Hatalar derken ne hatalar yaptınız ona karşı???
Kafanız neden bu kadar karışıktı??
Hem ayrılmak isteyen sizsiniz, hemde hayatımda başka biri war mesajına da çıldıran bi dünya mesaj atanda sizsiniz???
Aferdersiniz ama ben ne yapmak istediğinizi anlamadımm..
Madem bu kadar sewiyosunuz, neden ilişkinizi çıkmaza sokuyorsunuz??
Madem onun yanında mutlu hissediyorsunuz kendinizi, gözlerinizi ondan ayıramıyacak kadar sewiyorsunuz onu, peki neden bu eziyeti çektiriyorsunuz kendinize???
Eğer kafanızı bu kadar karıştırmasaydınız, şu an erkek arakdaşınız ben askere gidicem beni bekle bile derdi size..
Güwenini bi konuda sarsmışsınız sanırım, ama neden olduğunu da açıkca söyleyin bence..
psikolojikmen sorunlarım vardı herşey üst üste gelmişti 1 yıldır yüzünü dahi görememiştim iyice bunalmıştım ailevi sorunlar araya girince herşeyden bıkmıştım yanımda kimseyi istemiyordum . Kafamdan bi an olsun atmıştım onu . Hatalarıma gelince arkasından iş çevirmişim, yalan söylemişim ve yaptığı güzel şeye karşılık yarı yolda bırakmıştım . çünkü doğruda bu inkar etmiyorum sırf canım sıkılmasın diye gecesinde yaşadığım şehre gelicekti bekleyemedim hatta buluşunca yüzüme vurmuştu sen beklemedin diye şimdi ise hatamı fazlasıyla çekiyorum onu geri istiyorum 1 hafta sonrada buluşucaz işte
1 yıldır yüzünü neden görmediniz o kişinin??
Ailevi sorunların warsa da erkek arkadaşının sana zor dönemlerinde destek çıkmasına izin werebilirdin..
Demek ki kimseyi yanınızda istemiyecek kadar ciddi aile sorunların wardı..
Ondan kaçmak yerine, onun yanında olmasını daha çok istemen lazımdı bence...
Ve arkasından iş çewirmek, yalan söylemek zaten güvenilmeyecek biri olmadığınızı gösteriyor..
O kişinin güvenini kazanmanız lazım ilk önce ama bunu nasıl yaparsınız bilmiyorum..
Aynı şekilde karşımdaki bana yapsa bunu, ben o kişiyi bir daha istemem hayatımda..
Güven bir kere gitti mi zorr anlatabildim mi???
Siz buluşun genede 1 hafta sonra, umarım ikna edebilrisiniz..
Ve görüyorum ki çok pişmansın akıllanmışsın, aynı hatayı gene yapan kişiye bariz delii denir zatenn..
Zaten kendiside bunu söylemişti zor durumda olsan sıkıntıda olsan insan sevdiğine sığınmaz mı ben o sevgiden ne anladım oldu cevabı. Asla yapmam yaptığım hatalar yüzünden gözüme uyku bile dahi girmedi . Aklıma her geldiğinde ağlıyorum canım çok yanıyor her gün dua ediyorum geri dönsün diye ve kendileride çok inatçıdır buluşunca ağlamaktan başka bişey yapamıyorum susup kalıyorum. Aramızda mesafe var o yüzden göremedim
Hmm anladımm..
Çok acı çekiyosun belli...
Onun karşısında ağlamıcaksın ozaman dimdik durup onu ne kadar çok sewdiğini anlatıcaksın onun gözlerine bakıpta..
Söz wericeksin, pişmanım diceksin.. Başka ne denilebilir ki zaten..
Bundan sonrası erkek arkadaşınıza kalmışş affedip affetmemesi..
Bu şekilde hayata devam etmek cok zor tam alısıcam diyorum tekrar aklıma geliyor. Gururumu ayaklar altına alarak yalvardım uzun uzun mesaj attım yapamam olmaz demekten baska bisey diyemiyor yanında hep olurum ama aramızda bisey olamaz diyor. Oysa ben cok seviyorum onu :/
anlattıgına gore yapmadıgın kalmamıs tabi guvenmez,
bu sekilde askerdeki adama kafayı yedirirsin.
madem hatalarının farkındasın ve cok seviyorsun, illa baslamanız gerekmiyor,
o askerdeyken gorusmeye devam et ve onu bekle, dondugunde baslarsınız.
eger o kadar sure dayanamam diyorsan hic baslama 2.kez gorusme bile zaten.
Ozaman size karşı güweni kalmamış canım, işin çok zor..
Dediğim gibi güwen bir kere gittimi zor olur tekrar başlaması..
Bence onu kaybettin, buna kendini alıştırsan iyi olucak
Hayır, hayır bunu kabullenmek zor yeniden baslasak sıfırdan ona bile razıyım hala sevdiğini biliyorum kafama koyduğmu yaparım kafamada seninle olmucagmi koydum diyor oysaki kalp ve akıl aynı seyi söylemez ??
Yeniden nasıl başlamayı düşünüyorsun, daha önceden beri tanıdığın biriyle çok saçma !!
Werdiği cewapları görmüyor musun, size güwenmiyor artık..
Napıcaksın peki bu durumda, hanii daha farklı ne geliyor aklına yapmak için..
Kendini köprüden mi atıcaksınn töwbe töwbee
Bi an olsun kendime zarar vermeyi düsünmüstüm zaten. Krizler gecirmistim terkettiğimde o da benim kadar cekmisti hatta daha fazlası ama ben salaklık edip umursamadım..
Psikolojik sorunlari olan birine ne kadar cahilce yorumlar yapilmis,yok havaya girmissin yok bilmemneren kalkmis! Arkadasin belkide kendi bile bilmedigi bir psikolojik rahatsizligi var niye empatiden yoksun bir sekilde sadece kendi mantiginizla kavramaya calisarak konu sahibine yuklenildi anlamadim!!! Konu sahibi arkadasim erk arkdsn sen yalvarmaya basladigin icin havaya girmis aslinda sana dogum gunu mesji atan da,pesinden kosanda kendisi ve sonunda senle bariscakta sadece seni surundurme hesaplari yapiyor.kendini geri cekip peki madem oyleyse bende istemiyorum dediginde aninda u donusu yapicaktir.yalvarmayi,uzerine dusmeyi hatta aramayi sormayi birak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?