kizlaaaaar yardim ediin ..

elosh_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
41
0
6
İstanbul
Arkadaslar 2 hafta önce doktora gittim bebegim olmuyor diye 1 senelik evliyim.. doktor bakti sag yumurtaligimda kistler oldugunu ve zarari olmayacagini soyledi.. ogunde yumurtlama gunumun oldugunu soyledi cocugunun olmamasi icin bi sebep yok esinle cinsel iliskiye gir dedi gun asiirii... simdi belim cok agriyor ve yumurtaliklarimda agrilar var .. ben bu doktora cok guvenmedim kist var dedi ama tahlil felan yapmadi sizce ne yapmaliyim benim durumumda olan varmi cildirmak uzereyiim ...

Arkadaslar 2 hafta önce doktora gittim bebegim olmuyor diye 1 senelik evliyim.. doktor bakti sag yumurtaligimda kistler oldugunu ve zarari olmayacagini soyledi.. ogunde yumurtlama gunumun oldugunu soyledi cocugunun olmamasi icin bi sebep yok esinle cinsel iliskiye gir dedi gun asiirii... simdi belim cok agriyor ve yumurtaliklarimda agrilar var .. ben bu doktora cok guvenmedim kist var dedi ama tahlil felan yapmadi sizce ne yapmaliyim benim durumumda olan varmi cildirmak uzereyiim ...

canım bahsettiği kistler polikistik over kistleri yani zararsız kistler bel ve kasık ağrın yumurtan çatladığı için olabilir bence doktorun söylediği gibi 1-2 ay yumurtlama günlerini takip ederek gün aşırı ilişkide bulun olmazsa başka bi doktora gidersin

canım çok teşekkür ederim ... İnşallah bu ay yumurtlamışımdır..
Her ay yumurtlama günümü takip ediyorum.. flikosit B12 plus verdi çabuk hamile kalabilmem için zaten gebelitede devam ediliyomuş inşallah bakalım allah herkese nasip etsin..

Back
X