• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızla sonunda birbirimize girdik

Ben zaten,mesafe koymuştum sürekli gelip dibime giriyordu ondan o kadar nefret ediyorum ki o hallerinden o hareketlerinden bana elini kolunu sallamasından tam bir ucube.
Senin gibi bir arkadaşım olmasını asla istemezdim. Sanırım insanlar da nasıl biri olduğunu anlıyor ve ona göre davranıyor sana. Ucube ne demek ya korkunç birisin

Valla bağıran oydu ben onun gibi varoş değilim milletin ortasında bağırmam.Hakettiyse öyle davranırım.Kendisinin 4 tane yakını vardı hepsiyle küs,şimdi bu insan mı sorunlu ben mi?

Ne alaka varoşluk. Ne kadar ayıp daha hemen arkasından neler diyorsun tanıdığın birine. Yoldan geçen biri sanki. Birde ucube yazmışsın. Gerçekten her yere üniversite açmamaları gerekiyor. Devletin parasına yazık.

Ben zaten,mesafe koymuştum sürekli gelip dibime giriyordu ondan o kadar nefret ediyorum ki o hallerinden o hareketlerinden bana elini kolunu sallamasından tam bir ucube.

Ben demiştim ara verin kavga çıkacak kalpler kırılacak kötü olmuş ama bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler iyi kötü beraber gülüp ağladiniz keşke bu hale gelmeseydi

Ben demiştim ara verin kavga çıkacak kalpler kırılacak kötü olmuş ama bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler iyi kötü beraber gülüp ağladiniz keşke bu hale gelmeseydi
Ara vermiştik aslında,kendi çağırdı bugün kantine gel konuşalım diye.

Ara vermiştik aslında,kendi çağırdı bugün kantine gel konuşalım diye.
Sakin degilmiydiniz ikinizde birikmiş tabi kendinizi doğruda ifade edemediniz patladinız.Bir şekilde bulursunuz orta yolu biraz sakinleşin bakalım kendi kosenizde belki birbirinizi özler karşılıklı konuşursunuz guzelce olmazmi

Fakültenin kantininde hocalarınız yok mu? Ordan geçen orada oturan mutlaka hoca vardır diye düşünüyorum. Bağırarak kavga nedir. Kimse uyarmadı mı?

5 yıldan fazla üniversitedeydim, hiç böyle laf dalaşlı kavga görmedim kantinlerde, kampüs içindeki kafelerde.
Feriha ve Hande’nin kavgasını görmedin sen galiba 😂

Burda anlattıgım koptu kopacak dediğim kızla,koptu sonunda bugün,en baştan anlatayım.Ben sınava girdim çıktım yanına çıktım gayet iyiydi bana bir şeyi yoktu,sonra Ayşeyi arıcam dedi ben de ona sinir oluyorum bu ara dedim bana dönüp dedi ki Ceycey sen insanlara sinirlenip sinirlendiğin kişiye sallayan birisin ben de dedim konunun Ayşeyle alakası ne,ne saçmalıyorsun dedi genel diyorum Ceycey herkes ben değil senin yanında durmaz affetmez ben de dedim ki sen kendini sanıyorsun kimsin?Bana kendini lütufmuş gibi sunamazsın tek arkadaşım sen misin? -kavga ettiğimiz olayı anlatmayacağım çok uzun ben kaç kez özür diledim hediye de aldım yine açtı konusunu-Sonra dedi ki lütuf yapmıyorum söylüyorum ama bağırıyor kantindeyiz, dedim bana bağırma sus o zaman kes diyor dedim emir verme bak kes diyor hala,dedim ki bir daha uyarmayacağım,hala bağırıyor bağırma bana dedim sonra bana dedi ki ben sen değilim,sen kincisin ama bunu öyle bir tavırla yapıyor ki ben bokmuşum gibi,dedim ki beni aşağılıyorsun,diyor ki düşünceni değiştiremem dedim manipüle etme beni sonra kırıldığın şeyleri de dedi dedim 3 yıl önceyi deme dedi,dedim iyi misin diyorum ya dedim en son daha fazla dayanamadım kalkarken,dedim ki beni aşağıladın bağırdın bunu asla unutmayacağım sen yapayalnız kalmaya mahkum,şımarık ve herkesin senin peşinden koşmasını isteyen birisin bu şekilde hiçbir kimse seninle konuşmaz dedim bana tercih ettiği birkaç arkadaşı vardı Ayşe ve Fatma ile mutluluklar dedim.
İnanılmaz kompleksli bi tipsin sen. Her şeyi aşağılama ve saldırı olarak algılıyorsun. Laftan anlamayacak kadar da cahilsin ne yazık ki.

Büyük ihtimalle de gerçek hayatta sevilmeyen bomboş,ipsiz,sapsız,takıntılı birisin yapayalnızsındır aynı benim ex arkadaşım gibi.Şimdi git ötede günlüğüne yazarak ağla hadi canım sütünü de iç.
Anan kotu baban kotu kardeslerin kotu arkadaslarin kotu yurttakiler kotu sevgilin kotu. Acaba bu hikayedeki asil kotu sen olabilir misin?

Senin gibi bir arkadaşım olmasını asla istemezdim. Sanırım insanlar da nasıl biri olduğunu anlıyor ve ona göre davranıyor sana. Ucube ne demek ya korkunç birisin
+1
Kavga öncesi gayet gitmiş yanına oturmuş, kantinde normal takılıyormuş. Madem nefret ediyorsun, madem ucube, ne diye dolanıyorsun etrafında? O benim dibime giriyor diyo bi de.
Ayrıca, kız çok haklı; herkesin hakkında atıp tutuyorsun demiş, yalan mı? Bi de üste çıkamayıp ağzının payını alınca, duymuş bi yerlerden, manipüle etti diyor, sanki o öyle bi şey :KK53: Cehalet, varoşluk, çirkeflik diz boyu.
Arası bozulur bozulmaz içindeki zehri nasıl da kusuyor. Çok tehlikelisin sen, çook.

Back
X