- 18 Aralık 2023
- 302
- 86
- 18
- 22
- Konu Sahibi sadecesoru18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifKızlar çatlatma iğnesi 9. Gün test sonucu bu siz ne dersiniz?
İğnenin etkisi mi acaba diyorum kendi kendimi yedimP
Pozitif
O konuda bilgim yokİğnenin etkisi mi acaba diyorum kendi kendimi yedim
Bilgi edinip geldim kana 9 10 günde geçiyormuş burda konu açanları okudum şansınız yüksek yani pozitif duruyor inşallah öyledir hayırlı olsun diyeyim şimdiden:)İğnenin etkisi mi acaba diyorum kendi kendimi yedim
Ayyyyy çok teşekkür ederim insanın birinden bunu duyması o kadar mutlu ediyormuş ki 1 senedir bekliyoruz istiyoruz çok yıprandım Allah isteyen herkese en güzelinden en hayırlısından en kolay yolundan versin inşallahBilgi edinip geldim kana 9 10 günde geçiyormuş burda konu açanları okudum şansınız yüksek yani pozitif duruyor inşallah öyledir hayırlı olsun diyeyim şimdiden:)
14.güne kadar iğne etkisi sürüyorKızlar çatlatma iğnesi 9. Gün test sonucu bu siz ne dersiniz?
Bende duydum ama bana iğne etkisi için biraz fazla koyu gibi geldi yada bana öyle gelsin istiyorum14.güne kadar iğne etkisi sürüyor
Bence 14.gün testi tekrarlayın. İnşallah olumlu sonuç alırsınızBende duydum ama bana iğne etkisi için biraz fazla koyu gibi geldi yada bana öyle gelsin istiyorum![]()
Offf inşallahBence 14.gün testi tekrarlayın. İnşallah olumlu sonuç alırsınız
merhaba ben iğne etkisinin 8. ginde geçtiğini okumuştum yarın ilk idrar ile tekrarlar mısınız şuan pozitifNormalde daha net ve koyu kesinlikle
Ayyyy Allahım inşallah ezanlar okunuyor Allah isteyen herkese nasip edermerhaba ben iğne etkisinin 8. ginde geçtiğini okumuştum yarın ilk idrar ile tekrarlar mısınız şuan pozitif
Mutlaka yarın sabah ilk idrarla tekrarlıycam zaten bunları gün ortasında yaptım bugün sabah ilk idrarla da değilmerhaba ben iğne etkisinin 8. ginde geçtiğini okumuştum yarın ilk idrar ile tekrarlar mısınız şuan pozitif
ya çok tatlısın rabbim bana da nasip eder inşaAllah çift cizgiAyyyy Allahım inşallah ezanlar okunuyor Allah isteyen herkese nasip eder![]()
o zaman daha iyi beni etiketleyin sabah sizden haber bekliyor olucam sabaha namazdan sonra da duama eklerim inşaAllahMutlaka yarın sabah ilk idrarla tekrarlıycam zaten bunları gün ortasında yaptım bugün sabah ilk idrarla da değil
Bence testi yarın tekrar yapın bozuk gibiAyyyy Allahım inşallah ezanlar okunuyor Allah isteyen herkese nasip eder![]()
Allah razı olsun sizden mutlaka haber vericem unutmayın dualarınız dao zaman daha iyi beni etiketleyin sabah sizden haber bekliyor olucam sabaha namazdan sonra da duama eklerim inşaAllah
2 defa yaptım aynı sonuç aynı koyulukBence testi yarın tekrar yapın bozuk gibi
Ama yarın sabah tekrarlıycam2 defa yaptım aynı sonuç aynı koyuluk