Kizlaaaaar koşun betama bakın normal mi?????????????????

Tahmini kaç olmalı mesela pazartesi gününe kadar biliyormusunuz kaç HCG beklemeliyim normal olarak görmek icin
Şimdi normalde iki günde bir en az %60 artış olması beklenir, genelde da iki katına çıkar. Ama mesela ben hiç iki katına çıktığını görmedim benim artışlarım %66-70 civarında oluyordu. Sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirdim. Yine sizdeki gibi iki katı değil de daha fazla da artabiliyor. Kişini hormon salgılama hızına bağlı galiba emin değilim. Çoğul gebeliklerde de artış hızlı oluyor. ☺️ Arkadaşların dediği gibi düşmediği, ya da neredeyse aynı kalmadığı sürece endişeye gerek yok.

1500 net kese oluyo bebiste gozukuyo benim 6 haftalik hamilelikte bu sekildeydi degerler
Adetim 4gun geçti test yaptım silik çıktı 5 gün tekrar yaptım yine aynı silik iki çizgi pazrtesi kan verdim 30agustosa denk gelince araya iki gün girdi ozaman 40.2 degerindeydi büyük ihtimal 3bucuk felan gibi görünüyor.Herkezinki 150 den fazla benimki 40basladi ikinci kanım 157anca buldu

Ben burada 16-24-45-63 bu sayıları çok duydum benimki yine iymis dedim herkesin yumurtlama ve döllenme günü farklı ona göre yükseliş gösteriyor.Bunlar hemşirenin beni telaslandirmasiii😤
Kesinlikle öyle ya belki geç döllenme sizinki. Bende bunu anlamıyorum hemen düşük demelerini. Ya bi artışa bakın önce insanların modunu düşürmeden önce

Kesinlikle öyle ya belki geç döllenme sizinki. Bende bunu anlamıyorum hemen düşük demelerini. Ya bi artışa bakın önce insanların modunu düşürmeden önce
Psikolojikmen cokertiyorlar önce en kötüsü ne ise onu dusunuyorlar rahatlatalim demiyorlar zaten stresli bir süreç oluyor..

Psikolojikmen cokertiyorlar önce en kötüsü ne ise onu dusunuyorlar rahatlatalim demiyorlar zaten stresli bir süreç oluyor..
Kizlar bu arada sarılık olmuş bende pozitif önceden yoktu var mı başına gelen.Bi zararı olur mu aceba.ilk defa sariligim pozitif görünüyor.Doktor sarılık var dedi ilk defa başıma geldii

Kizlar ben bugün gittim doktora keseyi vajinalden göremedi doktor.Dis gebelik için baktı hicbirsey görünmüyor kistte yok tertemiz dedi.gun verdi tekrar gitmem için inşallah görürüm

Back
X