- 14 Haziran 2025
- 13
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi senanurr3004
-
Hsg gibi bi işlemin olduğu gün ilişkiye girmek iyi cesaret valla helal olsun ben ağrıdan titriyordumKızlar 30 mayısta hsg çektirdim o gün ilişkiye girdim doktor yasak koymadı şuanda da adrt günüm geldi fakat şöyle ki 2 gün önce ilişkiye girdikten sonra pembe leke gibi geldi ve dünden bugüne sadece açık kahverengi leke gibi geliyo adet kanamasına dönmedi hiçbir şekilde ağrı vs yok ne yapmalıyım
Ya vallahi şöyleki canım bende kötüydüm ama lavaboya çıktıktan sonra rahatladım ve ondan öncesinde adetim vardı eşim için perhiz yaptık falan derken uzun süre bekledik artık eşim dayanamadı inan ki kavgaya başlamıştık o güne kadar zor idare ettim inankiHsg gibi bi işlemin olduğu gün ilişkiye girmek iyi cesaret valla helal olsun ben ağrıdan titriyordumhamile olma ihtimalin var
Ah bu erkeklerYa vallahi şöyleki canım bende kötüydüm ama lavaboya çıktıktan sonra rahatladım ve ondan öncesinde adetim vardı eşim için perhiz yaptık falan derken uzun süre bekledik artık eşim dayanamadı inan ki kavgaya başlamıştık o güne kadar zor idare ettim inankitest yapsam çıkar mı acaba kan versem hafta sonu geldi napabilirim sence
Benimde hsg günü ilişkim oldu ağrım kanamam vs olmamıştı benimde kişiye göre değişiyor bence tüpler açıksa zaten çok ağrı yapmıyor demişti doktor ilişki yasağı bizede koymadı ama ben hsg çekilgim sonra üstüne bir adet yaşadım hamile kaldım inşallah sizinde ilk ayınız da olurYa vallahi şöyleki canım bende kötüydüm ama lavaboya çıktıktan sonra rahatladım ve ondan öncesinde adetim vardı eşim için perhiz yaptık falan derken uzun süre bekledik artık eşim dayanamadı inan ki kavgaya başlamıştık o güne kadar zor idare ettim inankitest yapsam çıkar mı acaba kan versem hafta sonu geldi napabilirim sence
Ay inşallah olur yaBenimde hsg günü ilişkim oldu ağrım kanamam vs olmamıştı benimde kişiye göre değişiyor bence tüpler açıksa zaten çok ağrı yapmıyor demişti doktor ilişki yasağı bizede koymadı ama ben hsg çekilgim sonra üstüne bir adet yaşadım hamile kaldım inşallah sizinde ilk ayınız da olur
Ben sana bat ne diye sorsam kızmazsın inşallahAh bu erkeklerAsko bat ne zaman senin test için belki erken olabilir ya
Olur canım sağlıkla olsun bende hiç beklemediğim bir ayda olduAy inşallah olur ya
Aşk olsun neden kızayım. Bat “Beklenen Adet Tarihi” anlamına geliyor burda çok duyarsın bide Sat var oda son adet tarihiBen sana bat ne diye sorsam kızmazsın inşallah
Ay inşallah gerçekten çok istiyoruz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınOlur canım sağlıkla olsun bende hiç beklemediğim bir ayda oldu
Benim şöyle bir kaç aydır düzensiz oluyodum her ay oluyodum ama günü farklıydı geçen ay 13 de olmuştumAşk olsun neden kızayım. Bat “Beklenen Adet Tarihi” anlamına geliyor burda çok duyarsın bide Sat var oda son adet tarihi
O zaman kanda çıkar sanki ya bence kan ver sen kuzumBenim şöyle bir kaç aydır düzensiz oluyodum her ay oluyodum ama günü farklıydı geçen ay 13 de olmuştum
Şöyleki anneme gösterdim açıkçası aşko oda bu adet değil dedi hamile olabilirsin dikkat et dedi kan vericem o zamanO zaman kanda çıkar sanki ya bence kan ver sen kuzum
Evet bence de kan ver ben de yerleşme lekesi yaşadım. Sadece çamaşırımda iki damla koyu kahve leke vardı bi iki kez de sildiğimde bi damla geldi bi gün bile sürmedi. Senin nasıldı
Benimkisi pede çıkıyo ama az peçeteye geliyo az önce lavaboya girmiştim peçeteye kan geldi sanırım normal adete çeviriyoEvet bence de kan ver ben de yerleşme lekesi yaşadım. Sadece çamaşırımda iki damla koyu kahve leke vardı bi iki kez de sildiğimde bi damla geldi bi gün bile sürmedi. Senin nasıldı
Hadi yaa dur bakalım sabaha nasıl olacak ayrıca adete dönse bile unutma hsg çekildikten sonraki 3-5 ay hamile olma oranın çok artıyor umutsuz olma yaniBenimkisi pede çıkıyo ama az peçeteye geliyo az önce lavaboya girmiştim peçeteye kan geldi sanırım normal adete çeviriyo
Yok zaten bu hsg den sonrasında umudum var ama normalde adete çevirdi kanamaya döndü belli yani açık kırmızı kan geldi peçeteyeHadi yaa dur bakalım sabaha nasıl olacak ayrıca adete dönse bile unutma hsg çekildikten sonraki 3-5 ay hamile olma oranın çok artıyor umutsuz olma yani
Geçmiş olsun kuzum o zaman ye bi tatlı ödüllendir kendini mademYok zaten bu hsg den sonrasında umudum var ama normalde adete çevirdi kanamaya döndü belli yani açık kırmızı kan geldi peçeteye
Şimdi bende kalktım tatlı yemeye vallaGeçmiş olsun kuzum o zaman ye bi tatlı ödüllendir kendini madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?