benim süpürgemde rowenta 8221 bugün geldi ,akşamüstü işten gelince alelacele sadece bir halı süpürme fırsatım oldu ,halıdan bi dünya toz çıktı :)) genelde herkes yorumlarda bundan bahsediyordu inanmıyordum.dyson marka süpürgelerde kullanılan sistem var süpürgede araştırdıysan biliyorsundur zaten ,filtre derdi yok gerçekten ,philipsdeki o silindir filtre yerine farklı bir mekanizma var ,hepa 13 filtreside süpürgenin arkasında yıkanabiliyor ,belki çok uzun vadede değişmesi gerekebilir ,bana söylenen 6 ayda bir filtrenin yıkanacağı,değiştirmeniz gerekmez dediler. toz haznesinin kapaklı olması çok iyi olmuş,çıkardıktan sonra istediğin yere rahatlıkla götürüp boşaltabileceğin şekilde ,ben görütüp banyodaki çöpe boşalttım tozma yapmadı ,sonrasındada hazneyi suya tutarak yıkadım ,aldığım yerde philipste vardı fiyatı biraz daha fazlaydı ,gerek yok bu zaten en son teknolojiyle üretilen süpürgelerden biri deyince ben ikna olup aldım.üstelik %50 enerji tasarruflu,şimdiden çok fazla yorum yapmak doğru değil ama ilk izlenimlerim olumlu,halılara yapıştığı kısmı bence abartı ben çok rahat hareket ettirdim ,ayrıcahalıya yapıştığını iddia eden arkadaş aynı zamanda 5-6 kere getirip götürüyorsun tozu çekmiyor yazmış başka bir yerde ,hem halıya yapışacak hem tozu çekmeyecek bu zaten saçma.