Ameliyat öncesi 375 cc konuşulmuştu ancak ameliyatta kabım geniş olduğu için 425 cc kullandı doktorum. Bende çok memnun kaldım çünkü bu kadar sıkıntı çektikten sonra da normal bi göğüs istemezdim.Cc çok iyi bende pişman oldum 400 cc üstü taktırmadığıma
Bende de dünden fırında köfte patates var. Çorbam yok.Köfte pilav yoğurt çorba var dünden.
bugün yatışdayım
Tarhana çorbası yap. Kısa ve öz. 10 dk da hazır.Bende de dünden fırında köfte patates var. Çorbam yok.
Onu da halledecez baalıımmmm
Esim bunlari görsün sofraya oturmaz . Ama bana göre leziz . Onun için yemek demek et demek ..Brokoli karnıbahar havuç ve taze fasülye yi bende buharda çok öldürmeden pişiriyorum
Soğuyunca sarımsak zeytinyağı karabiber tuz ve konserve mısır ekliyorum
Sebze sevmeyen eşim ve oğlumda severek yiyor
Denemek isterseniz diye yazayım dedim
Çorba yapmadım bugün eşim yemeğe gelmeyeceğini söyledi. Bende yarım yamalak kalan ne varsa sofraya koydum çocuklarla yedikTarhana çorbası yap. Kısa ve öz. 10 dk da hazır.
Vay tam buraya geldim bildirimi gördüm. Ben şöyle yapiciim:Kızlaaaarre nerelererdesinizzzzz
Akşama neler yaptınız ? Ya da benim gibi daha yapmadınız mı? var gibi mi yemekleriniz ?
Alayım menüleri
Şöyle doyurucu bir çorba yap, yanına brokoli salatası, kısır, patates salatası gibi bir salata zaten börek var tamamdır. Ben börek varsa öyle yapıyorum. Hakkaten ya bir ara ıspanaklı börek yapayım benOhhhh senin menü hazır sayılır bile.
Afiyet şeker olsun. Ay bende, bu ara kremalı tavuk yapayım diyorum diyorum bi kısmet olmadı
Bende de bi ıspanaklı börek var
Eşim akşam annesini ziyarete gidecek. Yol baya sürüyor. Yemeğe gelemeyeek yani.
Bende acaba bi çorba yapsam da börekle beraber salataydı, turşuydu, yeter mi ki diyorum
Bilemedim
Niye yarına niye bugüne değilHerkese merhaba kızçeler, anneler
Şimdi sadakatsizi izlerken kk de kafamı tutan konu olmadı. Bende dedim acaba millet yarın ne pişirecek. Burda yazıp birbirimize fikri verebiliriz aslında. Ne dersiniz
Bekliyoreeeeee
Sen bana bi tabak kremalı tavuk ver o zaman bende sana ıspanaklı börekŞöyle doyurucu bir çorba yap, yanına brokoli salatası, kısır, patates salatası gibi bir salata zaten börek var tamamdır. Ben börek varsa öyle yapıyorum. Hakkaten ya bir ara ıspanaklı börek yapayım ben
Niye yarına niye bugüne değil
Çok iyi fikirSen bana bi tabak kremalı tavuk ver o zaman bende sana ıspanaklı börek
Çorba ne yapayım sence ? Yoğurtlu tarhana mı yapsam ? Mercimek çorbası mı ? aklıma direk bunlar geldiÇok iyi fikir
konuyu açarken yarını düşünüyordum da ondan öyle açmıştım. Şimdi ise akşamı düşünüyorum. Aman canımmmm zamana takılma
Hahahahha ne kadar güldüm ya. Beni bi tanısan bu videoyla ne kadar alakasız olduğumu anlardın
Tarhana hafif olur. Mercimek çorbası daha doyurucu. Aslında canım şey çekti erişteli yeşil mercimek çorbası. Kaynanam sakallı çorba der. Her yörede değişik bir adı varÇorba ne yapayım sence ? Yoğurtlu tarhana mı yapsam ? Mercimek çorbası mı ? aklıma direk bunlar geldi
Var mı sende çorba fikri ?
Sağlıkla büyüt yavrularınıHahahahha ne kadar güldüm ya. Beni bi tanısan bu videoyla ne kadar alakasız olduğumu anlardın
170 boy 51 kiloyumbende kilo almak isteyip alamayanlardanım
Çocuklar olunca hep yarının yemeğini düşünüyorum
Ay evet onu da yapabilirim aslında ama dün şehriye yaptım ikisinde de nane var ya pek canım istemedi gibi. Yarın yapabilirim ama çok severim sıkta yaparımTarhana hafif olur. Mercimek çorbası daha doyurucu. Aslında canım şey çekti erişteli yeşil mercimek çorbası. Kaynanam sakallı çorba der. Her yörede değişik bir adı var
Allah bin kere razı olsun canımSağlıkla büyüt yavrularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?