Kızkardeşime yapılan taciz

millet burda ahkam kesiyo şiddet varmıs ailenizde aa cahillik falan diyolar.kimse düşünmüyomu 13yaşında kız kardeşiniz olsa adamlar bu kıza organının boyundan bahsetse siz napardınız.heleki bunu gören bi abi.ve bu yasta kızın sevgilisi olmasıda ayrı konu.. millet ahkamlarını kesedursun öyle konuşanları hiç takmayın.dövünde demiyorum tabi yanlıs anlasılmasın.. en mantıklısı sizin onu bir psikoloğa götürmeniz son yaşadıklarından sonra alt üst olur kızcağız. devlet hastanelerindede var psikologlar. uzman yardımı almanız en iyisi.burda hiç kimse size bir uzman kadar yardımcı olamaz.

çok haklısın insanların acımasızlıklarını unutmustum. ben kardeşimin tekrar dövülmesini okuldan alınmasını polislerle bilmem nelerle uğraşmasını istemediğimden nasıl olur ne yapabilirim demiştim.
şuraya insan gibi iki yorum yapmaktan yoksun olmak da vahim bir durum öncelikle siz de düşüncelerinizi gözden geçirin
bir insanı korumak niyetim olayın üstünü kapatmak değil
çok merak ediyorum sizin başınıza gelse ne yapardınız
buraya çok neyim var bilmiyorum boşluktayım güzel değilim diyenler 200 yorum yapılıyor yargılanmıyor
bu duruma gelince demediğniiz kalmıyor

Çok büyük geçmiş olsun, benim de kızım var tüylerim ürperdi okurken, Allah korusun hepsini.

Yalnız siz bunun bir tecavüz girişimi olduğundan emin misiniz, kızkardeşiniz bile isteye gitmiş olmasın.
Olanları anlatırken gülmesi düşündürdü beni, hatta doğru düzgün anlatmaması da tuhaf.
Bu denli ciddi bi olay yaşayan bir insanın bu kadar kayıtsız olması normal mi sizce?
Dilerim öyle değildir ama bu açıdan da lütfen düşünün bu konuyu.
Allah korusun, cinselliğe bir merak geliştirdiyse yeniden deneyebilir.

Hiç boş bırakmayın kardeşinizi ve kesinlikle psikologlara götürmelisiniz. Saf diyorsunuz yarın öbür gün daha kötü durumlar da gelebilir başına. Abinize babanıza bu saflığından ötürü götürdüğünüzü söylersiniz. Küçükken düştü böyle saflık kaldı diyorsunuz dr lar ne dedi peki? Rehabilitasyon merkezleri var oralarda eğitim ve psikolojik yardım aldırabilirsiniz. Amca kızınızla da kardeşinizi yalnız bırakmayın. Allah yardımcınız olsun...

kusura bakmayın ama anlatış tarzınızdan dolayı ben pek inandırıcı bulmadım buraya artık insanlar öyle hikayeler anlatıyo ki kafalarından uydurup uydurup yazıyo,,

ön yargı değil ama inanamadım işte,,,, böyle şeyler oluyo tamam ama sizin anlatış tarzını bana hiç samimi gelmedi =((

Son düzenleme:
kardeşine tecavüz girişiminde bulunuluyor senin yaptığın ilk iş internete konu açmak oluyor.

sonra polise gidemeyiz adı çıkar diyorsun o herif elini kolunu sallaya sallaya dolaşırken için nasıl rahat ediyor tekrar aynı girişimde bulunmayacağını nereden biliyorsun

cümbür cemaat doktora kontrole gidiyorsunuz doktor hiç şüphelenmiyor mu bu çocuğun başına ne geldi diye

13 yaşında bir çocuğa jinekolojik muayene yapıyor sadece sürtünme gerçekleşmiş deyip geçip gidiyor mu yani

işin aslı bana inandırıcı gelmedi.

az önce geldik sağlık ocağından doktor birşey olmadığını sadece sürtme mi ne olmuş öyle bişey söylemiş anneme.
ben bu yaşa kadar elimi kaldırmadım kardeşime.
bu söylenilenlerin hepsinin doğruluğunu bizde biliyoruz.
ama benim babam köylü kafalı çok cahil birisi
yengemin kızı o yollu kardeşime de bunu aşılamaya çalışıyor abimde uzak dur dediği halde durmadığı için dövdü.
babamda binadaki kızlarla kapıda otururken erkekler gelmişl yanlarına görmüş bunun için hırpaladı sadece
,
annem işe döndü tekrar gelsin o çocuğun da evine gidicez bizim sitenin sakiniymiş kkkkkkkkkkkkkkkk
zaten facebook hesabını falan kapatmıstık giremiyordu bilgisayarda da şifre var.

yani ben sadece siz bişiyler söylersiniz diye yazmıstım.
hemen insanları cahil yerine koymak çok kolay

geri kafalı bir babam ve abim var kim dğeişitrebilir ki onlar bunun en doğru yol olduğunu düşündüğü sürece.
siz söyleyin bi gidip psikolojik yardım al deyince he evet gideyim derler mi
emin olun kendi ailesinin basına gelmeyen asla anlayamaz
bende burdan ne biçim ailesiniz psikolojiniz bozuk diyebiliridim size...

yasak olan şey cazip gelir. dövmek, azarlamak yerine ablası olarak onu karşınıza alıp cinselliği anlatın. Gelişigüzel kişilerle yapıldığında da ne insanların ne de kardeşinizin kendisine saygısı kalacağından bahsedin. Yengenizin kızının ve mahalledeki kişilerin ona verebileceği zararlardan bahsedin. Saf bile olsa bu kadarını anlar.

Şu an 13 yaşında ve "ne neden yanlıştır"ı bilmiyorsa yaşadıklarını anlamaması, hatta anladığı halde yanlış bulmadığı için heyecanlanıp hoşuna gitmesi ve bu yüzden gülmesi normal.

Bulunduğunuz muhit de hiç tekin değil, ya taşının ya da uzaktan uzağa çaktırmadan göz kulak olun kardeşinize.

Son düzenleme:
Çok büyük geçmiş olsun, benim de kızım var tüylerim ürperdi okurken, Allah korusun hepsini.

Yalnız siz bunun bir tecavüz girişimi olduğundan emin misiniz, kızkardeşiniz bile isteye gitmiş olmasın.
Olanları anlatırken gülmesi düşündürdü beni, hatta doğru düzgün anlatmaması da tuhaf.
Bu denli ciddi bi olay yaşayan bir insanın bu kadar kayıtsız olması normal mi sizce?

Bu bir tecavüz girişimidir. O yaştaki bir kız çocucğu için bu bir oyun bir merakını giderme girşimidir. kendi gitmiş olması bundan kaynaklanır. öyle bile olsa bahsetmiş olduğumuz bir cocuk ve yaşayacağı olayın ilerdeki yansımasın göremeyecek bir cocuk. o yüzden lütfen kardeşinizde istekliymiş tecavüz değil cinsel birleşmedir diyip bu olayı masumane bir hale getirmeyelim.

Psikolog gözetiminde bu olayın vahamiyeti anlatılmalı ve önlemler alınmalıdır. konu sahibi siz tek başınıza bu işin altından kalkamayabilirsiniz. 3. bir göz her zaman daha etkilidir.

Öncelikle korktuğunuz gibi bir durum olmamasına sevindim. Sonuç olarak babanıza ve abinize bunu anlatamazdınız.
Ama kardeşinizin arkasını boş bırakmayın lütfen herşleyden önce okumuş görmüş bilinçli bir abla olarak onu siz gözetin çok tehlikeli yaşlar bunlar. Belki bu bir tecavüz girişimi değildi bir cinsellik denemesiydi bilemezsiniz? mademki çevresinde o şekilde bir kuzani var internetten tanımadığı adamlar bu çocukla cinsel muhabbetler yapıyor. Bence kardeşinizle çok daha ciddi ve çok açık seçik bir konuşma yapmalısınız.. Allah yardımcınız olsun yaşamayan bilemez tabiki ama nolur kardeşinizi kollayın sizden başka ona yardımcı olabilecek yok anlattığınız kadarıyla.. İlgisini başka yerlere çekmeye çalışın.. Ergenlikte insan her hatayı yapar sonra hayatında derin izler oluşur Allah korusun.

Tecavüz girişimi olduğundan emin misiniz ne demek yaa? Kızın rızası olsa bile sizce 13 yaşındaki birinin rızası kanuni olarak geçerli midir? Tabi ki hayır! Kız açık açık ben isteyerek gittim dese de bu suç aynı suçtur. Ayrıca bu durum tecavüz girişimi değil tecavüzdür,tecavüz olması için illa tam olarak cinsel birleşme olması gerekmez. Cinsel amaçla yapılan herhangi bir tensel temas (dokunma,sürtünme vs.) durumu taciz sınırlarından çıkarıp tecavüz boyutuna getirir. Ayrıca bu tecavüz denilen fiil yetişkinlerde cinsel saldırı,18 yaşından küçüklerde ise cinsel istismar ismini alıyor.Dediğim gibi cinsel istismarda çocuğun rızasının önemi yok.

Hiç boş bırakmayın kardeşinizi ve kesinlikle psikologlara götürmelisiniz. Saf diyorsunuz yarın öbür gün daha kötü durumlar da gelebilir başına. Abinize babanıza bu saflığından ötürü götürdüğünüzü söylersiniz. Küçükken düştü böyle saflık kaldı diyorsunuz dr lar ne dedi peki? Rehabilitasyon merkezleri var oralarda eğitim ve psikolojik yardım aldırabilirsiniz. Amca kızınızla da kardeşinizi yalnız bırakmayın. Allah yardımcınız olsun...

Evet,katılıyorum.Sizin saflık diye bahsettiğiniz şey yarın öbür gün daha beter şeyler getirebilir başına.

Son düzenleme:

Tecavüz girişimi olduğundan emin misiniz ne demek yaa? Kızın rızası olsa bile sizce 13 yaşındaki birinin rızası kanuni olarak geçerli midir? Tabi ki hayır! Kız açık açık ben isteyerek gittim dese de bu suç aynı suçtur. Ayrıca bu durum tecavüz girişimi değil tecavüzdür,tecavüz olması için illa tam olarak cinsel birleşme olması gerekmez. Cinsel amaçla yapılan herhangi bir tensel temas (dokunma,sürtünme vs.) durumu taciz sınırlarından çıkarıp tecavüz boyutuna getirir. Ayrıca bu tecavüz denilen fiil yetişkinlerde cinsel saldırı,18 yaşından küçüklerde ise cinsel istismar ismini alıyor.Dediğim gibi cinsel istismarda çocuğun rızasının önemi yok.

Evet,katılıyorum.Sizin saflık diye bahsettiğiniz şey yarın öbür gün daha beter şeyler getirebilir başına.

Bu vahşilikleri gazetelerin 3. sayfalarında okuyunca daha az acı veriyormuş insana onu anladım konuyu okurken..Yaşayan birinin ablasının ağzından an be an olanları dinlemek çok daha korkunçmuş!

Önce şunu kafanıza sokun lütfen..13 yaşındaki ÇOCUK olan kız kardeşiniz yaşayacağı travmanın daniskasını zaten yaşamış..babanızın ağbinizin dayağı,yada elalemin lafı sözü yaşadığı bu şeyden daha fazla zarar veremez ona..Artık kendinizi silkeleyin ve gözünüzü karartıp polise gidin..Doktorun sürtünme olmuş deyip,çocuk şubeye haber dahi vermeden sizi eviniz yollaması zaten ayrı bi skandal! Normalde doktor tarafından anında polise bilgi verilmesi gerekir..Zaten kızı dayak arsızı yapmışlar belliki..başka şeylerin de arsızı olmadan bu vahşinin cezalandırılması ve başka çocukları tenhaya çekmemesi için bi adım atın..Polis babanıza yada ağbinize dayak attırtamaz artık..devlet korumasına verilir yinede (talep ederseniz) o babaya ve ağbiye bu durumda olan bi çocuğu teslim etmez....Allahaşkına yaa daha kötü ne yaşayabilir ki kardeşiniz? Aklı zaten sadece bu konulara meyilli çalışıyo belliki..Acil tedavi ve rehebilitasyon gerekli...yoksa yakında karın ağrısıyla doktora götürür,6 aylık hamile olduğunu öğrenirsiniz..Babası mı? Bulursanız mucize olur!

kızlar kendi isteğiyle gitmiş arka mahalleye ya delircem kendi isteğiyle mi yapmıs oluyor bu durumda.
soruyorum tanımıyorum zorla götürdü kaçtık önüme çıktı dedi
benim burda konu açmamı vs sorgulayacak olan ne olur çıksın konumdan çünkü hiç iyi değilim
13 yasında facebook denen şeyi tanımış ve cinselliği meak eden bir kardeşim var.
ben bi yere kadar kollarım peki ya okula gidince ne yapıcam işten cıkıp nası gözeticem annemde çalışıyor babamda abimde nası kollucaz allahınızı severseniz ya
ki ben kpss ile başka şehre gitme ihtimalim yüksek o zaman ne olacak
olamaz ya benim kardeşim bunu merak etmiş olamaz:14::14:

kızlar kendi isteğiyle gitmiş arka mahalleye ya delircem kendi isteğiyle mi yapmıs oluyor bu durumda.
benim burda konu açmamı vs sorgulayacak olan ne olur çıksın konumdan çünkü hiç iyi değilim
13 yasında facebook denen şeyi tanımış ve cinselliği meak eden bir kardeşim var.
ben bi yere kadar kollarım peki ya okula gidince ne yapıcam işten cıkıp nası gözeticem annemde çalışıyor babamda abimde nası kollucaz allahınızı severseniz ya

canım öncelikle sakin ol çok zor bi durum seni çok iyi anlayabiliyorum şuanda cinselliği merak ediyodur karşına alsan konuşsan onun için daha erken olduğunu zamanı gelince bunları zaten öğreneceğini anlatsan dışarda bir sürü pisliğin gezdiğini ve ona zarar verebileceğini filan anlatsanızzz off çok zor yaa ALLAH yardımcınız olsun canım

canım çok üzüldüm kardeşinin yaşadıklarına ve bu durum karşısında sizin hissettiklerinize.. :14:
bende bir ablayım ve benim kardeşime yapılsaydı neler yapardım o sinirle bilmiyorum :47:
öncelikle Allah kolaylık versin hepinize..
benim fikrimi sorarsan kardeşini al dışarı çıkar sık sık, ve sürekli güzel güzel anlat ona neyin doğru neyin yanlış olduğunu.. hatta seni biriyle tanıştırcam de bi psikolog ile görüştür.
baban görürse ben gidiyorum dersin üzerine al nolcak. yani senin üzerinden tedavi olsun gerekirse..
bilgisayarı yasaklamanız doğru olurmu bilmiyorum. Girmemesi gereken siteleri yasaklayın derim. bırakın bilgisayarda vakit geçirsin.
arkadaş çevresi değişse güzel olur. iyi niyetli safladan ise kardeşin ömrü boyunca onu korumak kollamak zorundasınız. etraf çok kötü insanlarla dolu..
kör zihniyetli aile ile çok zor anlıyorum sana düşen görev ablalık,annelik ve babalık yapman şu durumda.

Bu vahşilikleri gazetelerin 3. sayfalarında okuyunca daha az acı veriyormuş insana onu anladım konuyu okurken..Yaşayan birinin ablasının ağzından an be an olanları dinlemek çok daha korkunçmuş!

Önce şunu kafanıza sokun lütfen..13 yaşındaki ÇOCUK olan kız kardeşiniz yaşayacağı travmanın daniskasını zaten yaşamış..babanızın ağbinizin dayağı,yada elalemin lafı sözü yaşadığı bu şeyden daha fazla zarar veremez ona..Artık kendinizi silkeleyin ve gözünüzü karartıp polise gidin..Doktorun sürtünme olmuş deyip,çocuk şubeye haber dahi vermeden sizi eviniz yollaması zaten ayrı bi skandal! Normalde doktor tarafından anında polise bilgi verilmesi gerekir..Zaten kızı dayak arsızı yapmışlar belliki..başka şeylerin de arsızı olmadan bu vahşinin cezalandırılması ve başka çocukları tenhaya çekmemesi için bi adım atın..Polis babanıza yada ağbinize dayak attırtamaz artık..devlet korumasına verilir yinede (talep ederseniz) o babaya ve ağbiye bu durumda olan bi çocuğu teslim etmez....Allahaşkına yaa daha kötü ne yaşayabilir ki kardeşiniz? Aklı zaten sadece bu konulara meyilli çalışıyo belliki..Acil tedavi ve rehebilitasyon gerekli...yoksa yakında karın ağrısıyla doktora götürür,6 aylık hamile olduğunu öğrenirsiniz..Babası mı? Bulursanız mucize olur!

sağlık ocağına götürdü orada bir hemşire bakmıs.
annemin içi rahat etmedi yarın kadın doğum bakıyor galiba oraya götürecek ya küçücük kız için nası bi durum bu :14:
ve hala sakin sanki mutlu olmus gibi
küçükken banyoda düşmüştü bikaç gün komada kalmıstı falan ama doktor hayatını engellicek bir durumun olmadığını söylemişti
yani saf derken salak bir çocuk değil
yarın annem götürse bile artık doktorlar da aileden korumak adına gerçeği söylemiyorki off off
asla sürekli dövmüyoruz canım yanlıs anlamıssın bu olayları öğrenince dövdüler

BU sadece meraktır. kendi isteğiyle yapmış diye birşey yok. bu sadece onun için merakını giderme çabasıdır ve oyun olarak görüyordur. Şeker verilip götürülen cocukta kendi gitmiştir. ama sonrası tecavüzdür. lütfen kendi isteğiyle gitmiş muamelesi yapmayın. işin içindfen hiç çıkamazsınız. çünkü bu sefer size inat yapacaktır. sizi cezalandırmak isteyecektir. acil bir şekilde psikologa götürün. lütfen ama lütfen sen şöylesin sen yaptın nasıl bir kzısınız diyede asla aşağılamayın. sonu kötü olacaktır.

sağlık ocağına götürdü orada bir hemşire bakmıs.
annemin içi rahat etmedi yarın kadın doğum bakıyor galiba oraya götürecek ya küçücük kız için nası bi durum bu :14:
ve hala sakin sanki mutlu olmus gibi
küçükken banyoda düşmüştü bikaç gün komada kalmıstı falan ama doktor hayatını engellicek bir durumun olmadığını söylemişti
yani saf derken salak bir çocuk değil
yarın annem götürse bile artık doktorlar da aileden korumak adına gerçeği söylemiyorki off off
asla sürekli dövmüyoruz canım yanlıs anlamıssın bu olayları öğrenince dövdüler

canım özel hastane bakıyor yada adli tıp yani şikayetçi olduğun zaman muaynesi yapılıyor yoksa heryer bakmıyo böyle durumda

Öncelikle yapmanız gereken vakit kaybetmeden terapiye başlamak.
Ve ona bu ssaldırıyı yapan kişiyi bulup suç duyurusunda bulunmak.
Eğer birilerinden korkup bunu yapmazsanız, yeniden kardeşinize veya bir başka çocuğa bunu yapabilir. Kuvvetli bir ihtimaldir bu.
Vebal kalır üzerinizde.
Onun ceza alması çok daha kötü şeylerin önüne geçilmesi için gereklidir.
Lütfen korkmayın ve bunu yapın.
O henüz 13 yaşında bir çocuk. Onun bütün bu hatalarınde ebeveynlerinizin de kabahati var.

kendi isteğiyle gittiğini söyleyen kim?diğerkardeşin ağzını kapatıp götürdüler dememişmiydi sana

Back
X