Kızlaar sizce nasıl bu yemek takımı?

drmsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
98
3
98
İstanbul
misafir yemek takımı araştırması içindeyim ve güral porselenden bu takımı beğendim. çatal bıçak değil sadece yemek takımı için fikirlerinizi alabilir miyim lütfeen
$DSC_0480.webp

fikrinizi sorduktan 2 ay sonra nihayet başka bir takım buldum ve aldım. 2. sayfada kızlar yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Güral Porselenin çok daha güzel takımları var canım, araştırmaya devam et bence

tek bunu mu beğendin peki başka modelleri araştırdın mı

madem beğendin içine sinmesi en önemlisi

sade bir takım, yemek takımı ne kadar sade olursa o kadar hoş duruyor bana göre

inş gönlüne göre bi takım bulursun canım

teşekkürler kızlar fikirleriniz için. Aslında bir süredir bakıyorum modellere ama bugün güral porselene bakınca bunu çok beğendim ve çektim resmini. eve gelince de kararsız kaldım.
Ben biraz fazla sade takımları seviyorum galiba :26:

teşekkürler kızlar fikirleriniz için. Aslında bir süredir bakıyorum modellere ama bugün güral porselene bakınca bunu çok beğendim ve çektim resmini. eve gelince de kararsız kaldım.
Ben biraz fazla sade takımları seviyorum galiba :26:

bana göre de sade en güzeli canım ama içine sinmesi dahada önemli

herkesin zevki değişik kimisi çiçekli böcekli seviyor kimisi sade kimisi modern seviyor kimisi klasik en doğru kararı kendin verirsin

evine değişik zevkleri olan misafirler gelecek ama o takımları her gün sen kullanacaksın böyle düşün

bende sadeden yanayımdır hep. bu modeli de kötü sınıfına koymam. hoş ama kendim için almazdım sanırım. çok daha güzel modeller var.

bence misafirlik yemek takımı gibi durmuo.gunluk gibi duruo.çok şık değil.yinede begendıysen al tabı.

Daha modern ve yeni nesil bir tabak takımı almanı tavsiye ederim.
En azından "ah keşke" demezsin, bu modeller biraz geçen yıllarda kaldılar sanki...
Yine senin zevkin ve tercihindir, güzel fakat güncel bir model değil.
Ayrıca, Güral Porselen'in çok fazla seçeneği de yok bildiğim kadarı ile. :44:
Eğer fiyat avantajı için onu tercih ediyorsan, yine yakın fiyatlarda Kütahya, Karaca vb. markaları tercih edebilirsin belki?

Canım bence de daha çok günlük gibi duruyor
Daha şık bir şeyler bak yemek takımı için
Kare düşünmüyor musun peki?
Belki sevmiyor olabilirsin tabi
Ama ne olursa olsun önemli olan senin beğenmen unutma:34:

Yani porselen takımlar (misafirlik) denildiğinde seçenek o kadar çok ki...
Bernardo, Karaca, Kütahya, Schaffer, Hisar, Jumbo.... ve daha niceleri...
Fiyat ve kalitelerine göre değişir ama bu modelde takılma bence.
Sana bir kaç fikir olsun diye fotoğraf ekliyorum... Bunlar daha şık değil mi? :31:

$14916-225739200910.webp $FB,1080,11,bone-china-602-crown-kare-86-parca-yemek-takimi-12341-yemek-takimlari-noble-life.webp $FB,1084,11,cyclon-408-platin-fiord-88-parca-kare-yemek-takimi-14970-yemek-takimlari-noble-life.webp $karaca-kare-yemek-takimlari.webp

$kutahya-kare-porselen.webp $kutahya-porselen-yemek-takimlari.webp Eki Görüntüle 541616

Yani porselen takımlar (misafirlik) denildiğinde seçenek o kadar çok ki...
Bernardo, Karaca, Kütahya, Schaffer, Hisar, Jumbo.... ve daha niceleri...
Fiyat ve kalitelerine göre değişir ama bu modelde takılma bence.
Sana bir kaç fikir olsun diye fotoğraf ekliyorum... Bunlar daha şık değil mi? :31:

Eki Görüntüle 541610 Eki Görüntüle 541611 Eki Görüntüle 541612 Eki Görüntüle 541613

Eki Görüntüle 541614 Eki Görüntüle 541615 Eki Görüntüle 541616

3. ve 6. takımlara bayıldııımmm.

Konu sahibi arkadaşa gelince cidden çok günlük bir takım gibi duruyor. Deseni sade olacaksa şekil olarak farklı, şık olmalı bence:31:

Ben bu takımı çok beğendim Karacada 398 TL hem çok şık duruyor hemde fiyatı da uygun :)

Eklentiler

• $karaca...webp
    $karaca...webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
Back
X