- Emoji Skoru
- 265
- Puanlar
- 53
Burda anlattıgım koptu kopacak dediğim kızla,koptu sonunda bugün,en baştan anlatayım.Ben sınava girdim çıktım yanına çıktım gayet iyiydi bana bir şeyi yoktu,sonra Ayşeyi arıcam dedi ben de ona sinir oluyorum bu ara dedim bana dönüp dedi ki Ceycey sen insanlara sinirlenip sinirlendiğin kişiye sallayan birisin ben de dedim konunun Ayşeyle alakası ne,ne saçmalıyorsun dedi genel diyorum Ceycey herkes ben değil senin yanında durmaz affetmez ben de dedim ki sen kendini sanıyorsun kimsin?Bana kendini lütufmuş gibi sunamazsın tek arkadaşım sen misin? -kavga ettiğimiz olayı anlatmayacağım çok uzun ben kaç kez özür diledim hediye de aldım yine açtı konusunu-Sonra dedi ki lütuf yapmıyorum söylüyorum ama bağırıyor kantindeyiz, dedim bana bağırma sus o zaman kes diyor dedim emir verme bak kes diyor hala,dedim ki bir daha uyarmayacağım,hala bağırıyor bağırma bana dedim sonra bana dedi ki ben sen değilim,sen kincisin ama bunu öyle bir tavırla yapıyor ki ben bokmuşum gibi,dedim ki beni aşağılıyorsun,diyor ki düşünceni değiştiremem dedim manipüle etme beni sonra kırıldığın şeyleri de dedi dedim 3 yıl önceyi deme dedi,dedim iyi misin diyorum ya dedim en son daha fazla dayanamadım kalkarken,dedim ki beni aşağıladın bağırdın bunu asla unutmayacağım sen yapayalnız kalmaya mahkum,şımarık ve herkesin senin peşinden koşmasını isteyen birisin bu şekilde hiçbir kimse seninle konuşmaz dedim bana tercih ettiği birkaç arkadaşı vardı Ayşe ve Fatma ile mutluluklar dedim.