Kızlaaaar:)

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
slm kızlarrr suan cok saskınım bierde fal baktırdım ama burdan yazsam reklama girermi die korkuorum biriniz bilgilendirin yazayım herseyi bildi kadın hayatımda cok az fal baktırmısımdır ama cok sasırttı bana burda hep destek oldular ne bilim bende görüodum ii fal bakan arayan yazsammı bilemedim bilgilendirin reklam deilse yazayım

slm kızlarrr suan cok saskınım bierde fal baktırdım ama burdan yazsam reklama girermi die korkuorum biriniz bilgilendirin yazayım herseyi bildi kadın hayatımda cok az fal baktırmısımdır ama cok sasırttı bana burda hep destek oldular ne bilim bende görüodum ii fal bakan arayan yazsammı bilemedim bilgilendirin reklam deilse yazayım

yaz canım merak ettim,reklam olmaz :31:

cnm walla sen söledin die yazıorum:) reklam olur die biliodum ama bak falsepeti.com die bi site var orda nesibe die bi kadın var ona baktırdım. cok memnun kaldım hep dert paylaşıorum bide tavsiyem olsun dedim.

biliyorum o siteyi,ilkay ve melihe baktırmıştım bende.dediğin bayan yeni sanırım,bi ara denerim belki.hadi bakalım canım,iyi şeyler olsun inşallah :16:

Kızlar fal anlatılır mı yaa:) herşeyimi bildi işte ona şaşırdım gelecekle ilgili bişilerde söledi iyiyi kötüyü söledi farklı bi kadın kahve baktırdım ben tarot sevmiorum niyeyse biraz gelenekciyim sanırım:P

Back
X