merhabalar .ben daha önce eye art hazal kullanmıştım . ama artık bulamıyordum .geçenlerde saolsun burdan bi arkadaş eye art ın adore olarak değiştiğini söylüyor. eye art a gelince ben çok memnundum benim gözlerim koyu kahve ben öle çok belirgin mavi yeşilden kaçınırım zaten lensde.eye art tan çok memnundum.evet rengi çok açmıyor ama gözü küçük renk değişiklikleri veriyordu ayrıca gözü parlak ve büyük gösteriyordu. eğer eye art markası adore sa evet güzel bi ürün.hatta şimdi internetten sipariş veryim dedim ama adore satan pek bi site bulamadım. bende bi yellow almaya karar verdim. site konusunda yardımcı olursanız sevinirim . alır almaz resimleri yüklemeye çalışırım bende.
Berry lenslerin çok güzel çok yakışmış canım sana benim adorelerimde aynı sen de durduğu gibi duruyor ama ben ilk kez renkli lens kullanmaya başladığım için açıkçası daha hiç bu lenslerle dışarı çıkmadım sanki herkes gözlerimin lens olduğunu anlayacakmışta bana bakacaklarmış gibi geliyor herne kadar çok doğal olduğunu düşünsem de bir yere kadar sonuçtabunlarda lens bilemiyorum cesaretimi toplamam lazım ne kadar saçma değil mi kızlar......:)
burcu boşver canım ben dikkate almadığım için cevap vermedim bende adore bi yellow böyle durdu
Eki Görüntüle 37893
Eki Görüntüle 37894
Eki Görüntüle 37895
Eki Görüntüle 37896
sağol canıöm bende beğendim senin gözün ne renk sevgimiz
[yine makyajım akmış bi vaziyette ama takarkende çok zorlandım lens takmayı unutmuşum...
Kendi gözüm ve lensli olan..Gerçi kendi göz rengimde çok koyu çıkmış lensli olanda... Normalde daha belirgin bi renk...Gün ışığındada çekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?