kizlaaaaar Yardımınız gerek

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Merhaba arkadaşlar
Ben daha önce de konu açtım geçen ay kesem gelişmedigi için düşük yaptım. Doktor da bana 2 adet tarihi bekleme süresi verdi rahim iyice toparlansin dedi. Şimdi 1 ay geçti adet oldum bitti. Ben kürtaj olmadım 5 haftalikti düşükle bütün parcalari dusurdum. Size sorum şu doktora da önümüzdeki hafta gidecegim ama ben diğer 1 ayı daha beklemek istemiyorum sizin başınıza geldimi ya da cevrenizde şahit oldunuz mu böyle bişeye. Çalışmalara başlasam tekrar diyorumm bi zararı olur mu ki

Evet komşum 1ay sonra hamile şuanda. .
Bence Dr dediklerini uygulayın derim ..

Doktor 2 ay dedi ama 1 ay daha beklemek istemiyorum (

Sanırım kimyasal gebelik geçirdin.
Ben de yaşadım aynısını geçtiğimiz nisanda.
Bana da 2 ay bekle dedi. ben de beklemedim ancak hamile kalamadım.
Kalanlar da var ama nasipten öteye gitmiyor işte.

Sanırım kimyasal gebelik geçirdin.
Ben de yaşadım aynısını geçtiğimiz nisanda.
Bana da 2 ay bekle dedi. ben de beklemedim ancak hamile kalamadım.
Kalanlar da var ama nasipten öteye gitmiyor işte.
Allah en yakın zaman da nasip etsin cnm hepimize inşallah ya çok zorrrr bi süreç

Allah en yakın zaman da nasip etsin cnm hepimize inşallah ya çok zorrrr bi süreç
Biraz zor olabiliyor. Benim Allah ömür versin bir kızım var. O yüzden daha kolay oldu belki ama öyle inandım. Bizim için hayırlısı böyleymiş.
İnşallah sen de hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsın.

aynı durumu mart ayında yaşadım yaklaşık 6 haftalık kadardı gelişmediği için kendiliğinden düştü doktorum düşük kanaman geçtikten sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti hiç bekleme süresi vermedi fakat korktuğum için ben hala deneyemiyorum siz yinede doktorunuzu dinleyin 2 ay dediyse vardır bir bildiği insanlar senelerce bekliyor size bir ay çok gelmesin hakkınızda hayırlısını diliyorum..

Ya sen ne diosun ne sacmasapan gereksiz yorumlar yapiosun konumdan uzaklasirsan çok memnun olurum. Hassas konularda hassas yorumlar yapalım uslubuna dikkat et. Bn mantıklı düşünen biriyim sen merak etme burda aynı durumu yaşayan insanlardan da bilgi almak istedim daha fazla sinir bozma istersen !!

C
Cok tesekkur ederim cnm bakalım hftaya gidicem doktor ne dicek tekrarlar diye mi korkuyorsun

Doktorunuz size o süreyi rahim kendini toparlasin düşüğün etkisi tamamen silinsin diye vermiştir. .Lütfen sadece doktorunuzun dediğini yapın. .

C

Cok tesekkur ederim cnm bakalım hftaya gidicem doktor ne dicek tekrarlar diye mi korkuyorsun

evet her kadın gibi bende çok istemiştim hayırlısı buymuş deyip teselli ediyorum kendimi hem beden olarak hemde ruhen çok yıprattı beni bu nedenle bir süre daha korunmaya devam

geçmiş olsunn... Allah gönlüne göre versinn... benim yakın bir arkadaşımm.. düşük yaptı 7 haftalık bebeğine ve kürtaj oldu.. yaklaşık 2-3 ay sonra da hamile kaldı tekrardan kabaca tarih veriyorumm.. şimdi aynı 7 haftalık bebeği var... rabbim sizede nasip etsin inşallahh..

Sagolun kızlar ya derdi paylaşmak bile insanı biraz ferahlatiyor. Bakalım önümüzdeki hafta ne dicek doktor eğer bekle derse tabiki kendi kafama göre is asla yapmam eğer sakinca yok beklemeyebilirsin derse çok mutlu olurum tabi.. Allah herkesin gönlüne göre versin çocuk zor bi imtihan

saçma sapan olan düşüncem tam olarak ne söylesene. doktor sana bir şey demiş sen ısrarla aksini yapmak istiyorsun bende sana doktordan iyi mi biliyorsun,kendini başkalarıyla neden kıyaslıyorsun diyorum. işinize gelmeyen yorumlar alınca saldırı moduna geçmeye başlıyorsunuz. uslubüm emin ol seninkinden daha düzgün. ne kadar mantıklı düşündüğünde konundan gayet belli oluyor. bozulan sinirinde zerre umrumda değil. Allah akıl fikir ihsan eylesin sana!!!!!!!

Sen fikir almayi nasıl başkalarıyla kendini kıyaslama olarak görürsün bu ne hadsizlik. Ben burda herkes bana hak versin vs gibi bi düşüncem yokki benim farkındaysan olumsuz yorumlar da var ama bu üslubu sadece sen hakediyorsun hadsiz uslubunla Ve sana konumdan uzaklas dedigim halde cevap yazabiliyorsun benim sınırım benim konum burda sana yer yok. Zerre umrunda değilse yorum yapmicaksin güzelim o zaman. Allah sana akıl fikir ihsan eylesin zira çokça ihtiyacın var !!!!!!!

bu ne celal
sakin olun
doktorun dediğini yapın demiş
ki haklı da
burada evet ben hamile kaldım diyen tanımadığınız insanların referansıyla hareket etmeyeceksiniz diye düşünüyorum
kimisine doktoru bekleme demiş
kimine bir ay kimine iki ay bekle demiş
sizin de kendi doktorunuzun dediği yönde hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…