kızkardeşimi susturamıyorum :((

monaliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
123
0
46
İstanbul
slm kızlar,
genelde uzaktan takip ederdim sizi,ama yardımlaşma okadar güzelki ve bende öyle çaresizim ki
size çok ihtiyacım var doğrusu..
kızkardeşim 27 yaşında,yüksek okul mezunu,yöneticilik yapıyor,
hayatına bir çok erkek arkadaşı girdi,sözüm ona hepside ciddi ilişkiydi,
kız kardeşimi hep bu sözlerle beklettiler,çoğul konuşuyorum çünkü hayatına girenlerin hepsi böyleydi,
kısa sürede değil,hepsiyle uzun dönem flört etti.
şu zamana kadar 3 ilişkisi oldu.
gelelim ağlama sebebine,
son ilişkisinde aileler tanışmaya gelmesine 1 gün kala araları bozuldu,çocukta vazgeçti,
çok sevmişti,aradan 8 ay geçti ama hiç unutamadı,şimdi şimdi topladı kendini,facebookta okul arkadaşlarının dersane arkadaşlarının bir bir nişanlandıklarını gördü,
hele bugün 3 tanesinin nişan haberini aldı,abla tmm onlar adına sevindim ama ben hepsinden önce o yüzüğü takıcaktım parmağıma,çünkü içlerinde en uzun süreli ilişkisi olan bendim diye ağlayıp duryor.
yanlış anlamayın kıskançlık değil,içimde kalann heveslerini başklarının yaşadığını görünce isyana kadar gidiyor,sabah beri gözünün yaşı dinmedi..
yavrum çokta güzel kız,bakan bi daha bakıyor,ama işte hiç mutlu olamadı,abla olarak öyle çaresizimki,birileri vesile olup tanıştırmak istiyor akraba eş dostuyla,öyle zedelenmişki duyguları,
hiç kimseye güveni kalmamış,bugün o nişan haberlerinden sonra bize güçlü insan numarası yaptığını anladım,
aslında yavrum meğerse içten içe çökmüş..
ne yapmalıyım kızlar,yada o ne yapmalı,Allaha sığınıp bu kadar güçlü kalabildim,yoksa çoktan hastenelik olurdum diyor,
şükrediyor tevekkül ediyor ama demekki içten içe çöküş yaşıyor..
ne yapmalıyız bi yol gösterin :14::14:

oy kıyamam ben ona... hiç üzülmesin, dua etsin ki allah gönlüne göre versin bir an önce.
bu işler kısmet işi, ben hep ona inanıyorum. evlenip de mutsuz olmasından, nişanlı olup da nişanlısı hakkında şüphe duymasından daha kötü değil bu durumu kesinlikle. hepimizin hayatında oluyor böyle şeyler. biz daha önce yola düşsek de, başkaları yolu yarılamış oluyor, biz geride kalıyoruz; ama her insan için yolun başı ve sonu belli değildir, herkes için farklıdır. belki de kız kardeşinizin yoluna öyle biri çıkar ki, bambaşka bir dünyaya açılır kapıları ve yolun neresinde olduğu umrunda bile olmaz.
dua etsin bolca ve gönlünü ferah tutsun. acısı geçince birazdaha, sizi de anlayacaktır. kız kardeşiniz için endişelendiğiniz için de ben size teşekkür ediyorum. allah ikinizin de yolunu açık etsin..

oy kıyamam ben ona... hiç üzülmesin, dua etsin ki allah gönlüne göre versin bir an önce.
bu işler kısmet işi, ben hep ona inanıyorum. evlenip de mutsuz olmasından, nişanlı olup da nişanlısı hakkında şüphe duymasından daha kötü değil bu durumu kesinlikle. hepimizin hayatında oluyor böyle şeyler. biz daha önce yola düşsek de, başkaları yolu yarılamış oluyor, biz geride kalıyoruz; ama her insan için yolun başı ve sonu belli değildir, herkes için farklıdır. belki de kız kardeşinizin yoluna öyle biri çıkar ki, bambaşka bir dünyaya açılır kapıları ve yolun neresinde olduğu umrunda bile olmaz.
dua etsin bolca ve gönlünü ferah tutsun. acısı geçince birazdaha, sizi de anlayacaktır. kız kardeşiniz için endişelendiğiniz için de ben size teşekkür ediyorum. allah ikinizin de yolunu açık etsin..

çoook teşekkür ederim tüm güzel sölerin için,yazdıklarınızı söyledim ona,özellikle şu cümleniz "biz daha önce yola düşsek de, başkaları yolu yarılamış oluyor, biz geride kalıyoruz; ama her insan için yolun başı ve sonu belli değildir, herkes için farklıdır" büyük teselli oldu ona,işte yanlış insaları tanımış olması onu böyle çaresiz yaptı,belki korkularını kenara bıraksa kafasını kaldırıp çevresine baksa aradığı insanı görücekte,sanırım cesareti kalmadı,gene aynısı olmasından korkuyor..allahım ona öyle birini nasip etsinki tümmm yaşadıkklarını unutturum yeniden doğmuş gibi yapsın..
iyi dilekleriniz için de tekrar teşekkürler...:71:

Back
X