Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Cc çok iyi bende pişman oldum 400 cc üstü taktırmadığıma
Ameliyat öncesi 375 cc konuşulmuştu ancak ameliyatta kabım geniş olduğu için 425 cc kullandı doktorum. Bende çok memnun kaldım çünkü bu kadar sıkıntı çektikten sonra da normal bi göğüs istemezdim.

Esim bunlari görsün sofraya oturmaz . Ama bana göre leziz . Onun için yemek demek et demek ..
Cok guzel sebzeler var mis .

Kızlaaaarre nerelererdesinizzzzz
Akşama neler yaptınız ? Ya da benim gibi daha yapmadınız mı? var gibi mi yemekleriniz ?

Alayım menüleri

Kızlaaaarre nerelererdesinizzzzz
Akşama neler yaptınız ? Ya da benim gibi daha yapmadınız mı? var gibi mi yemekleriniz ?

Alayım menüleri
Vay tam buraya geldim bildirimi gördüm. Ben şöyle yapiciim:
Kremalı mantarlı tavuk( bu tamam)
Tereyağlı makarna( eve gelince yapicam)
Salata (bunu da)
Ekler( bunu hazır aldım, aslında dünden kalan kek vardı onu az önce yedim )

Ohhhh senin menü hazır sayılır bile.
Afiyet şeker olsun. Ay bende, bu ara kremalı tavuk yapayım diyorum diyorum bi kısmet olmadı
Bende de bi ıspanaklı börek var
Eşim akşam annesini ziyarete gidecek. Yol baya sürüyor. Yemeğe gelemeyeek yani.
Bende acaba bi çorba yapsam da börekle beraber salataydı, turşuydu, yeter mi ki diyorum
Bilemedim

Şöyle doyurucu bir çorba yap, yanına brokoli salatası, kısır, patates salatası gibi bir salata zaten börek var tamamdır. Ben börek varsa öyle yapıyorum. Hakkaten ya bir ara ıspanaklı börek yapayım ben

Herkese merhaba kızçeler, anneler
Şimdi sadakatsizi izlerken kk de kafamı tutan konu olmadı. Bende dedim acaba millet yarın ne pişirecek. Burda yazıp birbirimize fikri verebiliriz aslında. Ne dersiniz
Bekliyoreeeeee
Niye yarına niye bugüne değil

Sen bana bi tabak kremalı tavuk ver o zaman bende sana ıspanaklı börek

Çorba ne yapayım sence ? Yoğurtlu tarhana mı yapsam ? Mercimek çorbası mı ? aklıma direk bunlar geldi
Var mı sende çorba fikri ?
Tarhana hafif olur. Mercimek çorbası daha doyurucu. Aslında canım şey çekti erişteli yeşil mercimek çorbası. Kaynanam sakallı çorba der. Her yörede değişik bir adı var

Sağlıkla büyüt yavrularını

Tarhana hafif olur. Mercimek çorbası daha doyurucu. Aslında canım şey çekti erişteli yeşil mercimek çorbası. Kaynanam sakallı çorba der. Her yörede değişik bir adı var
Ay evet onu da yapabilirim aslında ama dün şehriye yaptım ikisinde de nane var ya pek canım istemedi gibi. Yarın yapabilirim ama çok severim sıkta yaparım
Gendimeli yoğurtlu tarhana çorbasının neresi hafif kızz sen diğer kuru tarhanayla mı karıştırdın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…