• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar :( :( :(

sen temizsen için rahat olsun canım belki birşeyler düşmüştür. ondan dolayı olmuştur. büyük ihtimal . kafanı takma kayınvaliden de mazur görsün şimdilik...

üzülmeyin ya nolcak ki sanki evi çöp içinde bıraktınız her yere kurttan böcekten mi girilmiyor ..Yeni doğum yapmışsınız her ne kurduysa bir an önce biter inşallah

Bosverin kimin ne düsündügünü, siz biran önce kurtlardan kurtulmaya bakin, büyük ihtimal yemek artigi düsüp kalmis olabilir en sonki büyük temizlemeden sonra, misafiriniz falan geldiyse yada sizlerden biri düsürmüs olabilir, kenarda kösede kaldimi cabuk kurtlanma olabilir...:KK14:
Evet bebek doğduktan sonra çok misafir geldi belki de yiyecek düştü o_O

Seni cok iyi anliyirm o sut sagmak zaten insani bitiriyo bu kadar takma gercektn benim kv nelerimi gordu ama ne yapayim hamileydim yapamiyodm dogurdm gene yapamadm of ne yapalim bebekler buyuyunce bizde titiz oluruz kendimizi paralicak halimiz yok ya

Sen kendi gozunle gordunmu?
Kadin belki uydurmustur, ama koltuk kurdu diye birseyde hic duymadim ben.

Boşver kayınvalideyi, bebeğinin sağlığına zarar vermesin bir an önce kurtul onlardan...

Koltuk kurdu nedir yaa kesin yiyecem birsey dustu oda orda kurtlandi yani bu kadar basit

Kızlar hepinize teşekkür ederim dün olayı sizinle paylaştım rahatladım şimdi de konu havada kalmasın diye yazıyorum kim ne düşünürse düşünsün ilaç aldık koltuklara sıktık yarım saat kapıyı kapatıp bekledik daha sonra girdik koltukları bir güzel süpürdük sildik şuan tertemizler yine. Allah böyşe bir şeyle karşılaştırmasın bir daha beni . Çok utandım ve çok moralim bozuldu cidden . Bundan böyle de her süpürmede kaldırcm koltuk minderlerini de.. kızlar bu aralar maddi durumumuz eskisi kadar olmasa da iki haftada bir alcm yardımcı kadın evime . Napim . ben zaten bebek yemek çamaşır ve bulaşık ancak yetişiyorum tek başıma :KK43: :KK43: hepinize çok teşekkürler tekrardan

Kızlar hepinize teşekkür ederim dün olayı sizinle paylaştım rahatladım şimdi de konu havada kalmasın diye yazıyorum kim ne düşünürse düşünsün ilaç aldık koltuklara sıktık yarım saat kapıyı kapatıp bekledik daha sonra girdik koltukları bir güzel süpürdük sildik şuan tertemizler yine. Allah böyşe bir şeyle karşılaştırmasın bir daha beni . Çok utandım ve çok moralim bozuldu cidden . Bundan böyle de her süpürmede kaldırcm koltuk minderlerini de.. kızlar bu aralar maddi durumumuz eskisi kadar olmasa da iki haftada bir alcm yardımcı kadın evime . Napim . ben zaten bebek yemek çamaşır ve bulaşık ancak yetişiyorum tek başıma :KK43: :KK43: hepinize çok teşekkürler tekrardan

Neden bu kadar rezil oldum vs, diye dert ettin anlamadım? E olabilir illa pislikten mi oluyor? Koltuk eskimiştir vs. Olmuştur bu temizlik kıstası değildir. çocuğunuzu okula yollarsınız bitlenir eee pismi oldunuz şimdi..

Neden bu kadar rezil oldum vs, diye dert ettin anlamadım? E olabilir illa pislikten mi oluyor? Koltuk eskimiştir vs. Olmuştur bu temizlik kıstası değildir. çocuğunuzu okula yollarsınız bitlenir eee pismi oldunuz şimdi..
Yoo değil tabii ki yorumunuz için teşekkürler ben böyle şeylere fazlaca önem verdiğim halde bu durumla karşılaştığım için bu kadar tepki göstermiş ve takmış olabilirim :KK66:

• Beğen
Reactions: ZOE
kac gun supuremesen de kurt olmaz orda, bunu kv de bilir, rezil oldugunu dusunme yani.. baska bsydir o.. ilaclayin

• Beğen
Reactions: ZOE
Back
X