- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
tesekür ederim cok saolun :)Kendin ol yeter. Şımarık ve laubali hareketler etme. :)
tesekkürler :)Abartili hareketlerde bulunma
Abartili giyinme
Abartili makyaj yapma
Normal bi topuklu ayakkabi giy cok yuksek olmasin fazla resmide olma fazla özensizde olma
ayyy tesekkür ederim icimi ferahlattın tatlım :))Kendini koşullama, sıkma, aşırı şık ve abartı giyinme, çok takı takma. Şık ol tamam ama kararında. Mesela yüksek topuk giyme, kararında bir topuklu ya da şık bir düz taban ayakkabı giy.
İki günde zaten ortamı tanıyıp nasıl davranman gerektiğini, ne giyinmen gerektiğini anlarsın. Hatta muhtemelen ikinci gün spor kıyafet ve ayakkabı giyerek gideceksin.
Emin ol bu kadar kasılacak durum yok, kimsenin ilk kez firmada işe başlayan çalışandan ya da stajyerden büyük beklentileri olmaz...
heyecanlanmak istemiyorum cok fazla cunku suratım kızarıyor ay n utangac demesinler utandıgım icin kızarmıyor aslında n oluyor bende anlamıyorumDik ol dik yuru herzmn bakislarn kuvettli yurumen konusamn onem ver deger kıl kendinee laubali olama herkezle giyiminde her zamn sik olsun ay nebileyim ben heycanladm sankii
tesekkür ederim :) seviye herzaman onemli elbetteKendiniz olmanız ve ilk günden popüler olmaya çalışmamanız yeterli.
Seviyenizi koruduğunuz takdirde kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz
Oncelikle Merhaba kızlar.
Yarın staja ilk kez baslıcam dah once staj yerime bir kez gittim ve insanlarını az cok biliyorum gidecek olduğum yer bir reklam ajnsı ..
Evet geleyim derdime .. Daha once boyle ilkler yasayanlar bana yardımcı olabilirler mi orada nasıl davranılması gerekiliyor veee sizce yarın nasıl giyinip gitmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum meleklerim..
Yorum yapan yapmayan herkese simdiden tesekkür ederim .. Yorumlarınız benim icin cok değerli
eveeet grafik tasarım okuyorum :)) sevıyorum bu alanıGrafik tasarım mı okuyorsun :)
Bende bu yıl reklam ajansında staj yaptım.
Normal giyindim.
Normal davrandım.
Kimseye yapışmadım daha doğrusu soğuk ve asık yüzlüydüm müşteri gelince gülüsüyordum
topuklu giymeyeyim haklısın eziyet gibi olur benim icin sahidenAbartılı giyinme. Geçen gittiğinde ortamda nasıl giyinildiğini görmüşsündür.
Fazla klasik olma bence. İkisinin arası iyidir. Havaya uygun bluz ve spor tarzı pantolon giyin. Kot değil tabi.
Yüksek topuklu giyme. Zaten bütün gün eziyet olur.
Stajyersen rahatsın. Samimi görünmek icin laubali olma yeter. Gül ama abartma.
eveeet grafik tasarım okuyorum :)) sevıyorum bu alanı
yok tatlım ya bizimde güzümüzü korkuttular okulda iste temizlik yaptırıyorlar filan diye ama cok beklerler ben orda is ogrenmeye calısıcamBende ama stajda hiç bişey yaptırmıyorlar..
Çay koy..
Kahve yap.
Hadi bi vileda yap etrafa.
Mac boştaysa hadi bi kartvizit yap.
Telefona bak.
Öğlen yemeğini kur.
Topla..
Özetle grafikerlik yapıcammmmmmm deme amelelik yaptırıyorlar
yok tatlım ya bizimde güzümüzü korkuttular okulda iste temizlik yaptırıyorlar filan diye ama cok beklerler ben orda is ogrenmeye calısıcamn yapayım ala allaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?