- Konu Sahibi drdepresyon
-
merhaba arkadaşalr
Ben annemi 4 yıl önce kaybettim,o zamandn beri elimden geldiğince aileme özelliklede o zaman 10 yaşında olan kızkardeşime maddi manevi destek oluyorum,devlet memuruyum işimi hep onlara göre ayarladım,1 ay önce evlendim ailemle aynı şehirdeyim
kızkardeşim küçüklüğünden beri kaprisliydi ama son dönem arttırdı,derslerinde başarılı ama onun harici hiçbirişini kendisi görmez,babamın evine kadın tuttum evişlerini o yapar,kendisi yediğini dahi kaldırmaz insanlarla çok geçinemez,ben de istiyorumki kendi işini görmeye alışsın güçlü olsun,afedersiniz adet olduğunda işyerimi arar bana ped al der aşağı inip marketten almaz ben almayınca trip atar
ne yapacağımı bilmiyorum,eşime hep soğuk davranır,misafire hoşgeldin demez,psikoloğa götürmeye çalıştım gitmiyor
Bir kere erken evlenmissin. O 18 olana kadar evlenmemen lazimdi. Sana ofkelidir simdi. Evet o daha bir cocuk, seninde bir abla gibi davranip ona destek olman lazim. Olmuyorsanda hic gorusme cocugun psikolojisini bozma.
size akıl sormak için yazdım,benim hayatımı bilmeden yargılamaya hakkınız yok,ben kardeşimin hep arkasındaydım herzaman da olacağım,benim yerimde olsanız ne yapardınız acaba
Seni yargilamiyorum genel olarak yazdiklarindan yola cikiyorum. O kiz daha cocuk icinde kimbilir ne hissediyor, haberin yok. Eger bir is yapiyorsan sonuna kadar yap, ya da yapma. Vicdanini rahatlatacak birseyler soylemiycem sana. Onun bir anneye, ablaya senden daha cok ihtiyaci var, yas itibariyle. Senin yerinde ben olsaydim evlenmezdim bir sure. 18 yasina kadar cekerdim , sonra ne yapiyorsa yapsin.
Konu sahibi kızkardeşi için zaten yapması gerekenin fazlasını yapmış. Hayatını kızkardeşi için ertelediği zaman ona aferin abla benim için yaşamını erteledin sana minnettarım mı diyecek? Ya konu sahibinin hayatı? O kime naz yapsın? Kızkardeşi bence bir an önce toparlanmalı, annesi yaşasaydı bu kadar zorlayabilirmiydi acaba? Bakın, ablasını zorluyor ve onu çekiyor. Daha ne yapsın?
Seni yargilamiyorum genel olarak yazdiklarindan yola cikiyorum. O kiz daha cocuk icinde kimbilir ne hissediyor, haberin yok. Eger bir is yapiyorsan sonuna kadar yap, ya da yapma. Vicdanini rahatlatacak birseyler soylemiycem sana. Onun bir anneye, ablaya senden daha cok ihtiyaci var, yas itibariyle. Senin yerinde ben olsaydim evlenmezdim bir sure. 18 yasina kadar cekerdim , sonra ne yapiyorsa yapsin. Neden bu kadar kizginim biliyor musun. Benim hic abla-kardes iliskim olmadi. Ablam ben 12 yasindayken evden gitti. Sonra da hic ayni olamadik. Hep hakkimda sikayet ederdi ayni senin yaptigin gibi. Sevmiyorum ben ablami simdi. Abla bile demiyorum. Bir kere kardesini kimseye sikayet etme bu bir. Ne istiyorsan beraber coz bu iki. Yani ya tam bir abla ol, ya da hayatindan tamamen cik.
siz ablanıza olan hıncınızı benden çıkarmaya çalışmışsınız,inşallah ablanızla aranız düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?