Testte belirgin koyulaşma varsa gebelik vardırKizlar benim gebelik suphem vardi dun ve bugun erken gebelik testi yaptim dunku testim silik cizgi cikti bugun yaptigim dun yaptigimdan kolaylikla gorulebilir sekilde daha koyu cikti adetime 5 gun vat ama bugun gogus agrisi basladi acaba genelik olsa adete 5 gun kala gogus agrisi baslar miydi yoksa adet mi olacagimdir fikri olan yardim edebilir mi
Evet kopkoyu degil de canim bir onceki gune gore cok cok koyu ama meme agrisi baslayinca dedim heralde yanlis alarm oldu :)Testte belirgin koyulaşma varsa gebelik vardır
Beş gün kala çıktıysa yüzde elli vardır şimdi sabırla sıkıntı yapmadan reglin gelcek mi onu bekle gelmezse kan ver inşallah var görünüyorKizlar benim gebelik suphem vardi dun ve bugun erken gebelik testi yaptim dunku testim silik cizgi cikti bugun yaptigim dun yaptigimdan kolaylikla gorulebilir sekilde daha koyu cikti adetime 5 gun vat ama bugun gogus agrisi basladi acaba genelik olsa adete 5 gun kala gogus agrisi baslar miydi yoksa adet mi olacagimdir fikri olan yardim edebilir mi
Yarin da yapayim mi test pekiiBeş gün kala çıktıysa yüzde elli vardır şimdi sabırla sıkıntı yapmadan reglin gelcek mi onu bekle gelmezse kan ver inşallah var görünüyor
Vardır benim bi başladı o zamanlar hala devam ediyor . Hangi testi yaptınız güvenilirse hamilesinizdir. Verebiliyorsanız yarın kan verinKizlar benim gebelik suphem vardi dun ve bugun erken gebelik testi yaptim dunku testim silik cizgi cikti bugun yaptigim dun yaptigimdan kolaylikla gorulebilir sekilde daha koyu cikti adetime 5 gun vat ama bugun gogus agrisi basladi acaba genelik olsa adete 5 gun kala gogus agrisi baslar miydi yoksa adet mi olacagimdir fikri olan yardim edebilir mi
Freely yaptim once bi 7 gun kala yaptim negatif cikardi 6 gun varken yaptim silik cizgi cikti ertesi gun yaptim cizgi koyulasti bu kadar koyulasarak gitmesi de yalanci pozitif olur mu acabaVardır benim bi başladı o zamanlar hala devam ediyor . Hangi testi yaptınız güvenilirse hamilesinizdir. Verebiliyorsanız yarın kan verin
Bence pozitif ama ümitlendirmek istemem freely marka hiç kullanmadım . İnşallah vardır gebelikFreely yaptim once bi 7 gun kala yaptim negatif cikardi 6 gun varken yaptim silik cizgi cikti ertesi gun yaptim cizgi koyulasti bu kadar koyulasarak gitmesi de yalanci pozitif olur mu acaba
Kan verecegim de once gecikmem olsun diye bekliyorum dereyi gormeden pacayi sivamayalim freely test koyulasarak devam ediyor duratest negatif gosteriyor sanirim bebek yok zatenBence pozitif ama ümitlendirmek istemem freely marka hiç kullanmadım . İnşallah vardır gebelik
Ama dediğim gibi idrarda pozitif çıkan kanda zaten çıkar testlere para verip acaba demeyin hiç kan verin kafanız rahatlasın
Kaç gün var reglinizin gecikmesine ?Kan verecegim de once gecikmem olsun diye bekliyorum dereyi gormeden pacayi sivamayalim freely test koyulasarak devam ediyor duratest negatif gosteriyor sanirim bebek yok zaten
Suan 5 gun kaldiKaç gün var reglinizin gecikmesine ?
Kan da zaten olur idrarda da olur.Regl den 1 gun once pozitiflik olur mu testte kizlar
Nefret ediyorum baska baska sonuclar cikmasindan gercektenEvet bence de bekle ki kafandaki sorular kalksın böyle daha stresli bence
Tesekkur ederim canim benim:)Bilirim o hissi. İnşallah gönlüne göre olsun canımmm
Kutunun üstüne olan fotoğrafta hafif bi çizgi var gibi duruyorBende boyle çıktı kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?