• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaaar

ben kabul etmezdim, sonuçta kız kardeşim açısından da benim açımdan da rahatsız edici, evin içerisinde yabancı bir erkek sonuçta gerek yok, gitsin başka yerde kalsın...

Senin herşeyden önce kocana sorumluluğun var.
Kocan ister mi yabancı biri gelsin kendisi yokken evinde kalsın üstelik bekar baldızı ile aynı yatakta...
kimine göre bu boşanma sebebidir haberin olsun
koy tavrını, sen beni yuvamdan mı edeceksin de
kardeşinin seni düşünmesi gerek üstelik çocukların varrr :(((
yaptığınız her hareket onlara örnektir :(
YAPTIRMAAA :(((
evli olsalar gelsin kalsın hatta eşin belki rahat bile eder gözü arkada kalmaz evde bir erkek var falan diye düşünebilir
ama o adam sözlüsü de olsa kardeşinin BİR YABANCI...

Kardeşinizde ne rahat yahu.
Sonuçta ablasısın ve kendi evinizde siz misafirsiniz.
Sevgilisi küsüyorsa küssün hatta ben kapının önüne koyarım.
Terbiyesizlik resmen.
Adamın nazını çekiyorsunuz birde.

Sizin evde aynı yatakta yattıktan sonra siz kimi neyden korumaya çalışıyosunuz ben anlamadım pek. Başka yerde kalmalarına onları yakınlaşmadan korumak için müsade edilmez. Ama böyle bi kaygı kalmamış zaten ortada. Bırakın nerde kalırlarsa kalsınlar.. Ve lütfen kızmayın ama kızkardeşinizin de sözlüsü adam değil.. Bu rahatlığa göz yumdugunuz için siz de yanlış yapıyorsunuz bana göre

Acikcasi pek bi rahatlarmis!
Insanlarin iliskisi olabilir vs..
Bu iki kisiyi ilgilendirir.
Ancak bu sizin eviniz. sözlü kisisinin asil kendisinin rahatsiz kalmasi gerekiyor. esi yaninda olmayan abla ve yegenlerinin yanında gelip yatmak..
Gercekten haya ister.
Dışarıda insanlar istedigini yasayabilir. ancak bir baskasinin evinde degil.

küserse küssün bide üste cıkıyorlar . degil kız kardesim erkek kardesimin ki gelse rahatsız okurun onların utanması lazım

Sözlüsünün sizde kalmasına izin vererek hatayı baştan yapmışsınız zaten. Ayrıca ikiside çok yüzsüz ve utanmazmış. Tencere kapak olmuşlar.

Kimin kimle yattığı beni ilgilendirmez,benim eşim evde bi erkeğin kalmasına müsade etmez. Kendisi evde yokken kesinlikle müsade etmez,olay çıkar.

pataklarım

insan kardeşine nasıl açıça böyle bir konuda kalma demekten çeknir size de anlam veremedim
küserse küssün
yarın birgün ne olacağı belli olmaz karşı tarafın ailesi oğlum kızınız geldiğinde koynun çıkmadı diye babanıza densizlik yapsa sorumlusu aynı zamanda siz olursunuz

açıkça yatılı istemiyorum deyin

Ben okurken şok oldum :oha: ya kardeşiniz hamile kalırsa!!o çocukla ayni yatakta yatarken,siz nasıl rahat yatıyorsunuz bu nasıl sorumsuzluktur.... hadi ben bunları geçtim iki tane evladınız var bu nasıl örnek olmak..... siz eşiniz gelince onun gözünde ailecek nasıl görüneceksiniz... yol yakınken siz bu duruma aklıselim bişekilde el koyun

Evinize kabul etmemeniz gerekiyordu. Bu saatten sonra güzellikle rahatsızlığınızı anlatırsinız. Baktın anlamıyor ben olsam kovardım.

Cinsellik yok ve sadece uyuyolar mı?.. ha iyi bari çok rahatladım şimdi!! Asıl uyuyan onlar değil sensin canım gerçekten buna inanıyorsan. Seni anlıyorum annen de etken tabi ama bana sorarsan ikisini de def et o evden. Ne bu rezilliğe ortak ol ne de çocuklarına kötü örnek ol derim.. Kız kardeşinin sözlüsüne de yüz verme kendisi zaten yeterince düşüncesiz ve yüzsüz. Herşeyden önce sana ve senin ailene zerre saygısı yok terbiyesizin

Resmen rezil bir kızkardeşim var anladım zaten.Aklıma geldikçe içim kalkıyor zaten evlendikten sonra benim yaşadığını şehre gelecek tabi nişan atilmazsa.Bundan sonra zaruri olmadığı sürece görüşmeyeceğim.Yaptıklarıyla karakterini koydu ortaya ikisi de.

Benim ablam yok ama olsa, ben evli olmadığım bi adamla ablamın evinde aynı yatakta yatmaya utanırım. Kardeşiniz çok rahatmış. Ayrıca çok yüzsüz. Elin adamını kocam evde yoksa iki çocuğumlayken eve almazdım ben, baştan hata yapmışsınız. Ne manyaklar var yahu iyi cesaret sizinki. Evli olsalar aileden oldu dersin de daha sözlüler, ortada bi şey yok.

Suç kız Kardeşinizde bu ne rahatlik ablamin evinde kalacam daha nişanlı bile değil sözlüm sürekli eve gelicek ve beraber aynı yatakta yatacaz ooooo ben bunu yapamam kız kardeşimede izin vermem saçını basini yolarim ...tabi sizi bilemem tepkinizi gösterin şimdiden bukadar yüz göz olmayin derim

Sözlü ha annenlerin haberi varmı hergün sizde kaldıklarında eşin duysa aranız açılmaz mı?

Evet ben istemedim en başında ama annem isteyince tamam dedim ama çekilecek gibi değildiler.kızkardeşim benim yanımda sarılıp yanağından öpüyor nerdeyse dövecektim zaten.

Dovmek sizin aile de populer bi sey herhalde !
Herkes isini doverek hallediyor ...

Back
X