- 18 Kasım 2020
- 20.839
- 50.160
- 548
Değer artışı az olurmuş orantılı olmazmış doktorum söylemişti birde artış gittikce azalır dediBoş gebelikte beta farklı mı çıkar
İnşallah bebeği de görürüz de boşa stres yaptım derimDeğer artışı az olurmuş orantılı olmazmış doktorum söylemişti birde artış gittikce azalır dedi
Stres olmaz yemene içmene dikkat et bizede haber ver canımİnşallah bebeği de görürüz de boşa stres yaptım derim
Çok sağolun inşallah hayırlı haberlerle gelirimStres olmaz yemene içmene dikkat et bizede haber ver canım
Benimde kese böyleydi son adete göre 6 haftalik olmasi gerekirken gittiğimdd 5+2 idi yani kese var bebek yoktu henuz 10 gun sonra gittim gördüm geç döllenme olduğu icin siz de endişelenmeyin kötüyü düşunmeyin.
Doktor hiç kese hakkında bişey demedi bana ondan zaten endişelendim detay vermedi yani sadece haftaya gel bakalım dediBenimde kese böyleydi son adete göre 6 haftalik olmasi gerekirken gittiğimdd 5+2 idi yani kese var bebek yoktu henuz 10 gun sonra gittim gördüm geç döllenme olduğu icin siz de endişelenmeyin kötüyü düşunmeyin.
Banada demedi endişelendirmemek icin sadece erken olduğu icin bekleyelim dedi sizin sata gorede erken haftaya gidince görüceksiniz insallah sağlıkla gelsin miniğinizDoktor hiç kese hakkında bişey demedi bana ondan zaten endişelendim detay vermedi yani sadece haftaya gel bakalım dedi
Ayyy inşallah valla içim rahatladı biraz yoksa düşünmekten çıldırcaktımBanada demedi endişelendirmemek icin sadece erken olduğu icin bekleyelim dedi sizin sata gorede erken haftaya gidince görüceksiniz insallah sağlıkla gelsin miniğiniz
Pazartesiyi bekleyeyim o zaman acaba başka doktora gitsem mi diye düşünüyodumBanada demedi endişelendirmemek icin sadece erken olduğu icin bekleyelim dedi sizin sata gorede erken haftaya gidince görüceksiniz insallah sağlıkla gelsin miniğiniz
Pazartesiye kadar sabredin zaten az kalmiş daha net görursunuz biliyorum beklemek zor ama daha net gorursunuzPazartesiyi bekleyeyim o zaman acaba başka doktora gitsem mi diye düşünüyodum
Evet beklemek çok zor geliyo insana gerçekten gün geçmiyo gibi bide bi tane kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra bir sene olmadı o yüzden daha çok stres oluyorum bi tane oğlum var o ilk gebeliğimdi onda hiç böyle stres olmadım ki doğru dürüst hastaneye de gitmedim insan okuyup araştırdıkça daha çok bunalıyomuş onu anladımPazartesiye kadar sabredin zaten az kalmiş daha net görursunuz biliyorum beklemek zor ama daha net gorursunuz
Bu yolda sabretmek lazım çok zor gerçekten, çok şükür bir evladınız var güle güle büyütünEvet beklemek çok zor geliyo insana gerçekten gün geçmiyo gibi bide bi tane kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra bir sene olmadı o yüzden daha çok stres oluyorum bi tane oğlum var o ilk gebeliğimdi onda hiç böyle stres olmadım ki doğru dürüst hastaneye de gitmedim insan okuyup araştırdıkça daha çok bunalıyomuş onu anladım
Amin inşallah anne olmak böyle bişey endişe hiç bitmiyo Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsinBu yolda sabretmek lazım çok zor gerçekten, çok şükür bir evladınız var güle güle büyütün10 tane de doğursanız endişe korku değişmeyecek benim de 3. gebeliğim ilki düşuk ikinci 20 haftalık erken doğum Rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin sizinde insallah
noldu canım bu durum ne dedi doktor
Pazartesi gidicem canımnoldu canım bu durum ne dedi doktor
Canım ben gördüm kalp atısını da duydum ultrasona göre 6+3 çıktınoldu canım bu durum ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?