Kızlaar yardıım ediin lütfeen akııl verin son 1 haftaa :(((

beriyy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
94
0
16
35
İstanbul
Sevdiğim adamla 4,5 aydır ayrıyız bu zaman zarfı içerisinde bir an olsun onu unutmadım yaptığım her hatadan pişmanım ama onu ne aldattım ne de ihanet ettim 2 yıllık iyi kötü bir birlikteliğimiz vardı tüm sıkıntılara rağmen birlikteydik 2 yıl boyunca 2 defa ayrıldık ve hep terkeden bendim sorunlarım vardı inanılmaz bir boşluktaydım herşey üst üste gelince iyice bunalmıştım üstünede 1 yıldır yüzünü görememitim aramızda mesafe vardı kafam iyice karışmıstı o gün uzun uzun mesajlar atmaya basladı ben ise soğukkanlı davrandım ona karşı ertesi gün mesajlar atmaya devam ederken umursamamazlıkdan geldim araya arkadasına sokmasına ragmen yine istemedim o an sanki aklımdan çıkarmış gibiydim ama kalbimden asla onu sevdiğimi biliyordum herşey çok acıydı ayrılığın 3. ayında doğum günümü kutladı teşşekkür ederek mesajına karsılık verdim sırf mesaj atmam için arkadasıyla birlikte bir plan yapmışlar hayatında birinin olduğunu ve onunla ciddi düşündüğünü söylediğinde dünyam başıma yıkılmıstı . Siniirden ağlamıştım mesaj üstüne mesaj attım o da sırf mesaj atmam için bir plan yaptığını söyledi beni çıkmazın tam ortasında bıraktın dedi dönmem için yalvardı onca hatalarıma ragmen dön dedi kafam karısık bana zaman ver lütfen dedim . ertesi gün nolduysa baana seni seviyorum aklımdan çıkmıyosun diye mesaj attım o da mesajıma karsılk bende seni seviyorum unutamadım die mesaj attı . Aradan baya bir zaman gecmşken bulusalm dedim o da kabul etmisken vazgcti istemiyorum dedi . ve sonunda 2 yılın hatrına çok istiyorum diye kabul etti o gün heyecandan kalbi durucak gibiydii özenle hazırlanmıstım yüzüğünüde takmıstım karsımda görünce içim parcalanmıstı uzun zaman sonra ilk defa karsımdaydı gözümü ondan bir an olsun ayırmadım meğer ne cok özlemişim bir cafeye gecip oturduk gözgözeydik tüm hatalarımı yüzüme vururken bir an olsun sesimi çıkaramadım yutkundum başımı öne eğdim o kadar caresizdim ki tüm lafları ağzıma tıkarken bişey diyemedim oysaki o kadar doluydum ki ona karsı hiç bir sey bilmiyosun derken ağladım son dakıkada ağladığımı görünce dayanamayıp yzüme dokundu oksadı ağlama dedi sonra yanıma oturdu sarıldı gözyaslarımı eliyle sildi sımsıkı sarıldı öptü kokladı özlediğinide hissetmiştim gözyasına kıyamam diyemezken ağzından kaçırdı sende istiyosun beni bliyorum dedim istesemde yapamam dedi o gün çok güzeldi yanından 1 dk olsun ayrılmak istemedim daha sonra yapamam olmaz dedi sürekli bunu dedi çünkü askere gidicek ocak ayında arkasında birini bırakmak istemedğinden yapıo die düşünyrm şimdi 2. bulusmaya ikna ettim 1 hafta sonra buluscaz o gün napmam gerekiyo sırf dönebilmesi için onu kendime nasıl inandırmam lazım lütfen yardıımlarını bekliyorum canım yanıyor
Güncelleme: Yalvarırım yardım edin :'(

Hatalar derken ne hatalar yaptınız ona karşı???
Kafanız neden bu kadar karışıktı??
Hem ayrılmak isteyen sizsiniz, hemde hayatımda başka biri war mesajına da çıldıran bi dünya mesaj atanda sizsiniz???
Aferdersiniz ama ben ne yapmak istediğinizi anlamadımm..
Madem bu kadar sewiyosunuz, neden ilişkinizi çıkmaza sokuyorsunuz??
Madem onun yanında mutlu hissediyorsunuz kendinizi, gözlerinizi ondan ayıramıyacak kadar sewiyorsunuz onu, peki neden bu eziyeti çektiriyorsunuz kendinize???
Eğer kafanızı bu kadar karıştırmasaydınız, şu an erkek arakdaşınız ben askere gidicem beni bekle bile derdi size..
Güwenini bi konuda sarsmışsınız sanırım, ama neden olduğunu da açıkca söyleyin bence..

psikolojikmen sorunlarım vardı herşey üst üste gelmişti 1 yıldır yüzünü dahi görememiştim iyice bunalmıştım ailevi sorunlar araya girince herşeyden bıkmıştım yanımda kimseyi istemiyordum . Kafamdan bi an olsun atmıştım onu . Hatalarıma gelince arkasından iş çevirmişim, yalan söylemişim ve yaptığı güzel şeye karşılık yarı yolda bırakmıştım . çünkü doğruda bu inkar etmiyorum sırf canım sıkılmasın diye gecesinde yaşadığım şehre gelicekti bekleyemedim hatta buluşunca yüzüme vurmuştu sen beklemedin diye şimdi ise hatamı fazlasıyla çekiyorum onu geri istiyorum 1 hafta sonrada buluşucaz işte

1 yıldır yüzünü neden görmediniz o kişinin??
Ailevi sorunların warsa da erkek arkadaşının sana zor dönemlerinde destek çıkmasına izin werebilirdin..
Demek ki kimseyi yanınızda istemiyecek kadar ciddi aile sorunların wardı..
Ondan kaçmak yerine, onun yanında olmasını daha çok istemen lazımdı bence...
Ve arkasından iş çewirmek, yalan söylemek zaten güvenilmeyecek biri olmadığınızı gösteriyor..
O kişinin güvenini kazanmanız lazım ilk önce ama bunu nasıl yaparsınız bilmiyorum..
Aynı şekilde karşımdaki bana yapsa bunu, ben o kişiyi bir daha istemem hayatımda..
Güven bir kere gitti mi zorr anlatabildim mi???
Siz buluşun genede 1 hafta sonra, umarım ikna edebilrisiniz..
Ve görüyorum ki çok pişmansın akıllanmışsın, aynı hatayı gene yapan kişiye bariz delii denir zatenn..

Zaten kendiside bunu söylemişti zor durumda olsan sıkıntıda olsan insan sevdiğine sığınmaz mı ben o sevgiden ne anladım oldu cevabı. Asla yapmam yaptığım hatalar yüzünden gözüme uyku bile dahi girmedi . Aklıma her geldiğinde ağlıyorum canım çok yanıyor her gün dua ediyorum geri dönsün diye ve kendileride çok inatçıdır buluşunca ağlamaktan başka bişey yapamıyorum susup kalıyorum. Aramızda mesafe var o yüzden göremedim

Son düzenleme:
Şimdilik işe gidiyorum gelince fikirlerinizi yazmanızı bekliyorum cidden çok zor durumdayım yardım edin bu konuda :18: onun karşısına hiç ummadığı kadar güçlü biri olarak çıkmak istiyorum ve kendimi ona karşı inandırmam gerekiyor

Hmm anladımm..
Çok acı çekiyosun belli...
Onun karşısında ağlamıcaksın ozaman dimdik durup onu ne kadar çok sewdiğini anlatıcaksın onun gözlerine bakıpta..
Söz wericeksin, pişmanım diceksin.. Başka ne denilebilir ki zaten..
Bundan sonrası erkek arkadaşınıza kalmışş affedip affetmemesi..

anlattıgına gore yapmadıgın kalmamıs tabi guvenmez,
bu sekilde askerdeki adama kafayı yedirirsin.
madem hatalarının farkındasın ve cok seviyorsun, illa baslamanız gerekmiyor,
o askerdeyken gorusmeye devam et ve onu bekle, dondugunde baslarsınız.
eger o kadar sure dayanamam diyorsan hic baslama 2.kez gorusme bile zaten.

Bu şekilde hayata devam etmek cok zor tam alısıcam diyorum tekrar aklıma geliyor. Gururumu ayaklar altına alarak yalvardım uzun uzun mesaj attım yapamam olmaz demekten baska bisey diyemiyor yanında hep olurum ama aramızda bisey olamaz diyor. Oysa ben cok seviyorum onu :/

Ozaman size karşı güweni kalmamış canım, işin çok zor..
Dediğim gibi güwen bir kere gittimi zor olur tekrar başlaması..
Bence onu kaybettin, buna kendini alıştırsan iyi olucak

Iste buna inanmıyor sabredemiyorum bi an önce hayatımda olsun istiyorum yanımda olsun istiyorum sahip çıksın istiyorum tek care inandırmam gerekiyo tekrar terkediceğimi sanıyor

Ozaman size karşı güweni kalmamış canım, işin çok zor..
Dediğim gibi güwen bir kere gittimi zor olur tekrar başlaması..
Bence onu kaybettin, buna kendini alıştırsan iyi olucak

Hayır, hayır bunu kabullenmek zor yeniden baslasak sıfırdan ona bile razıyım hala sevdiğini biliyorum kafama koyduğmu yaparım kafamada seninle olmucagmi koydum diyor oysaki kalp ve akıl aynı seyi söylemez ??

Hayır, hayır bunu kabullenmek zor yeniden baslasak sıfırdan ona bile razıyım hala sevdiğini biliyorum kafama koyduğmu yaparım kafamada seninle olmucagmi koydum diyor oysaki kalp ve akıl aynı seyi söylemez ??

Yeniden nasıl başlamayı düşünüyorsun, daha önceden beri tanıdığın biriyle çok saçma !!
Werdiği cewapları görmüyor musun, size güwenmiyor artık..
Napıcaksın peki bu durumda, hanii daha farklı ne geliyor aklına yapmak için..
Kendini köprüden mi atıcaksınn töwbe töwbee

Bi an olsun kendime zarar vermeyi düsünmüstüm zaten. Krizler gecirmistim terkettiğimde o da benim kadar cekmisti hatta daha fazlası ama ben salaklık edip umursamadım..

o size yalvardığında siz istememiştiniz şimdi siz yalvarıyorsunuz oda size aynısını yapıyor.yalvarmasaydınız belkide çoktan barışmıştınız. siz hatalısınız ve telafi etmeye çalışıyorsunuz ama oda askere gitmesini çok iyi kullanıyor. bence yalvarmayı bırakın ve onu sevdiğinizi bekleyeceğinizi söyleyin gerisini ona bırakın gidince özleyip arayacaktır sizi.ama sizin zorlamanızla barışırsa orda en ufak bunalıma ayrılmak isteyecektir siz tekrar başa dönersiniz yani.ona bunu yaşatmayın kendinizi bu kadar ezik göstermeyin.o affetmeseydi zaten daha önce size dön bana diye yalvarmazdı demekki kabullenmişti şimdide geri çekiyo kendini.yalvarmakla onu buna siz itmişsiniz.siz güçlü olursanız o sizi yine isteyecek.

Bi an olsun kendime zarar vermeyi düsünmüstüm zaten. Krizler gecirmistim terkettiğimde o da benim kadar cekmisti hatta daha fazlası ama ben salaklık edip umursamadım..

Şimdi salak olduğunu kabul ediyosun yanii desem çok mu fazla olucakkk ???
Ama öylee kusura bakmaa ama yaptığınn tuhaf tuhaf anlamsızca hataların acısını çekiyosun şu an..
İyi de oluyor bence, buda sana ders olsun..
Ben çünkü zamanında bu derece vurdumduymazlığının bu derece neden olduğunu anlamış değilim..
Havalara girmişsin senin peşinden koştukça, ama şimdi o hawan söndü canım

çok çektirmişsin adama ama kabulk et arkdaşm boşu boşuna ilşkini bitirmişsin bu bir gerçkte.Ama açıkçası ben onunda yapamam demesini hiç samimi bulmadım.Hayatında ya da görüştüğü biri olmadığından emin misin? Ben askere gidecem geride bırakamam demesi bana hiç iyi niyetli gelmedi de??

Psikolojik sorunlari olan birine ne kadar cahilce yorumlar yapilmis,yok havaya girmissin yok bilmemneren kalkmis! Arkadasin belkide kendi bile bilmedigi bir psikolojik rahatsizligi var niye empatiden yoksun bir sekilde sadece kendi mantiginizla kavramaya calisarak konu sahibine yuklenildi anlamadim!!! Konu sahibi arkadasim erk arkdsn sen yalvarmaya basladigin icin havaya girmis aslinda sana dogum gunu mesji atan da,pesinden kosanda kendisi ve sonunda senle bariscakta sadece seni surundurme hesaplari yapiyor.kendini geri cekip peki madem oyleyse bende istemiyorum dediginde aninda u donusu yapicaktir.yalvarmayi,uzerine dusmeyi hatta aramayi sormayi birak...

Bi dakka arkadaşım sen kime cahill diyosunn, o konuştuğun cümleye dikkat ediceksin sen bi kereeeee
Ben konu sahibine havalara girmişsin derken, erkek arkadaşı zamanında yanında olmak istemiş bu engellemiş..
Kendi dedi ya vurdumduymazlık yaptım diye.. Bu havalara girmek olmuyor muu ????????????
Psikolojik sorunları elbette olabilir, hepimizin derdi sıkıntısı war bu hayatta, fakat yanında olmak isteyen birisini dewamlı iten we ona yalan söyleyen arkasından da iş çewiren insandan karşı taraf daha ne gibi beklentisi olabilri ki..
Herkes hata yapabilir öenmli olan hatasını anlaması, kii konu sahibi geç kalmış olsa da anlamış bunu..
Ama işin içinde, "GÜVEN" melesi oluncaa, karşı tarafın ikna olması zorlaşıyor anladın mı????
Şimdiii yorum yaparken sen o kelimelerine dikkat ediceksin artıkk ...!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…