• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizkardesinizin evlenecegi kisi önceden size asiktiysa, ne yapardiniz ?

yagmurxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
122
7
116
Merhaba arkadaslar,

Ben 4 yildir evliyim.Yurtdisinda yasiyorum. Evlenmeden benimle sürekli internette yazismaya calisan, benim pesimden kosan biri vardi. Daha sonra ben Türkiyeye gezmeye geldim. Bu yanima cok gelmek istedi fakat ben bunu ektim.Kontagida kopardim. (2008 yili )

Bu cocuk bizim uzaktan akraba. Biz üc kiz kardesiz.Bügun annemlere gittim. Nerden bulduysa bu sahis büyük kiz kardesimi bulmus. ( Faceden galiba). Is galiba ciddiye binmis.Bende kizkardesime anlattim herseyi ve gercekten cok bozuldu.Beyefendi hicbirsey anlatmamis kizkardesime.Haberi yoktu kizkardesimin.Önemli bulmadigim icin ona hic anlatmamistim. Kücük kiz kardesimin haberi oldugunuda söyledim.Sesini cikarmadi.Onu üzmemek icin odadan ciktim. Diger kizkardesime anlattim.

Canim cok sikiliyor,bu cocugu kesinlikle istemiyorum eniste olarak.:47: Sinirlerim kalkiyor. Ne yapmaliyim sizce ? Anneme anlatayimmi ? Sastim kaldim. :50:

Bnce annenize anlatip sonra buyuk kardesinize soylemeyi dusunseydiniz. Bozmasaydiniz onu. Ayrica aradan 5 yil gecmis belki de onu cok seviyodur siz bi hevestiniz ? Bilinmez. Gozlemleyin ona gore davranirsiniz.

Cok çirkin bir durum. Kim olsa eniste olarak istemez. Ayni ortsmda buluncaksiniz sonucta, cok igrenc.

kiz kardesine anlatmakla çok iyi yapmissin. Umarim Kabul etmez

Merhaba arkadaslar,

Ben 4 yildir evliyim.Yurtdisinda yasiyorum. Evlenmeden benimle sürekli internette yazismaya calisan, benim pesimden kosan biri vardi. Daha sonra ben Türkiyeye gezmeye geldim. Bu yanima cok gelmek istedi fakat ben bunu ektim.Kontagida kopardim. (2008 yili )

Bu cocuk bizim uzaktan akraba. Biz üc kiz kardesiz.Bügun annemlere gittim. Nerden bulduysa bu sahis büyük kiz kardesimi bulmus. ( Faceden galiba). Is galiba ciddiye binmis.Bende kizkardesime anlattim herseyi ve gercekten cok bozuldu.Beyefendi hicbirsey anlatmamis kizkardesime.Haberi yoktu kizkardesimin.Önemli bulmadigim icin ona hic anlatmamistim. Kücük kiz kardesimin haberi oldugunuda söyledim.Sesini cikarmadi.Onu üzmemek icin odadan ciktim. Diger kizkardesime anlattim.

Canim cok sikiliyor,bu cocugu kesinlikle istemiyorum eniste olarak.:47: Sinirlerim kalkiyor. Ne yapmaliyim sizce ? Anneme anlatayimmi ? Sastim kaldim. :50:

İlk önce kızkardesınle aranızda halledip konuyu kapatmaya calıs yanı baktınız olmadı ben hemen anneme anlatırdım hersey engel olurdum sonuçta bu hayat meselesı kızkardesınız canınız evlenecek .Ve hergun kafanız onlara takılacak benım anlatırdım vakıt kaybetmeden

sen elinden geleni yapmi$in
ba$kada napabilirsinki
annene anltmak için bi gozlemle
belki ablan sen oyle deyince birakir annene gerek kalmaz
ama o adam ikinizin aranizi bozabilir çok dikkatli ol

Merhaba arkadaslar,

kapağı yurt dışına atmak için oradaki kızlarla evlenmek isteyen biri olabilir. çünkü siz olmadınız kancayı kardeşinize takmışgibi geldi bana...böyle erkek tipleri var maalesef.

Bir mesele var galiba siz olmadınız ablanıza gitmiş garip mutlaka menfaat var işin içinde..:100:

Bir kere de annene söyleyip sonucunu izlemelisin. Zaten kız kardeşin akıllıysa böyle bir erkeği hayatında istemeyecektir...

sen annene söyle ve gerisine karışma

kız kardeşin olayı bilipte hala içine sindirip evlenmek istiyorsa kendi tercihi senden günah gitmiş olur.

Çocuk belli kim olursa olsun, yeterki yurt dışına kapak atayım sevdasında. Annene anlatmalısın.

canım benim adam ne sana ne kız kardeşine aşık
derdi yurt dışına gelmek
kız kardeşin ben türkiyede yaşamak istiyorum diye diretsin denemek için görün o zaman
gerçek yüzünü
sokmayın böyle şerefsizleri ailenize

Böyle erkeklere şaşırıyorum. :53: Aaaay tabi ki enişte olarak kabul etmeyin.Bilmiyorum ama bazı şeyler akıldan çıkmaz gibi geliyor,belirli zaman geçtikten sonra yeniden bu durum gündeme bile gelebilir. Umarım kardeşinizde kabul etmez.

Sanirim ailecek yurtdisindasiniz,o cocuk yurtdisina cikabilmek icin sirayla size kancayi takmis olabilir diye dusundum ben.Yani sen olmadin kardesin bana cok iyi durust biriymis gibi gelmedi.

Back
X