Kızlaarr acill bakt mısınız bat dan 1 gün önce yerleşme kanaması olurmu

boncuk282818

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
96
21
3
Kızlar bat yarın ama bugün afedersininz kahverengi sulu akıntı var yerleşme kanaması olabilir mi yoksa hayaller sonraki aya mı kalıyor🥹

Olabilir bat'tan birkaç gün önce olan da oluyor bat günü olan da. Umarım yerleşmedir 🙏🏿

Kızlar bat yarın ama bugün afedersininz kahverengi sulu akıntı var yerleşme kanaması olabilir mi yoksa hayaller sonraki aya mı kalıyor🥹
Kanama artıp adet olmaz iseniz olabilir. Kiminde adet öncesi kiminde adet gecikmesinden sonra da yerleşme kanaması olabiliyor. Yumurtanın ne zaman rahme yerleştiğine göre zamanlaması değişir. Benim 3 gün kahverengi lekelenme şeklinde oldu. Adet gecikmesinin 2 veya 3.günü galiba, başlayıp kesildi. Çok azdı ama ara ara devam edip bitti.

Kanama artıp adet olmaz iseniz olabilir. Kiminde adet öncesi kiminde adet gecikmesinden sonra da yerleşme kanaması olabiliyor. Yumurtanın ne zaman rahme yerleştiğine göre zamanlaması değişir. Benim 3 gün kahverengi lekelenme şeklinde oldu. Adet gecikmesinin 2 veya 3.günü galiba, başlayıp kesildi. Çok azdı ama ara ara devam edip bitti.
Ay delircem ara ara kahverengi akıntı geliyor bugün adete dönmezse kan vereyimmi bat günüm bugün

Ay delircem ara ara kahverengi akıntı geliyor bugün adete dönmezse kan vereyimmi bat günüm bugün
İdrar testi yaptınız mı? İsterseniz önce bir idrar testi yapın, sonrasında pozitif çıkarsa kan verin. Tabii ki yine de siz bilirsiniz. Direkt kan testi de yaptırabilirsiniz.

Bende reglimden 10 5 ve 1 gün önce yaşadım şuan kanamam var testim silik pozitif çıkıyor.. gelişme varsa bizede bilgi verirmisiniz

Testi ne zaman yaptiniz? Kanama bitenden sonra?

Back
X