- Konu Sahibi haticeekubra
-
Tarafımca denendi, evet bu krem bir mucize , ama ben yeterince hakkıyla kullanamadım malesefÇok iyi sarmak lazım. Tekrar deneyeceğim.
💕💕💕
Bu sabah lazer epilasyon yaptırmak için gittiğim merkezde acısına dayanamayınca kullanmamı önerdiler. Hemen bir tane aldım ve güzelce sürdüm 1 saat sonra epilasyonda hiçbir şey hissetmedimgerçekten mucize. Ama 1 saat alüminyum folyoyla gezmek çok gürültülüydü
sen folyo mu kullandın? ben streç kullandım. özel günüm geçince tekrar deniicem . acaba folyo mu kullansam
Bu sabah lazer epilasyon yaptırmak için gittiğim merkezde acısına dayanamayınca kullanmamı önerdiler. Hemen bir tane aldım ve güzelce sürdüm 1 saat sonra epilasyonda hiçbir şey hissetmedimgerçekten mucize. Ama 1 saat alüminyum folyoyla gezmek çok gürültülüydü
merhaba bende lazer yaptırdım geçen hafta cuma günü ama emla krem falan sür dememişlerdi ( burdan biri yardımcı oldu o konuda sağolsun ) gerçekten uyşturuyor mu birde fiyatı ne kadar söyleyebilir misinz ?
Emla olmasaydı kesinlikle o acıya dayanamazdım. Kesinlikle işe yarıyor. Yalnız 1 saat önce sürüp folyoyla sarman gerekiyor. Sanırım fiyatı 90 tl ama doktoruna yazdırabilirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emla olmasaydı kesinlikle o acıya dayanamazdım. Kesinlikle işe yarıyor. Yalnız 1 saat önce sürüp folyoyla sarman gerekiyor. Sanırım fiyatı 90 tl ama doktoruna yazdırabilirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kremi hangi doktora yazdirabiliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu tür streç vs gerek kalmadı lyeni bir ürün var ve fiyatı daha uygun çok güvenilirsen folyo mu kullandın? ben streç kullandım. özel günüm geçince tekrar deniicem . acaba folyo mu kullansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?