• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaar ben mi çok kuruntuluyum yaa

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
kızlar sevgilimle aram bozuktu en son ama barştık bugünde oturduk baya aramız iyiydi hatta bana hediye almış sürpriz yaptı bugün ama oturuyoz dşarda şakayla böyle bana yumruk atar gibi işaret yaptı..ama elini yüzüme falan değdirmeden vurmadı tabiki..şimdi ne var bunda diyeceksiniz az önce bi haber okudum 60 yaşındaki kadını kocası balta sapıyla dövmüş...hemen sevgilimin yaptığı hareket aklıma geldi ya ne kadar zor evlenecek birini seçmek biz seneye nişanlanacağız ve herşeyi tartmak istiyorum ben

o haberi bende izledim çok üzücü Allah adamı nasıl biliyorsa öyle yapsın
Haklısın ilerisini düşünüyorsun ama bir hareketlede bunu biz anlayamayız sevgilini tanıyan sensin hareketlerine dikkat et onu dene sinirlendir bak bakalım sana karşı nasıl hareketleri var

nye öyle bi hareket yaptı ki ? yani nedenini açıklarsan veya durumu daha iyi yorum yapabiliriz

kızlar sevgilimle aram bozuktu en son ama barştık bugünde oturduk baya aramız iyiydi hatta bana hediye almış sürpriz yaptı bugün ama oturuyoz dşarda şakayla böyle bana yumruk atar gibi işaret yaptı..ama elini yüzüme falan değdirmeden vurmadı tabiki..şimdi ne var bunda diyeceksiniz az önce bi haber okudum 60 yaşındaki kadını kocası balta sapıyla dövmüş...hemen sevgilimin yaptığı hareket aklıma geldi ya ne kadar zor evlenecek birini seçmek biz seneye nişanlanacağız ve herşeyi tartmak istiyorum ben

benim eski sevgilim evlenince seni dövsem beni boşar mısın demişti o haberi bende gördüm çook üzüldüm çok senin sevgilin neden öyle yaptı oda çok önemli nedeni neydi acba?

Son düzenleme:
durduk yere yaptı valla hiç bilmiyorum neden yaptığını... bi kere çok sinirlendiğinde okulda masada ne varsa yere indirmişti yaklaşık 2 yıldır çıkıyoruz.. yani bana zarar vermedi hiç ama etrafa verebiliyor ama her sinirlendiğinde değil üstüne aşırı gidince

kızlar mesela ben erkek arkadaşımın parmakları kalın çıtlatmayı seviyorum sende benim parmaklarımı çıtlak diyorum çıtlatamıyo bile inceceik acır diyo bence şiddete eğilimi yok gibi ama bilemem tabiki:( yani ergenken erkek erkeğe kavga ettiğide olmuş ama ne bilim kadın dövmek çok ayrı bişey Allah hayırlısını versin.. dayak yiyen kadın haberlerinde içim parçalanıyor

canım kendin bilirsin ama çoçuk parmaklarını çıtlatmaya bile kıyamamış bence şakasına takılmıştır 2 sene diyorsun tanımışsındır bence

Benim erkek kardeşim var. Zaman zaman yaparlar böyle çocuk-agresif hareketler. Kafaya takılacak bişey yok bence.
Tabi bu evlenince seni dövmez demek değil :p kısmet :p

:))) ay çok güldüm
şakasına yapmıştır elbet.Benim sevgilim de eliyle yüzümü ölçer 'tam tokatlık yüzün var,avuç boyunda' derdi ,ama tabii şakasına yapılmış şeyler bunlar,bu yaşıma kadar babamdan bile dayak yememişim elin herifine ezdirecek halim yok kendimi...
düşünmemeye dert etmemeye çalış canım bu tür ufak tefek şeyleri..

durduk yere yaptı valla hiç bilmiyorum neden yaptığını... bi kere çok sinirlendiğinde okulda masada ne varsa yere indirmişti yaklaşık 2 yıldır çıkıyoruz.. yani bana zarar vermedi hiç ama etrafa verebiliyor ama her sinirlendiğinde değil üstüne aşırı gidince

masada ne varsa indirmişti ha? bu hiç de normal değil.

kuruntulu değilsin iyice tanımaya çalışmakla en doğrusunu yapıyorsun.

Back
X