10 gündür falan bitmek tükenmek bilmeyen burun kanamam var şimdi sınavlarımda başlıcak 2 güne ve devam ediyor niye olabilir hiç burunla ilgili ciddi bi şey çıkar mı ?
Burun damarını yakmak bir çözüm değildir.
Kanamanın sebepleri araştırılmalı.
Bildiğim kadarıyla burun kanamasının en sık görülme sebepleri hipertansiyon ve gripten sonra burnun koruyup tahriş olması.
Burun damarını yakmak bir çözüm değildir.
Kanamanın sebepleri araştırılmalı.
Bildiğim kadarıyla burun kanamasının en sık görülme sebepleri hipertansiyon ve gripten sonra burnun koruyup tahriş olması.
Stresliysen bu dönemde ara ara tansiyonunu ölçmeni tavsiye ederim.
Ben oğlumun sınav dönemlerinde çok karşılaşıyorum bu sorunla.
Strese bağlı tansiyonu yükseliyor ve burnu kanıyor.
10 gündür falan bitmek tükenmek bilmeyen burun kanamam var şimdi sınavlarımda başlıcak 2 güne ve devam ediyor niye olabilir hiç burunla ilgili ciddi bi şey çıkar mı ?
canım geçmiş olsun ne olursa olsun öncelikle doktora görün çünkü bir çok sebebi var bunun
burundaki kıkırdak ve kemik eğriliklerinden dolayı dar alandan hava hızlı akarak burnu kurutur, kabuklanmalar olur ve burun kanaması olur Üst solunum yolu enfeksiyonları, nezle, grip, sinüzit gibi enfeksiyonlarla da sıklıkla burun kanamaları olabilmektedir. damar çatlaklaıkları olabilir .yoğun sıkıntı ve stres ve aşıır sıcaklar.. sen kesinlikle doktora görün çünkü 10 gün oldu diyorsun canım
benim de bir aralar burnum çok kanıyordu bana kan testleri yapmışlardı :44:
bir kere annemin burnu aşırı kanıyordu meğersem beyin kanaması geçirecekmiş de burun kanamasıyla atlatmış
velhasılıkelam 10 gündür devam eden kanamayı hafife alma derim :26:
Sıcaktan olabilir mi acaba?
Yaz aylarında bazen benimde olurdu ama sizinki çok sıkmış.
Diğer arkadaşlarımın dediği gibi yeniden doktora gitmelisiniz bence, ciddi olabilir.