Allah aşkına lisede gebelik testi verilmesi mantıklı mı?
Ben kızı suçlamıyorum kendisi için olmayabilir de ama okuldan verilmesi çok saçma...
ben kız kardeşinizin doğruyu söylediğini düşünüyorum..
birincisi; daha pakettekinin ne olduğunu bile bilmiyor..okuldan dağıttılar ve içinde kızlara özel birşey varmış diyor..madem yalan söylüyor, o halde; okuldan dağıttılar, doğum kontrol yöntemi imiş de diyebilirdi...
ayrıca, böyle bir işe kalkışmış, üzerine şüphelenip test almış olsa; anında testi yapar, delili yok ederdi diye düşünüyorum...gizli bir iş çevirmiş, delilini ne diye bekletsin ki, üstelik işini dahi görmeden!
bir de gayet rahat tavırları, doğruyu söylediğinin göstergesi olabilir...böyle riskli bir işin içinde olsa zaten anlardınız halet-i ruhiyesinden...
ayrıca; okuluna giderek veyahut doktora götürerek, gencecik bir kızı, belki de suçsuz yere(ki ben suçsuz olduğunu düşünüyorum)kardeşinizi utandırmayın lütfen...
Testin tarihine takılmayın bence.. bi kaç ay önce eczaneden aldığım gebelik testinin tarihi geçmişti :26:
Kardeşinizin üzerine fazla gitmeden bu olayın peşini bırakmayın...
Birde sadece ambalajlı bi test mi? dışında markası filan yokmu?
Demiştim ki resim koymuşsunuz.. peki kardeşinizin eline nerden ve neden geçti bu?bunu anlarsanız iş kolay.. Hiçbir okul böyle bişey dağıtmaz.
yanii buu testin dış tarafıı gümüş rengi içi görünmüüyoki nerden anlıcaktı müneccinmi bu kızz
belkii adet için veridler sandıı eve geldimi açıklmama yaptımı cnm
eczaneden alınmışa pek benzemiyor..markası, amblemi vs..hiçbirşeyi yok ambalaj üzerinde...
eczaneden alınmışa pek benzemiyor..markası, amblemi vs..hiçbirşeyi yok ambalaj üzerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?