kafalı bir babam ve abim var kim dğeişitrebilir ki onlar bunun en doğru yol olduğunu düşündüğü sürece.

kımse kızmasın ama bana gercekcı gelmedı.

millet burda ahkam kesiyo şiddet varmıs ailenizde aa cahillik falan diyolar.kimse düşünmüyomu 13yaşında kız kardeşiniz olsa adamlar bu kıza organının boyundan bahsetse siz napardınız.heleki bunu gören bi abi.ve bu yasta kızın sevgilisi olmasıda ayrı konu.. millet ahkamlarını kesedursun öyle konuşanları hiç takmayın.dövünde demiyorum tabi yanlıs anlasılmasın.. en mantıklısı sizin onu bir psikoloğa götürmeniz son yaşadıklarından sonra alt üst olur kızcağız. devlet hastanelerindede var psikologlar. uzman yardımı almanız en iyisi.burda hiç kimse size bir uzman kadar yardımcı olamaz.

Son düzenleme:
Neyse ki doktora götürmüşsünüz. Dilerim en az hasarla atlatır bu tramvayı....

Yaşadıklarınız zor fakat çözüm imkansız değil. Üyeler size yazdıklarınız yüzünden kızdı, yaşadıklarınız yüzünden değil. Siz kimse duymadan ne yapmalıyız? Birsey olmuş mudur nasıl anlarız? dediniz ve biz de bu yüzden tepki gösterdik. Sizin yaşam tarzınızı, ailenizi yargılama hakkımız yok.

ne yazabilirdim ki.
babsı abisi hırs delisi olan biri olsaydınız direk gidip olayı duyurmak ister miydiniz
biraz empati kursaydınız belkide beni anlayabilirdiniz
insanlar o kadar kötü ki bir genç kızın adı çıkmasın yeterki
ben kardeşimin bu şekilde anılmasını ister miyim
kimse kimseyi anlamak istemiyor aklına ne yorum geliyorsa yapıyor
ben sadece onu korumak adına söyledim
okula göndermezler onu yaparlar bunu söylerler hangisini söyliyim
ben bir ablayım ve onu ben büyüttüm
göz göre göre dayak yemesini yok yere aşağılanmasını göze alamam

Back
X