Kizlaar falima bakanin falina bakarim :)

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kizlar bu ara fala ihtiyacim var . Falima bakanin bende falina bakacagim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405873863226.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 141
  • $1405873882867.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $1405873892591.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 142
  • $1405873903471.webp
    10 KB · Görüntüleme: 126
  • $1405873914612.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 137
Yok mu yoruum :)

bir kız kardeşin varsa onunla birlikte yakın bir zamanda bekar ya da dul (yani tek yaşayan) biir bayanın yanına taile gideceksiniz ve güzel vakit geçireceksiniz....

onun haricinde yakın zamanda bir erkek için çok canınız sıkılmış...yukarıda bahsettiğim yolculuk öncesinde yaşayacağınız bir olay neticesinde o adam için içinizde kalan son aşk kırıntılarını da atıp, bi kaç damla gözyaşı dökeceksiniz gibi gözükğüyor..ama sonrası ferahlık....

tabii bunların hepsi sallama:)

Bu aralar ugursuzluklar yasayabilirsin. Sanki icini acitan bi konu var biriyle ilgili cok yakinda onu alip goturucek biri var etrafinda ve onu gormeni bekliyo gibi. Bebek var cok kismetli geldigi gibi bereket getircek. Biriyle inatlasip uzulebilirsin, cok neseli biriyle taniscaksin hayatinda degisimler olcak :) :) :)

Merhaba kizlar bu ara fala ihtiyacim var . Falima bakanin bende falina bakacagim :)

vapur gibi bişeye binip hayırlı bi yolculuğa çıkacaksın kısmetlerin açık. biraz para sıkıntın var ama 3 vakte ,inş. geçecek 3 kişi arasında kalmışsın duygusal bi mevzu sanırım ama 3nüde seçmiceksin galiba

Son düzenleme:
Lady suan benin gordugum ve en baskin olan sey biri sana cok darilmis yuzu gulmuyo ama geri adim atsanda kendine yediremicek gibi

Lady suan benin gordugum ve en baskin olan sey biri sana cok darilmis yuzu gulmuyo ama geri adim atsanda kendine yediremicek gibi

hem kendi terk ediyo hem yedirmiyo. asıl ben daha çok yerdirmicem kendime.. oğlak inadım tuttu işte.. beni terk adam adamın ardndan koşmamam lazım

Yaa biri beninkine de bakamaz mı acabaa ama ben bakmayı bilmiyorum :) Çok isterdim ben de bakmayı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…