nerden başlasam bilemiyorum.ilkkez konu açıyorum.ama çok çaresizim.öyle kırıldıki kalbim.bebekliğinden beri hem anne hem abla olmak için elimden geleni yaptım.aramızda 4yaş kardeşimle..ama büyüdükçe onu tanıyamaz oldum.hergün tartışmak için bi neden buluyo..ve sürekli kavga halinde..bazen sırf kavga etmemek için konuşmuyorum bile..ama aynı evde böle olmaktan yoruldum..bugün bana benden nefret ettiğini ve sırf benden kurtulmak için dışarıda okumak istediğini söyledi..sürekli her sözüyle bi yılan gbi sokuyo bazen onun söylediklerine düşüncelerine şaşırıyorum..bukadarmı nefret dolu olur insan..hemde hiçbirşey yokken
Benim kız kardeşimle durumumuz da aynı, mesela sevgilimle konuşurum '' bıkmadın mı 7 yıldır, ne buluyor sunuz bu kadar konuşacak? '' dövecek sanki, görenler de saatlerce konuşuyorum sancak. Veya erkek kardeşime kızıyor kapat telefonu smuwiLa, emrivaki tavırlar, haraketler. Sevgilime karşı da böyle, her hareketine gıcık oluyor hep eleştiriyor.
Aramızda geçenlerin sebebi benim sessiz kişilğim ama, mesela kapat sende telefonu dediği zaman ne oluyor sana? ne bu tavırlar diyemem susarım. Kendimden bu kadar ödün vermeseydim bunlar olmazdı diye düşünüyorum. O ne anlatırsa anlatsın bana ben yargılamam, eleştirmem ama ben birşeyden bahsedince bahsettiğim şeyi küçümser, illa bir laf söyleyip lafı ağzıma tıkar. Aynısını ona yapsam, hah hemen benim yaptığımı söyle, başka birşey bilmezsin olur adı.
Ben bu konuya bir çözüm bulamadım maalesef.
Kardeşiniz kaç yaşında? Biraz ergenlik tripleri olabilir mi bunlar? "Hepinizden nefret ediyorum" klasik bir cümledir mesela... Kimseyi beğenmez, ona göre herşey avamdır, kimse onu anlamaz vs.
Ben de ergenlik dönemimde biraz öyleydim. Ablamın da baskıcı bir yapısı vardır. Çok patlardım ona, neler demedim ki o akılla... Şimdi aramız gayet iyi, tartışmamız derdimiz yok, birbirimize anlayışlıyız, hep birbirimizle dertleşiriz.
Betim kardeşimde böyle. Sakin konuşmama rağmen salak gibi bağırıp çağırıyo. En son sevgilim ona çok pahalı bi yemek aldı paket yaptırdı. Eve götürdüm,bak sevgilim sana ne almış diye. Dediği şey: sen onlamı dışarı çıktın hee tmm. İnsan bi teşekkür eder nankör ya.
Kardesin daha da buyuyup olgunlasinca, disaridaki insanlari iyice bir taniyinca evin icine, sizlere yonelecektir. Aile gibisi hele de kardes gibisi yok. Bunu tez zamanda anlamasini temenni ediyor, sana da sabir diliyorum.
babannemin bir lafi var "kardes kardesi bicaklarmis donup arkadan kucaklarmis" diye.
bir zamanlar adamin biri kardesiyle kanli bicakli kavga etmis.yillarca konusmamis.bu adaminda cok yakin can ciger bir dostu varmis.bir gun adam dostunu denemeye karar vermis.kosmus yanina gitmis.demis ki gel arkadasim ben birini oldurdum evde yatiyor kimse gormeden.gomelim.arkadasi korkmus dostluk baska bu baska demis gitmemis.sonra abisinin kapisinin onunden gecmis.onunda kapisini calmis ayni seyleri ona soylemis.abisi paltosunu kaptigi gibi cikmis hemen kardesiyle gitmis.eve geldiklerinde abisi bakmis ceset yok.o zaman kucuk kardes "kardes kardesi bicaklamis donup arkadan kucaklamis " demis..
yaniii ne olursa olsun kardes o.. donup dolasip kurkcu dukkanina doner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?