Elektrikli Süpürgeler Kızlaar philips 9225 kullananların yardimina ihtiyacim var

Toz torbasız değil mi bu modeli bende aynısından almayı planlıyorum çeyiz için nasipse memnun kaldığınızı belirtmişsiniz hayırlı olsun süpürgeniz benim içinde fazladan alınan güzel bir yorum daha oldu içim biraz daha rahat:16:

Toz torbasız canim.ben hata yaptim ceyizime arnica bora aldim. Masrafa girip bir tane daha aldik. En güzeli en basindan kaliteli almak. Bence en dogrusunu yaparsin bunu almakla.yillarca kullanirsin

Toz torbasız canim.ben hata yaptim ceyizime arnica bora aldim. Masrafa girip bir tane daha aldik. En güzeli en basindan kaliteli almak. Bence en dogrusunu yaparsin bunu almakla.yillarca kullanirsin

Benim amacımda inşallah bütçemin yettiği kadarıyla kaliteli az ve öz ürünler almak canım bir kere alıp yıllarca kullanmayı planlıyorum yakınımdaki insanlar çok fazla fiyatlar gerek yok diyor ama bana göre en akıllı alışveriş bu şekilde hangi markada hangisi iyi ise öyle tercih edeceğim inşallah yorumun için çok teşekkürler :16:

Benim amacımda inşallah bütçemin yettiği kadarıyla kaliteli az ve öz ürünler almak canım bir kere alıp yıllarca kullanmayı planlıyorum yakınımdaki insanlar çok fazla fiyatlar gerek yok diyor ama bana göre en akıllı alışveriş bu şekilde hangi markada hangisi iyi ise öyle tercih edeceğim inşallah yorumun için çok teşekkürler :16:

Rica ederim canim hayirlisiyla güle güle kullan ins

yeni süpürgeniz hayırlı ve uzun ömürlü olsun :) ben de aylardır araştırma yapıyorum, rowenta 8221 ve philiphs 9225 arasında tercih yapmak istiyorum. aslında kararım philips idi. ama eşim rowenta süpürgede daha iyidir diyor ve bir mağazada da satış danışmanı ikisini kıyaslarsanız rowentadan kesinlikle daha fazla memnun kalırsınız, philipste bir süre sonra hepa filtre değiştirmek zorunda kalırsınız ve bu ücretli,ama rowentada böyle sorun yok dedi. açıkçası kafam karıştı :44:
siz biraz kullandıktan sonra beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. haznesini temizlemek zor oluyor mu? hazneyi çöpe dökerken çok toz oluyor mu bunları merak ediyorum.
yorumlarda rowentanın halı süpürme başlığı çok ağır olduğu için halılara yapıştığını söylüyorlar.bu yönüyle kullanışlı değil diye düşünüyorum ama onun hakkında da olumlu çok yorum okudum. rowenta 8221 kullanan varsa onlardan da yorum bekliyorum.

benim süpürgemde rowenta 8221 bugün geldi ,akşamüstü işten gelince alelacele sadece bir halı süpürme fırsatım oldu ,halıdan bi dünya toz çıktı :)) genelde herkes yorumlarda bundan bahsediyordu inanmıyordum.dyson marka süpürgelerde kullanılan sistem var süpürgede araştırdıysan biliyorsundur zaten ,filtre derdi yok gerçekten ,philipsdeki o silindir filtre yerine farklı bir mekanizma var ,hepa 13 filtreside süpürgenin arkasında yıkanabiliyor ,belki çok uzun vadede değişmesi gerekebilir ,bana söylenen 6 ayda bir filtrenin yıkanacağı,değiştirmeniz gerekmez dediler. toz haznesinin kapaklı olması çok iyi olmuş,çıkardıktan sonra istediğin yere rahatlıkla götürüp boşaltabileceğin şekilde ,ben görütüp banyodaki çöpe boşalttım tozma yapmadı ,sonrasındada hazneyi suya tutarak yıkadım ,aldığım yerde philipste vardı fiyatı biraz daha fazlaydı ,gerek yok bu zaten en son teknolojiyle üretilen süpürgelerden biri deyince ben ikna olup aldım.üstelik %50 enerji tasarruflu,şimdiden çok fazla yorum yapmak doğru değil ama ilk izlenimlerim olumlu,halılara yapıştığı kısmı bence abartı ben çok rahat hareket ettirdim ,ayrıcahalıya yapıştığını iddia eden arkadaş aynı zamanda 5-6 kere getirip götürüyorsun tozu çekmiyor yazmış başka bir yerde ,hem halıya yapışacak hem tozu çekmeyecek bu zaten saçma.

benim süpürgemde rowenta 8221 bugün geldi ,akşamüstü işten gelince alelacele sadece bir halı süpürme fırsatım oldu ,halıdan bi dünya toz çıktı :)) genelde herkes yorumlarda bundan bahsediyordu inanmıyordum.dyson marka süpürgelerde kullanılan sistem var süpürgede araştırdıysan biliyorsundur zaten ,filtre derdi yok gerçekten ,philipsdeki o silindir filtre yerine farklı bir mekanizma var ,hepa 13 filtreside süpürgenin arkasında yıkanabiliyor ,belki çok uzun vadede değişmesi gerekebilir ,bana söylenen 6 ayda bir filtrenin yıkanacağı,değiştirmeniz gerekmez dediler. toz haznesinin kapaklı olması çok iyi olmuş,çıkardıktan sonra istediğin yere rahatlıkla götürüp boşaltabileceğin şekilde ,ben görütüp banyodaki çöpe boşalttım tozma yapmadı ,sonrasındada hazneyi suya tutarak yıkadım ,aldığım yerde philipste vardı fiyatı biraz daha fazlaydı ,gerek yok bu zaten en son teknolojiyle üretilen süpürgelerden biri deyince ben ikna olup aldım.üstelik %50 enerji tasarruflu,şimdiden çok fazla yorum yapmak doğru değil ama ilk izlenimlerim olumlu,halılara yapıştığı kısmı bence abartı ben çok rahat hareket ettirdim ,ayrıcahalıya yapıştığını iddia eden arkadaş aynı zamanda 5-6 kere getirip götürüyorsun tozu çekmiyor yazmış başka bir yerde ,hem halıya yapışacak hem tozu çekmeyecek bu zaten saçma.

Hayirli olsun canimm.. güle güle kullan

ayyy çok sevindim bu modelden de kullanan birinin cevap yazmasına :)) çok teşekkür ederim cevabın için. aklımda rowenta yoktu, philipse bakmak için bir mağazaya gittim, ordaki satış danışmanı rowentanın bu modelini çok övdü, dediğin gibi yıkanan hepa filtre yerine öğütücü bir sistem yapmışlar kirlenince onu yıkamak gerekiyormuş, hepa filtre olan modellerde hepa fitre yıkanıyormuş ancak 6ay ya da 1 yıl sonra hepa filtreyi değiştirmek gerekiyormuş. yani yılda bir kez 40-50 tl hepa filtre parası vereceksiniz dedi, rowentada hem böyle dert yok hem de enerji tasarrufu var dedi. ama okuduğum olumsuz yorumlarda halıya yapışması çekim gücünden değil, süpürme başlığının çok ağır olmasından kaynaklanıyor yazmışlar, bir saçı bile çekmiyor ama halıya öyle bir yapışıyor, hareket ettirmek çok zor demişler. neyse benim acelem yok, sen biraz daha kullan, yorumlarını tekrar alırım olur mu? :)
süpürgen hayırlı ve uzun ömürlü olsun.

ayyy çok sevindim bu modelden de kullanan birinin cevap yazmasına :)) çok teşekkür ederim cevabın için. aklımda rowenta yoktu, philipse bakmak için bir mağazaya gittim, ordaki satış danışmanı rowentanın bu modelini çok övdü, dediğin gibi yıkanan hepa filtre yerine öğütücü bir sistem yapmışlar kirlenince onu yıkamak gerekiyormuş, hepa filtre olan modellerde hepa fitre yıkanıyormuş ancak 6ay ya da 1 yıl sonra hepa filtreyi değiştirmek gerekiyormuş. yani yılda bir kez 40-50 tl hepa filtre parası vereceksiniz dedi, rowentada hem böyle dert yok hem de enerji tasarrufu var dedi. ama okuduğum olumsuz yorumlarda halıya yapışması çekim gücünden değil, süpürme başlığının çok ağır olmasından kaynaklanıyor yazmışlar, bir saçı bile çekmiyor ama halıya öyle bir yapışıyor, hareket ettirmek çok zor demişler. neyse benim acelem yok, sen biraz daha kullan, yorumlarını tekrar alırım olur mu? :)
süpürgen hayırlı ve uzun ömürlü olsun.

teşekkür ederim,ben yine yorum yazarım,saçlarım çok dökülür halıdaki saç ve tozları gayet iyi topladı ,bende 2 aydır marathon serisine bakarken ,pat diye bu süpürge çıktı karşıma,1 gün araştırdım ertesi gün kararsız bi şekilde gidip başka bir yere daha sordum ,ordaki bayanda daha avantajlı olduğunu ,içimin rahat olmasını söyleyince kararım netleşti,ama en önemli faktör gerçekten filtre temizleme sorununun olmaması oldu benim için ,bide her yüzeye uygun aparatı var bi problem yasarsam paylaşırım yine burdan

ben 9225 i birbuçuk yıl önce aldım. 650 tl ye amıştım. çekim gücü çok süper, temiz evi süpürdüğünüzde bile epey pislik saç kıl topluyor. tek sıkıntısı hepa 13 filtre. 1 yıl olmadan hepa filtre patladı. servisten 40 tl ye yenisini aldım. 1 ay geçmedi onunda araları açıldı. philipsin servisinin sattığı hepa filtre yan sanayi olabilir. orjinal diye satıyorlar. günahları boyunlarına. evde servis garantiside var. servis ürünü tamir için eve geliyor. tamir edemezse, alıp götürüp, tamir edip eve geri getiriyor. bence pişman olmazsınız. piyasada alınabilecek en iyi emiş gücüne sahip süpürgelerden biri. daha iyisini ararsanız dyson alın derim.

artıları:
+ emiş gücü süper
+ sessiz
+ sağlam
+ uzun kablo mesafesi
+ büyük toz haznesi
+ servis iyi
+ tek tuşla filtre otomatik temizleme
+ manevrası iyi
+ parke ucu çok kullanışlı
+ çoklu uç seçenekleri

eksileri:
- hepa 13 filtresi çok dayanıksız
- toz haznesini boşaltırken çok toz çıkıyor
- hortumu çok kaliteli değil
- motor güçlü olduğu için çabuk ısınması

bence parasını fazlasıyla hak eden bir ürün. herkese tavsiye ederim.

Bende şu an çok kararsızım bi karar verip olumsuz bir yorum okuyup vazgeçiyorum philips den hepa filtresi yüzünden çoğunlukla bu vazgeçiş
Ama rowentayıda düşünmeye başladım şimdi ikisi arasında kararsız kaldım
Alan arkadaşlar süpürgeleri hakkında biraz daha görüş ve öneri yazabilirse çok sevinirim

Back
X