minikom Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 118 0 66 İstanbul 5 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #1 işte resimler ama cok güzel burnu var namı diğer POLAT ALEMDAR'ın
BENRUYARUYA Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 1.108 12 158 5 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #2 minikom .!.: işte resimler ama cok güzel burnu var namı diğer POLAT ALEMDAR'ın Eki Görüntüle 123213 Eki Görüntüle 123214 Genişletmek için tıkla... Dizi ilk başladığında burnu daha farklıydı, ben öyle hatırlıyorum, sanırım estetik.
minikom .!.: işte resimler ama cok güzel burnu var namı diğer POLAT ALEMDAR'ın Eki Görüntüle 123213 Eki Görüntüle 123214 Genişletmek için tıkla... Dizi ilk başladığında burnu daha farklıydı, ben öyle hatırlıyorum, sanırım estetik.
minikom Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 118 0 66 İstanbul 6 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #3 rüyarüya .!.: Dizi ilk başladığında burnu daha farklıydı, ben öyle hatırlıyorum, sanırım estetik. Genişletmek için tıkla... dizi ilk başladıgında kardeşi Raci Şaşmaz oynuyodu cnm :))
rüyarüya .!.: Dizi ilk başladığında burnu daha farklıydı, ben öyle hatırlıyorum, sanırım estetik. Genişletmek için tıkla... dizi ilk başladıgında kardeşi Raci Şaşmaz oynuyodu cnm :))
Venus Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2008 483 3 118 İstanbul 6 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #4 bence estetik muntazam bır burun..burun sırtı dümdüz ne hafif bir kemer nede başka bişey yok. Son düzenleme: 6 Ocak 2011
W wenars Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2010 1.681 21 66 İçel Mersin 6 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #5 adamın çocukluk resmini buldum günahını almışsınız ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
AskAsk Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2009 2.449 6 356 6 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #6 bende estetiğe cok benzetiyorum
minikom Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 118 0 66 İstanbul 6 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #7 Venus .!.: bence estetik muntazam bır burun..burun sırtı dümdüz ne hafif bir kemer nede başka bişey yok. Genişletmek için tıkla... ben de böyle bi burun istiyorum :))
Venus .!.: bence estetik muntazam bır burun..burun sırtı dümdüz ne hafif bir kemer nede başka bişey yok. Genişletmek için tıkla... ben de böyle bi burun istiyorum :))
BENRUYARUYA Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 1.108 12 158 7 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #8 minikom .!.: dizi ilk başladıgında kardeşi Raci Şaşmaz oynuyodu cnm :)) Genişletmek için tıkla... İlk bölümünde demedim canım ilk başladığında dedim yani diziye ilk girdiğinde, anladın işte sen onu :)
minikom .!.: dizi ilk başladıgında kardeşi Raci Şaşmaz oynuyodu cnm :)) Genişletmek için tıkla... İlk bölümünde demedim canım ilk başladığında dedim yani diziye ilk girdiğinde, anladın işte sen onu :)
minikom Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 118 0 66 İstanbul 7 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #9 rüyarüya .!.: İlk bölümünde demedim canım ilk başladığında dedim yani diziye ilk girdiğinde, anladın işte sen onu :) Genişletmek için tıkla... anladım cnm anladımmm
rüyarüya .!.: İlk bölümünde demedim canım ilk başladığında dedim yani diziye ilk girdiğinde, anladın işte sen onu :) Genişletmek için tıkla... anladım cnm anladımmm
D demadema Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2011 6 0 36 İstanbul 9 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #10 tamamen estetik. belli oluyor. burnun uc kısmı ile ön dudaklara ve burun deliklerini çevreleyen kısımların uzantıları kalıplanmış.
tamamen estetik. belli oluyor. burnun uc kısmı ile ön dudaklara ve burun deliklerini çevreleyen kısımların uzantıları kalıplanmış.
Aylisch Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 68 0 36 İstanbul 9 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikom #11 wenars .!.: adamın çocukluk resmini buldum günahını almışsınız ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Genişletmek için tıkla... Cocuklarin burnu hep kücük ve düz durur, burun sonradan asil seklini gösterir... Bu bir delil degildir...
wenars .!.: adamın çocukluk resmini buldum günahını almışsınız ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Genişletmek için tıkla... Cocuklarin burnu hep kücük ve düz durur, burun sonradan asil seklini gösterir... Bu bir delil degildir...