Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bazı dönemler akıntım olmuyor yani olmadığı zamanlar oluyor ama adet görüyorum. Yumurtlama olmazsa adette göremem Değişiklik gösterebilir bence. Buna bağlamamak lazım
Benim bazı dönemler akıntım olmuyor yani olmadığı zamanlar oluyor ama adet görüyorum. Yumurtlama olmazsa adette göremem Değişiklik gösterebilir bence. Buna bağlamamak lazım
Çok teşekkür ederim İnan ki yüreğime su serptin günlerdir bunun cevabını bulamadım geçen sene baş agrisi ile hastaneye gidip beyin ameliyatı geçirdim artık her şeyden o kadar korkuyorum ki çok sağol
Bende hic olmazdi akinti. Hatta tüp bebek tedavisinde yumurta toplamadan hemen önce bile olmadı. Sadece kasiklarimda oraya ait omayan şişlik hissediyordum ordan anlıyordum
Bende hic olmazdi akinti. Hatta tüp bebek tedavisinde yumurta toplamadan hemen önce bile olmadı. Sadece kasiklarimda oraya ait omayan şişlik hissediyordum ordan anlıyordum