- 28 Ocak 2009
- 34.475
- 57.964
- 1.123
Tahta kurdu beyazda olabiliyor,nette resimlerini görmüştüm bir ara koltuk kurdu değildir yani.Tahta kurdu değil dedi yaa sanki haşere uzmanı . Beyaz dedi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahta kurdu beyazda olabiliyor,nette resimlerini görmüştüm bir ara koltuk kurdu değildir yani.Tahta kurdu değil dedi yaa sanki haşere uzmanı . Beyaz dedi .
Evet bebek doğduktan sonra çok misafir geldi belki de yiyecek düştüBosverin kimin ne düsündügünü, siz biran önce kurtlardan kurtulmaya bakin, büyük ihtimal yemek artigi düsüp kalmis olabilir en sonki büyük temizlemeden sonra, misafiriniz falan geldiyse yada sizlerden biri düsürmüs olabilir, kenarda kösede kaldimi cabuk kurtlanma olabilir...![]()
Kızlar hepinize teşekkür ederim dün olayı sizinle paylaştım rahatladım şimdi de konu havada kalmasın diye yazıyorum kim ne düşünürse düşünsün ilaç aldık koltuklara sıktık yarım saat kapıyı kapatıp bekledik daha sonra girdik koltukları bir güzel süpürdük sildik şuan tertemizler yine. Allah böyşe bir şeyle karşılaştırmasın bir daha beni . Çok utandım ve çok moralim bozuldu cidden . Bundan böyle de her süpürmede kaldırcm koltuk minderlerini de.. kızlar bu aralar maddi durumumuz eskisi kadar olmasa da iki haftada bir alcm yardımcı kadın evime . Napim . ben zaten bebek yemek çamaşır ve bulaşık ancak yetişiyorum tek başıma![]()
hepinize çok teşekkürler tekrardan
Yoo değil tabii ki yorumunuz için teşekkürler ben böyle şeylere fazlaca önem verdiğim halde bu durumla karşılaştığım için bu kadar tepki göstermiş ve takmış olabilirimNeden bu kadar rezil oldum vs, diye dert ettin anlamadım? E olabilir illa pislikten mi oluyor? Koltuk eskimiştir vs. Olmuştur bu temizlik kıstası değildir. çocuğunuzu okula yollarsınız bitlenir eee pismi oldunuz şimdi..