Kızlaaaarrr dayanamadım mesaj attım :)

pprofiterol

zorakikral
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
113
55
43
37
Kızlar okuyanlar bilir yakın zamanda bir konu açmıştım. Şurdan bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ask-tesadufleri-sever-yok-artik.779790/

Atmayacağım atmayacağım dedikçe içimden bir ses at yaaaa ne olacak sanki diyip durdu.

Dedim ki kendime, kaybedecek bir şeyim yok! Zaten tanımıyorum. Şansını dene.

Üstelik seneler sonra ilk defa böyle etkilenmişsin, kaçırma! dedim.
veee attım :)

Hafta sonu buluşacağız fakat bir sürü sorularım var. Lütfen benim için çok önemli
1) Ne giyeceğim beeeennnn?

2) Kuzenini tanıdığım ortaya çıkacak nasıl tepki vermeliyim? Sadece anlaşamıyoruz demek yeterli olur mu? Yani başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum, o yüzden yüzeysel olarak anlatsam mı? Bu doğru olur mu sizce?

3) Bunun bir oyun olduğunu sanmıyorum. Ancak cevap yazan bazı hanımlar içime kurt düşürmedi değil hani. Eğer öyle bir şey olduğunu sezersem nasıl davranmalıyım? Anlamamış gibi mi yapayım, üstüne mi gideyim ne yapayım?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ayyy çok heyecanlıyım kızlar, iyi ki varsınız

Haaa mesajlaşmayı yazmadım. Atacağım mesajı hiç düşünmedim desem yeridir. İçimden geleni yazdım.

--Merhaba. Aslında mesaj atıp atmama konusunda kararsızdım ama insan böyle şeyleri her zaman hissetmiyor yanlış mıyım?
dedim. Bilerek adımı yazmadım. Bakalım ne tepki verecek hatırlayacak mı diye.
Tam 17dk sonra şu mesaj geldi.
--Haklısın pprofiterol :) Merhaba

Ayyy unutmamış adımıı

Ardından hemen ee nasılsın bakalım dedi
Bir iki hoş beş ettik. Sonra dedi ki "sanırım yüz yüze seni tanımak daha anlamlı olurdu:) haftasonu ne yapıyorsun?

Sonra da buluşma ayarladık. Aslında fazla ayrıntıya girmemek çook işime geldi. İş güç meselesine girseydik kuzen işi ortaya çıkardı. Eh bunu telefonda konuşmak istemiyodum. İyi oldu yani

Adinizi hatirlamissa emin olun kuzeniyle bir iş çevirme olasiligi cok yüksek. Ben hayatta guvenmezdim..

Ama 14 gün çok da uzun bir süre değil bence. Hatırlama olasılığı yüksekti. Ya ben de çok düşük bir ihtimal oyun kısmını düşündüm ama gerçekten tanıştığımız o an hiç de o gelip beni bulmuş gibi olmadı

abartmadan günlük şık bi şekilde gidin.kuzeninden siz hiç bahsetmeyin.sadece sorduğunda tanışıyoruz deyin ve geçin.öyle demeseniz bile samimiyiz,değiliz,aramız bozuk gibi hiçbi şekilde belli etmeyin aranızı.çok fazla konuşmadan konuyu değiştirin.ilk buluşmadan sevmediğinizi belli etmek olmaz bence.samimiyetini yakalarsanız ancak olabilir.

hayırlısı olsun daha önceki konunu okudm burada yanlış anlaşılmak istemem ama daha bir kere görmüşsün hemen his felan çoğu kızlar hemen dökülüveriyorlar duygularını açıyorlar. ne aceleniz var neden hemen sevgili moduna giriyorsunuz arkadaş gibi olun tanıyın önce ilk ona fırsat verin kızlar hemen faceden ekledim yazıyorlar bırak o seni eklesin ağırdan sat kendini kızlar erkek erkekler kız gibi oldu kimseyi kırmak için yazmadım sadece fikrimi söylemek istedim yanlışmıyım?

Ama numaranizi daha onceden bilmiyor olmasa hemen nasil sizin adinizi soyleyebilir ki? Bu adama hic mi yanlislikla mesaj falan gelmiyor? Hic mi yabanci numara aramiyor onu?

Aramız yok demesem kalkıp da bankaya gelmeye kalksa ya da ortak buluşma yapsa ya da kuzenine hemen o gün anlatırsa ne bileyim değişik olmaz mı?

Ama numaranizi daha onceden bilmiyor olmasa hemen nasil sizin adinizi soyleyebilir ki? Bu adama hic mi yanlislikla mesaj falan gelmiyor? Hic mi yabanci numara aramiyor onu?

Ama işte daha tanışalı 2 hafta olmuştu. Numarasını verdi, beklemiştir sonuçta. Hemen unutulacak bir şey değil bence. Bir de ben karasız kaldım falan dedim ya o yüzden anlar diye düşündüm

Bence ondan yalan yanlis şeyler duyacagina sen anlat. Ama uzun uzadiya değil. Biz pek anlasamiyoruz aramiz iyi değil falan deyip hakkında kotu şeyler söylemeden citlat durumu.

Haklısınız tabi cevabınız için teşekkürler.
Ben zaten o moda girmiyorum. Çünkü onu daha tanımıyorum. Sadece şunu söylemek istedim. Bir sürü yakışıklı insan görüyoruz ama hepsinden etkilenmiyoruz. Bazen bazıları bize farklı geliyor. Öyle hissettim ben de. Mesaj atmamın sebebi de buydu zaten

Aramız yok demesem kalkıp da bankaya gelmeye kalksa ya da ortak buluşma yapsa ya da kuzenine hemen o gün anlatırsa ne bileyim değişik olmaz mı?

aslında değişik olmaz normal olan bu ama kız için iftira attığını falan söylemişsiniz.o korkuttu beni şimdi, kuzeniyle paylaşırda kız olmadık bişey söylerse başlamadan bitmesin sonra.sizce kız böyle bişey yapar mı? eğer yaparsa bahsetmek daha doğru galiba.

Ama işte daha tanışalı 2 hafta olmuştu. Numarasını verdi, beklemiştir sonuçta. Hemen unutulacak bir şey değil bence. Bir de ben karasız kaldım falan dedim ya o yüzden anlar diye düşündüm
Bir erkek o kadar ince düşünmez. Benim aklima gelen 2 secenek söyle, ya kuzeniyle bir kumpas kuruyor ya da direk bilinmeyen numaralardan numaranizi aratip sizin isminizi ogrenip mesaj atmis oluyor.
ben de bilmedigim numaralarin ilk önce kime ait oldugunu ogrenir ondan sonra cevap veririm
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…