- Emoji Skoru
- 115
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi Papatyalisevdicek
-
34 yumurta toplandı orda rekor bendeydi doktorum öyle demiştiHayırlı olsun inşallahKaç yumurta Toplandı ve kaçı döllendi? Benim de sebep pco
Bahceci umut canımHayırlı olsun olsun .nerede olumlu sonuç aldınız öğrenmem mümkünmü.
Bazen yaşlada alakası olmuyor diye bilirim bendee çok gencim diğer konuştuğum arkadaşlarda . Ben martta bahçeci umutun rekor yumurta sayını verdim . Herkez çok şaşkındı . Ama işte erkek infertilesi olunca galiba bizimkisi geriye minnoşum kaldıÇok teşekkür ederim canım. Hem yaş genc olunca bende pco gibi şanslı bir hasta olunca Rabbim yüzümüze güldü ❤
Kaç yumurtanız oldu kiBazen yaşlada alakası olmuyor diye bilirim bendee çok gencim diğer konuştuğum arkadaşlarda . Ben martta bahçeci umutun rekor yumurta sayını verdim . Herkez çok şaşkındı . Ama işte erkek infertilesi olunca galiba bizimkisi geriye minnoşum kaldıoda anneye can olacak inşallah ..
Yaş kaçBazen yaşlada alakası olmuyor diye bilirim bendee çok gencim diğer konuştuğum arkadaşlarda . Ben martta bahçeci umutun rekor yumurta sayını verdim . Herkez çok şaşkındı . Ama işte erkek infertilesi olunca galiba bizimkisi geriye minnoşum kaldıoda anneye can olacak inşallah ..
Yaşım 24 canımYaş kaç
Maşallah21 yaşındayım ben
Daha keseyi felan görmeye bile gitmedim 10gün sonra keseyle kalp atışını beraber öğrenmeye gidicemanlıycan, şansınızın spermle ilgili bi durum olmamasından kaynaklı . Mağlesef işin içine sperm problemi girince sıkıntı oluyor . Ama spermde problem olmasıda kadında olmasından daha iyi diyorlar . hayırlınolsun herşey hakkınızda bakalım ikizmi seninkiler ..
Daha keseyi felan görmeye bile gitmedim 10gün sonra keseyle kalp atışını beraber öğrenmeye gidicem ❤ o zaman belli olacak inşallah
[/QUOT
Hayırlısı allahtan