• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar :( :( :(

laraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
215
47
43
35
İstanbul
Kızlar sıcak sıcak yazıyorum olayı. Yeni doğum yaptığım için ev temizliğine çok fazla zaman ayıramaz oldum hiç bir şeye yetişemez oldum. Bugün de eve yardımcı kadın çağırmıştık kayınvalidem önermişti. Herneyse kadın eve geldi biz çıktık eşim ben kayınvalidem bebeğim için alışverişe. o kadın da büyük odadaki koltuk süngerlerinikaldırınca kurt gibi bir şeyler görmüş :'( :'( üstelik bir tane değilmiş allahım yarabbim . Biz eve gelince söyledi durumu çoooook aşırı moralim bozuldu . Bunlar nedir neyin nesidir. Eczanede koltuk için sprey satılıyormuş ama bu koltuk böcekleri için :'(yaa ağlamak istiyorum kayınvalidem de benim hakkımda yanlış düşünecek halbuki daha doğum yapmadan önce bütün koltukları kaldırmıştık yıkamıştık o zaman hiç bir şey yoktu . Bu durum benim çok moralimi bozdu çoook :'( mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum ama yetişemiyorum yetişemiyoruuum :'( :'(

Koltuk kurdu nedir ya :KK57::KK57: 8 yıllık evliyim 28 ysenedir koltuklarda oturuyorum hiç koltuk kurdu görmedim bismillah :KK43::KK43:

Boşver:) herkesin başına gelir yeni doğum yapmışsin kolay değil bebek büyütmek.

Kızlar sıcak sıcak yazıyorum olayı. Yeni doğum yaptığım için ev temizliğine çok fazla zaman ayıramaz oldum hiç bir şeye yetişemez oldum. Bugün de eve yardımcı kadın çağırmıştık kayınvalidem önermişti. Herneyse kadın eve geldi biz çıktık eşim ben kayınvalidem bebeğim için alışverişe. o kadın da büyük odadaki koltuk süngerlerinikaldırınca kurt gibi bir şeyler görmüş :'( :'( üstelik bir tane değilmiş allahım yarabbim . Biz eve gelince söyledi durumu çoooook aşırı moralim bozuldu . Bunlar nedir neyin nesidir. Eczanede koltuk için sprey satılıyormuş ama bu koltuk böcekleri için :'(yaa ağlamak istiyorum kayınvalidem de benim hakkımda yanlış düşünecek halbuki daha doğum yapmadan önce bütün koltukları kaldırmıştık yıkamıştık o zaman hiç bir şey yoktu . Bu durum benim çok moralimi bozdu çoook :'( mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum ama yetişemiyorum yetişemiyoruuum :'( :'(
Tahta kurdu olmasın o evdeki bütün mobilyaları kemiren bir cins kurtur.

Ne dusunurse dusunsun. Biran once dezenfekte etmeye bakin. Cocugunuz var sonucta. Daha dikkatli olmaliainiz. Suan kv denizin ne dusundugu umrunuzda olmasin. Sagliginizi dusunun :)

Bilmiyorum ben de annemlerde koltukları 3 5 yılda bir silmelerine rağmen yine de böyle bir şey çıkmamıştı anlamıyorum kadın bir de kayınvalidemin yanında söylüyor koltuk kurdu diyor :'( :'(

Koltuk kurdu nedir ya :KK57::KK57: 8 yıllık evliyim 28 ysenedir koltuklarda oturuyorum hiç koltuk kurdu görmedim bismillah :KK43::KK43:

O neya koltuk kurdu diye bisey varmis olur boyle aksilikler oda hep kv denk gelir bozma moralini sutun kesilir yoksa

bende ilk kez duydum .. :KK57:

olağan şeyler üzülmeyin .. :KK39:

Evet te bir tane daha gelini var o 10 yıllık onu çok över temizlik konusunda ben daha 1 yıllığım ve normalde temizliğe çok önem veririm . Zaten çok canım sıkıldı böyle bir durumla karşı karşıya kaldığım için çok tedirgin oldum zaten eczaneden aldık bile koltuklar için bir çeşit sprey

Ne dusunurse dusunsun. Biran once dezenfekte etmeye bakin. Cocugunuz var sonucta. Daha dikkatli olmaliainiz. Suan kv denizin ne dusundugu umrunuzda olmasin. Sagliginizi dusunun :)

Bosverin kimin ne düsündügünü, siz biran önce kurtlardan kurtulmaya bakin, büyük ihtimal yemek artigi düsüp kalmis olabilir en sonki büyük temizlemeden sonra, misafiriniz falan geldiyse yada sizlerden biri düsürmüs olabilir, kenarda kösede kaldimi cabuk kurtlanma olabilir...:ssz:

kurdu bilmem ama kayınvalidenizi iplemeyin...
ne derse desin ona neymiş....

Benimde 6 aylik bebegim var bende yetisemiyorum hic biseye gunluk ev toparlamasi yemek okadar o kadarda yorgunlk cabasi allahtan hafta ici kv bebege bakicak ben yikayip paklicm evimi

Yedigin birsey dusmustur hava sicak diye kurt olmustur bizde balkonda copu atmayi unutmustuk kurtlanmisti

Evet te bir tane daha gelini var o 10 yıllık onu çok över temizlik konusunda ben daha 1 yıllığım ve normalde temizliğe çok önem veririm . Zaten çok canım sıkıldı böyle bir durumla karşı karşıya kaldığım için çok tedirgin oldum zaten eczaneden aldık bile koltuklar için bir çeşit sprey
Canim evle ilgilenemedin cunkuu hamileydin.
ya canim evle ilgilenememis olabilirsin. Sonucta hamileydin. Gayet normal. Yuzune vuracak tarzda biri mi ki kv den ?

Back
X