Kızlaaaarrr dayanamadım mesaj attım :)

Kızlar buluştukk. Kafam rahatlayacak derken iyice karıştı. En başından anlatayım. Bir kafede buluşmayı planlamıştık. Tam saatinde gitmedim. Daha doğrusu 10dk falan bilerek geç gittim. Ordaydı
Kalktı hoşgeldin geldin dedi elini uzattı. Ama sanki öpmeye çalıştı gibi oldu. Hani yakın arkadaşın olur tokalaşıp bi uzaktan öpersin ya. Öyle yapmaya çalıştı sanırım ama ben kendimi kastığım için bir tuhaflık oldu. Bu hareketi bana çok yılışık geldi Üzüldüm açıkçası. Ya da ben mi abartıyorum?

Neyse işte karşılaşma faslı bitince konuşmaya başladık. İlk karşılaştığımız günden bahsettik. Benim yanaklar kızardı direk. Resmen ateş bastı utancımdan. Telefon meselesini sordum tabi hemen.
Ya seni aramasaydım? Neden telefonumu istemek yerine numaranı yazdın dedim.
Telefonunu istemek biraz garip olmaz mıydı dedi. (Sanki kendiği yaptığı şey çok normal)
Hem arayacağını biliyordum dedi. Nerden biliyosun dedim. Ben çok kararsızdım. Hatta aramamak da kararlıydım dedim.
Aradın ama dedi gülümsedi.(Bu kısımda da biraz üzüldüm açıkçası. yani kesin gözüyle bakmış ne bileyim arayacağını tahmin ettim demesi...) İyi ki de aradın dedi
Ya böyle her konuşmasında aşırı bir güven, kendini beğenmişlikten ziyade özgüven tavan sanki tam anlatamıyorum ama öyle işte. Davranışları tavırları hep bu tarz. Kararsızlığım da bundan zaten. Aslında bir yandan çok efendi, naif bir tip bir yandan da fazla özgüven patlaması..ya da bana fazla geldi. üff bilemedim. Ama kızlar çook kibar

Bahsetmiştim ya hani beğenilerinde xxxinşaat diye bi şey görmüştüm. Küçük çaplı bir şirketleri varmış. Şirket dediysem yani aham şaham bir şey değil. İnşaat mezunuymuş. Baba mesleği o yüzden istemeyerek bu bölümü seçmiş. Neyi istiyordum onu da bilmiyorum dedi güldü. 28 yaşında.

Konuşurken resmen gözümün içine bakıyordu. İnsan ister istemez çarpılıyor
Ama belki de taktikti ne bileyim erkekler de bazen çok fena olabiliyor. Bazı insanlar vardır ya karşındakini etkilemek hoşuna gider hani. Sanki öyleydi. Yani ben öyle hissettim. "Senden ilk bakışta bir hoşlanmadım desem yalan olur" dedim itiraf ettim valla. Yani sonuçta o kadar gözlerimle yedim çocuğu. Ama bu sadece bi hoşlantı, seni henüz tanımıyorum dedim. O da işte " ben de hoşlanmasaydım peşinden gelmezdim" dedi. "Birbirimizi tanımak için önümüzde uzun bir zaman var" dedi. Bi de tabi dalga geçti onu bakışlarımla yediğim için Ben de utandım hemen. Güldü bana. Ama espriydi sadece. Anladım konuşmasından gülüşünden.

Eski ilişkilerden de birazcık bahsettik. Çok fazla değil ama. Ciddi anlamda 2 ilişkisi olmuş. neden bittiğini de sordum utana sıkıla. Biri bunu bırakıp gitmiş. Sebebini ben de tam çözemedim dedi kopmuşlar yani. Diğerinde de çok kavga ediyoduk şizofren gibi davranıyodu dedi. Bi gün aşırı ilgili bi gün hiç yoktu. Anlam veremiyodum artık dedi.

Gelelim kuzen meselesineee......
İşimi sordu. Söyledim. Hatta hangi semt olduğunu ve ismini belirterek söyledim bilerek. Şaşırdı X'i tanıyo musun dedi. Evet tanıyorum aynı bankadayız dedim sen nerden tanıyorsun? Kuzenim dedi. Vay be dünya küçükmüş dedim sırıtarak. O da işte bankanıza uğramam için 2 sebep olur işte fena mı dedi gülümsedi. Sonra hiç ayrıntıya girmedi Bir şey sormadı pek geçti hemen. Çok sallamadı. Ben de bir rahatladım tabi. Bu konu beni çok germişti çünkü. Eğer ki kuzeniyle konuşursa kuzeni öter hemen. Ama ben hiç senin kuzenin şöyle kötü böyle kötü demediğim için...kim çirkef kim değil belli olur hıh!

Orda baya oturduk. Her şeyden konuştuk. Sonra biraz dışarıda dolandık. Yemek yedik. Zaman öyle güzel geçti ki
Bana bir sürü güzel şey söyledi. İltifat olarak yani. Sonra evime bıraktı. Ne zaman tekrarlıyoruz gibisinden bir şeyler söyledi. Ben de atlamak istemedim hemen. Bilmem bakarız, haberleşiriz vs dedim. Ama var ya öper falan diye nasıl kaçar gibi duruyorum bi görseniz Öpmek derken yani tokalaşma anlamında. Diğer türlüsü olsa çantayı kafasına geçirirdim de..belli de olmaz şimdi özgüven tavan yapmış çocukta.

İşte böyle kızlar. Kararsızım çünkü fazla rahattı, kendine fazla güveniyor gibiydi. Bir yandan da aşırı kibar, sevimli, yakışıklıı, gülüşü çok tatlı, çekici vs.
Siz ne diyosunuz kızlar?

Ama en güzeli de şuydu, bana ne sevgilisi gibi davrandı ne de arkadaşı gibi. Ortayı bulması hoşuma gitti :) Hani olur ya erkekler daha ilk günden sevgilisiymiş gibi bi sahiplenmeler falan.. onu yapmadı işte

Öz güveninin yüksek olması iyi değil mi ya? Ezik mi olsaydı? Ukalalık boyutunda değilse bu iyi bir şey bence. Biraz açık sözlü sadece, seni de rahatsız eden bu sanırım.

Güzel gelişmeler olmuş aslında .
Özgüven iyidir aama biraz kibirli biri gibi. Acaba etkilemek adına mı öyle yapıyor ?
Sen biraz geri çek kendini elinden geleni yapmışsın bi kız olarak .
Bundan sonrasını o belirlesin fazla msj atma , arama .
Kendini fazla kaptırma ayrıca zamana bırak =)

Akışına bırak bakalım. Güzel olmuş bu görüşme. Fazla detay düşünme bence.
İster istemez özgüveni tavan yapmıştır tabii ki.
Tahmin ettiği gibi onu aramışsın, beğenin bariz zaten. Bunlar daha çok özgüvenini arttırmıştır.
Üzülecek bir durum göremedim.
Yanaktan arkadaşlarımızla öptüğümüz gibi öpmesi de sorun olmazdı bence. Kasacak bi şey yok.

Hadi hayırlısı olsun canım. Merak ediyodum nasıl geçicek diye bayağı etkilenmişsiniz Siz niye ilk dediniz hoşlandım diye keşke o deseydi yaaa ama sizin yine ağzınız kulaklarınız da umarım iyi olur sonunuz canım. Kesin ama kuzenine sizi sormuştur nasıl biri kim diye

Konuyu bugün baştan sona okudum. Valla büyük heycanla bugunu anlatmanı bekledim hatta
Hadi hayırlısı olsun artıkıııınnnnn

Siz abartıyorsunuz bence, bunda üzülecek ne var ki? Sonuçta buluşmaya karar veren iki insansınız, tokalaştıktan sonra öpebilirsiniz yani. Bana hatta tam tersi soğuk geliyor

Onun dışında bence gideri varDeneyin şansınızı. Benim sevdiğim tipte bir adam anlattığınız kadarıyla. Bazen ukalalığa varan özgüvenleri olabiliyor ama iyidir boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…