- 19 Temmuz 2020
- 68
- 115
- 8
- Konu Sahibi Papatyalisevdicek
-
Hayırlı olsun İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Transfer sonrası beslenmenize dikkat ettiniz mi neler yaptınız? Hareketli miydiniz yürüyüş yaptınız mı?
Kaçıncı denemenizde? İnfertilite sebebiniz neydi ?
Nasıl beslendiniz :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn ins az once bir gonderini okuyordm biriside paylasmisti hamileym diye sende yorum yazmissn bekliyorm bnde nasippppp gercekten hayirli olsn
Teşekkürler cevabınız için. Bende de pko var ilk denemem olucak transfer için adetimi bekliyorum.İlk deneme - Pco
Pco olduğumuz için biraz şansımız yüksekTeşekkürler cevabınız için. Bende de pko var ilk denemem olucak transfer için adetimi bekliyorum.
Yumurta toplandıktan kaçıncı gun transfer oldiDondurulmuş 5.gün embriyosu ile hamileyimm bugun 9.günüm değerim 390.58
Sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz ❤
Rahim dinlendirme oldu 1ay canımYumurta toplandıktan kaçıncı gun transfer oldi
Hayırlı olsun canım sarısı hepimize hayırlısıyla inşallah ❤Rahim dinlendirme oldu 1ay canım
Yumurta toplandı adet olduktan sonra transfer yapıldı
İnşallah canımHayırlı olsun canım sarısı hepimize hayırlısıyla inşallah ❤
Rahim dinlendirme oldu 1ay canım
Yumurta toplandı adet olduktan sonra transfer yapıldı
Rahim dinlenme süreci bitince dondurulmuş embriyoyu transfer etmeden önce ilaç kullandınız mı kaç gün kullandınız ve ilaçlara adetliyken mi başlanıyor
hap mı iğne mi pekiEvet kullandım rahim hazırlamak için
Transfer gününe kadar kullandım yaklaşık 15-18gün felandı. Evet adetliyken başlanıyor
Histeroskopi oldum ekim ayında 2bin dedi hastane. Aynı yerde laparoskopi olan bi arkadaşım 7 bin ödedi. Tabi her hastanenin farklıdır canım fiyatCnm cok sevindim darısı basımıza. Kızlar ben sey sorucaktım. Hısteroskopı laporoskopı olan varmı. Fiyat ne kadar?
Evet estrofem sabah öğle akşam kullandım. Günde 1 tane de coraspirin verdi doktor. Ama kişiden kişiye değişiyor verilen ilaclarRahim dinlenme süreci bitince dondurulmuş embriyoyu transfer etmeden önce ilaç kullandınız mı kaç gün kullandınız ve ilaçlara adetliyken mi başlanıyor
Haphap mı iğne mi peki
Benimki o kadar çoktu ki bıkmıştım artık içmektennnEvet estrofem sabah öğle akşam kullandım. Günde 1 tane de coraspirin verdi doktor. Ama kişiden kişiye değişiyor verilen ilaclar
İğnede varmıydı hatırlamıyorum inanki o kadar çok ilaç aldım ki anlatamam vucudum kaldırmıyodu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?