- 18 Aralık 2023
- 302
- 86
- 18
- 22
- Konu Sahibi sadecesoru18
Aminnnn amin inşallah en kolayından en güzelindenya çok tatlısın rabbim bana da nasip eder inşaAllah çift cizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn amin inşallah en kolayından en güzelindenya çok tatlısın rabbim bana da nasip eder inşaAllah çift cizgi
Başka marka alın bu seferAma yarın sabah tekrarlıycam
Amin inşallahİnşallah hamilesinizdir![]()
Çizgi bile göremiyorum bu attığınız daBozuk gebelik testi bi bakın
En son 24 temmuz da kimyasal gebelik kanamam başlamıştı ayın 26sı oldu adet olmadım üstüne bi belirti de yok cuma günü test yaptım negatif ti bu gün yaptığımda bole oldu bozuk mu bu test ne boyle buwww.kadinlarkulubu.com
Bence hayırlı olsunKızlar bugünkü testim sabah ilk idrarla yaptım dünkiyle aynı koyu çizgi bi de gün ortasında bu testi yaptım
Çizgi değil o kötülük varsa kit bozuk ya da diz yanlış uyguluyorsunuz demek benim bildiğim zeminde ki beyaz beyaz kalmalıÇizgi bile göremiyorum bu attığınız da
Ayyyy ağzınızdan baş damlıyor inşallah ama acaba iğne etkisi mi diyorum halaBence hayırlı olsun![]()
Yok yav olmuş o bence, kan ne zaman vereceksinAyyyy ağzınızdan baş damlıyor inşallah ama acaba iğne etkisi mi diyorum hala![]()
Adetime 1 hafta var 1 hafta daha sabredeyim diyorumYok yav olmuş o bence, kan ne zaman vereceksin
sizinde mi 1 senedir olmuyor? Ya bende çatlatma iğnesi mi yaptırsam bilmiyorum. Benim yumurtlamada bi problem yok. Sizin süreciniz nasıl ilerledi acaba? Bu arada inş en kısa zamanda gönlünüzden geçen olurAyyyyy çok teşekkür ederim insanın birinden bunu duyması o kadar mutlu ediyormuş ki 1 senedir bekliyoruz istiyoruz çok yıprandım Allah isteyen herkese en güzelinden en hayırlısından en kolay yolundan versin inşallah
Çenemde sivilcelenmeler de başladı umarım testler artık doğruyu gösteriyordur iğnenin etkisinde değildirsorma canım ya aynen benimde 1 senedir olmuyordu ve bu ay tedavi sürecim başladı ilk çatlatma iğnemi oldum adetin 3 günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam femara kullandım artı vitamin argifertil hala kullanıyorum argifertili yumurta takibim yapıldı ve 25 temmuzda çatlatma iğnem oldu doktorum yumurtamın büyüdüğünü rahmin gebeliğe kendini hazırladığını kalınlaştığını bugün iğnenin 10. Günündeyim ve öyle bariz bi belirtim yok dün sabah aç karnına kustum bilmiyorum psikolojik mi kabızlık sorunum var ve 2 gündür kaset + erken gebelik testi yapıyorum bariz bi şekilde pozitif çıkıyor üstte fotoğraflarını attım yaptıkça bakabilirsiniz
Merak ettim acaba sonucunuz nedir? İlaç etkisi gibi gelmedi bana ama bilemedimSanırım iğnenin etkisiymiş kızlar baksanıza