• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaaarrr

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
34
Merhaba ..
Bu konuyu yakin bir arkadasim icin aciyorum kendisi yanimda ve yazacaginiz yorumlari bekliyor
Sorunu su ki arkadas 2 yillik evli esinden ve ailesinden cok memnun hic bir sikintisi yok cok sukur ama gelgelelim bir gorumcesi var gorumce evli onunla da arasi cok iyidir fakat gorumcenin kotu bir huyu var kizin parasini calisiyor 3 kere parasini almis gecen gittiklerindede altin ince bir kolyesini almis simdi bunu nasil haletmeli onu soruyoruz kv o kadar iyi ki kiyipta bisey diyemez esine soylese esim inanmaz diyor bunu gorumceye soylemeli mi uyarmazsa devami gelecek biliyor ne yapmali kizlar bi el atin simdiden tesekkurler

Bu bir hastalık ama, kinle, nefretle, ne bileyim bilerek yapılan bir hareket değil.

eşine söylemeli

Ne annesi ne de kocası inanır, söylese bile. Birde iftira atıyor konumuna düşebilir.

Bence yüzyüze gelip çat çat söylesin. Görümcenin ağzından ewet ben aldım dedirtsin. Veeee bu konuşmaları tlf da kayıt etsin. Kocasına dinletsin.

Anca böyle. İtiraf etmezse en azından denemiş olur.

görümceniz ya hırsız ya da kleptomani hastalığı var.
ikisi de çok kötü, susmak çözm değil. eşinize uygun bir dille söyleyin, iftira atıyorsun derse evliliğinizi de gözden geçirirsiniz.

Bunu eşiyle konuşamayacak mı? Hırsız demiyorsunuz ya, hastalık olabilir diyorsunuz. Kayınvalidesine kesinlikle söylemesin, şikayet eder iftira atar gibi asıl o zaman olur. Ama bunu eşiyle konuşabilmeli, "böyle bir durum olmuştu şunu farkettim" diyerek suçlamadan konu dışına çıkmadan deneyimlediği durumu paylaşabilir. Paylaşamıyorsa ve böyle bir evliliği yoksa zaten hiçbir şey yapmasın, parasına puluna dikkat etsin, evliliğini değerlendirsin.

ya tatlı dille isteyecek...yada hiç istemeyecek....ama isterse bir daha eşyasını almaya cesaret edemez...çekinir...özel eşyalarını güvenli tutsun...parası alındığında...eşyalarına önlem alsaydı..daha önceden keşke...eşi olumlu birisiyse eşine söylesin...

Görümceniz sizin bir aile bireyiniz. Sizden çaldığı sizde kalır ama dışardan birinden çaldığında ortaya çıkarsa rezil kepaze olur. Bir daha Görümceyi tek çağırın ortaya 20 tl para bırakıp wcye gidin sonra gidince bakın orada değilse para eşinize anlatın hemen. Bunu kendi aranızda halledemezsiniz

Bayanın yanında evinizden neler çalındığını söyleyin ve polise gideceğim deyin. Parmak izi aldıracağım filan deyip gözünü korkutun göreceksiniz iki gün sonra herşey geri gelecektir. Beddua taktiği de işe yarayabilir korkar. Birde o gelince biraz daha itinalı olun eve bir göz gezdirin gelmeden değerli eşyalarınızı kaldırın odanızın biri kilitli olsun.

Kocana yeni guzel bir bileklik vs aldir ve hem kocanin bildigi hem gorumcenin bulabilecegi bir yere koy. Gorumcen gittikten sonra agla. Askim sustum ama artik dayanamiyorum bu gorumcemin kacinci hirsizligi de. Aglamaya devam et.

Eger paranızı cuzdanin icinden alıyosa
Cüzdanın icine onu korkutacak bir not yazın

Yada hırsızlıgı kimin yaptigını bildigini kamera taktıracagınızı soyleyin yanındayken ve imalı bi sekilde yapın bunu

Back
X