kızlaaar kahve falıma bakar mısınızz ? çok merak ettiğim şeyler var :)

Ben falın f'sinden anlamam sadece baktırma kısmıyla ilgilenirim ama yine de bi şansımı denicem senin için

saçları gür ve omuzlarının aşağısında olan bi kız var. sanırım sensin. dizlerinin üstüne çökmüş kara kara düşünüyosun.ya da bi şeyin olmasını mı bekliyosun artık bilmiyorum. bu iş olcak gibi ama olana kadar da sen baya üzülceksin. araya başka kişiler de katılcak alakası olmayan kişiler. yani herkes burnunu sokcak.
istediğin bi şey var ama ondan vazgeçiyo gibisin.üzüntünün sebebi de bu. T harfi var burda. sanırım bu T harfli insanla bi şeylerini paylaşıyosun ama bence ona güvenme. sanki gidip konuştuklarınızı başkalarına yetiştiriyo gibi. D ve E harfi de çıkmış. bu iki insan konuşma yapıyo. aslında ikisi de aynı şeyleri düşünüyo ama niyeyse anlaşamıyolar. çünkü o D harfli insanı etkileyen kısa bodur birisi var. senin sıkıntıya düşmenin sebebi de bi nevi o kısa ve bodur olan kişi. D ve E harflerinin yanında bi de F var. d, e, f.

Valla anca bu kadar saçmayalabilirdim kusura bakma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…