• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın kan vermeyi düşünüyodum bekleyim mi yoksa veriyim mi sence
Yani bence bekle erken öğrenmekte iyi değil. Varsa zaten vardr ne kadar geç öğrenirsen kese kalp atışı üçin az beklemiş olursn

Kızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Dayanamadım artık bu sabah gebelik testi yaptım 3 dk içinde soluk olanlar çıktı heyecandan hemen duşa girdim kan vermeye gittim duştan çıktıktan sonra 10 dk sonrasında sonuç o koyu olan olmuştu kan vermeye de gittim de işe geçtim hayırlıysa inşallah gebeyimdir test yanlış değilse 🤩🤩😍😍 birazdan arayıp öğreneceğim
Yalnız eşimle paylaşmadan buraya yazıyor olmam da bi acayip oldu tabi 🤦🏽‍♀️
Allah h ayirlisini versn

Bana mı dediniz ay inşallah ya 😍🙈
Konu sahibine yazmıştım 🙈
Ama şimdi sizimkine de baktım ben de yumurtlamadan sonra 10. Gün test yapıp öğrenmiştim kan değerim 10.5 çıkmıştı ama sizinkinden emin olamadım. İnşallah vardır testi yarın sabahtan yineleyin bence 🤩

Benimde böyleydi canım dün kan verdim düşük değerde ama var dedi keske adetin geçmesini bekleseydik valla sen de bende. İnsan stres oluyo yok kimyasal mi yok disgebelik yok boş gebelik vs. Adet günü tekrarla testi dün yaptım ilk foto bugün yaptım ikinci değer artmış benimde herhalde
Tebrik ederim hamilesinnn 🤩🌸 rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim 🙏😘

Evet canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallah mart annesi oluyoruz ❤ değerim dün 191 e yükselmiş inşallah katlanarak devam eder.😊
İnşallah canım benimm 🤩😘 eveett ya Mart oluyooo inşallah 😍 emanet her iki günde bir iki katı oluyormuş
Sağlıkla ilerlesin inşallah minnaklar 💓

Bende 33 le öğrendim cumaya kadar kan vermeye gidicem . Senin değer nasıl yüksek çıkmış belirtin yokmuydu

Allahım nasıl dayanıyorsunuz bu kadar 😂 bana da söyleyiiinnn

Bende 33le 45le olanları çok garipsiyorum nasıl regl 1 gün geçer geçmez aklınıza geliyo bekliyo musunuz diye 🙈 adet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yoktu (hâlâ da yok) bende kafama takmadım strese yaparsam olmaz şimdi diye bekledim de 2 ay geçince kan verdim 11 haftalık gebelik var kalp atışı başlamış dedi doktor 😂

Bende 33le 45le olanları çok garipsiyorum nasıl regl 1 gün geçer geçmez aklınıza geliyo bekliyo musunuz diye 🙈 adet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yoktu (hâlâ da yok) bende kafama takmadım strese yaparsam olmaz şimdi diye bekledim de 2 ay geçince kan verdim 11 haftalık gebelik var kalp atışı başlamış dedi doktor 😂
Aaa çok ayıp ne gecikmesi canım gecikmeyi beklesem ayılıp bayılırım ben reglden 3 gün önce öğrendim ayrıca tabiiii ki bekliyoruz😂😂

Back
X