kızlaar eteklerimizin resimlerini ekleyelim bakalım

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
önce ben başlayım daha önce açıldıysa konu baktım ama bulamadım kusura bakmayın a.s.

Son düzenleme:
ayyy siz beni çoldırtacaksıznızzz ayol yok etek yok elbise yok ayakkakbı yok çantaa hepsini ekleyesim var amma velakin halim yok ama içim içimide yiyo yaneeee bi gün oturacam dolabı dökcem çekcem vallaaaaa
ben çok severim etek hemde çok en kısa zamanda eklemeye çalışacam senin etelerde süpermiş canım güle güle kullan topiciğinde hayırlı olsun

bu kot eteğimm

1zr0s48.jpg

2n6b39f.jpg

buda arkadan şort gibi duran eteğimm
r93fyg.jpg

2zyk8sz.jpg

bunlarda mevlütlerde giydiğim eteklerim..yalnız şu kahverenkliyi parmak arası terliklerim ve üstüne siyah yarım kollu badimle giyiyorum çok güzel duruyor
2mlj6r.jpg

x0yy4h.jpg

murgiz sehnsucht06 teşekküler kızlar bekliyorum en kısa zamanda resimlerinizi kaydirigubbakcemile5

oooo herseyimizi ekliyoruz yakinda ic camasirlarida gelir delikafadulden

cok güzel etekleriniz, benimde cok etegim var üsenmezsde dolaptan cikartip cekersem eklerim :))

oooo herseyimizi ekliyoruz yakinda ic camasirlarida gelir delikafadulden

cok güzel etekleriniz, benimde cok etegim var üsenmezsde dolaptan cikartip cekersem eklerim :))
tatlım pembe dolaba bak :jeyyar:
çamaşırımı ekledmmm delikafadulden

kizzzzzzzzzzzz bu kadar minileri nasil giyiniyorsun ben giyinemem valla sosis gibi cikarim :roflol:
yazın tatlım bunlar yazın kaydirigubbakcemile3
yalan olmasn bi kez kotu gymiştm ama :dance:
baak ıste bunlar aynı bekledıgımm gıbydıı lülülülülülü

yerimseniben canm bnm içimden geçrdm zaten gülşahm görse gerçk tarzımı diye :lepi:

tatlım pembe dolaba bak :jeyyar:
çamaşırımı ekledmmm delikafadulden

yazın tatlım bunlar yazın kaydirigubbakcemile3
yalan olmasn bi kez kotu gymiştm ama :dance:

yerimseniben canm bnm içimden geçrdm zaten gülşahm görse gerçk tarzımı diye :lepi:

gördüm gördüm donlarini cok sekerler hehehehehe
cok güzeller ama ben cesaret edemem valla ona cillop gibi fizik lazim oda bende yok -tatlicadiarzu-

ilaydaheyyyy

canm kot fırfırlı etegine bittim :lepi:

ayrıca son 2 eteginde süper vee asıl soruuu
o 3.sıradaki kırmzı kemerli etegini ykından görme şansımız var mı cnm yaaa :icecream:
çok merak ettm :))

bensiz olur mu bu tpik hihoyyyt

fotoraf0113seg.jpg

fotoraf0114c.jpg

ayyydelikafaduldençok güzeeeellerdelikafadulden..etek giysem kesinlikle bunlardan giyerim:asigim:hele üstteki ne cici yaa:nazar:..fizik var anam giyersin tabi..süpersin patii:lepi:güle güle giy canımın içüü:nazar:
alttaki etek değil ama..et...ek kısmı yok zuhahha:)))bööyykk

ayyydelikafaduldençok güzeeeellerdelikafadulden..etek giysem kesinlikle bunlardan giyerim:asigim:hele üstteki ne cici yaa:nazar:..fizik var anam giyersin tabi..süpersin patii:lepi:güle güle giy canımın içüü:nazar:

üstekini çok begndm canm bnde annem almş bana :icecream: hemide 5 tl ye delikafadulden

Back
X