Kızlaarr yardıımm

senanurr3004

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2025
13
4
1
24
Kızlar 30 mayısta hsg çektirdim o gün ilişkiye girdim doktor yasak koymadı şuanda da adrt günüm geldi fakat şöyle ki 2 gün önce ilişkiye girdikten sonra pembe leke gibi geldi ve dünden bugüne sadece açık kahverengi leke gibi geliyo adet kanamasına dönmedi hiçbir şekilde ağrı vs yok ne yapmalıyım

Hsg gibi bi işlemin olduğu gün ilişkiye girmek iyi cesaret valla helal olsun ben ağrıdan titriyordum hamile olma ihtimalin var

Hsg gibi bi işlemin olduğu gün ilişkiye girmek iyi cesaret valla helal olsun ben ağrıdan titriyordum hamile olma ihtimalin var
Ya vallahi şöyleki canım bende kötüydüm ama lavaboya çıktıktan sonra rahatladım ve ondan öncesinde adetim vardı eşim için perhiz yaptık falan derken uzun süre bekledik artık eşim dayanamadı inan ki kavgaya başlamıştık o güne kadar zor idare ettim inanki test yapsam çıkar mı acaba kan versem hafta sonu geldi napabilirim sence

Ah bu erkekler Asko bat ne zaman senin test için belki erken olabilir ya

Benimde hsg günü ilişkim oldu ağrım kanamam vs olmamıştı benimde kişiye göre değişiyor bence tüpler açıksa zaten çok ağrı yapmıyor demişti doktor ilişki yasağı bizede koymadı ama ben hsg çekilgim sonra üstüne bir adet yaşadım hamile kaldım inşallah sizinde ilk ayınız da olur

Ay inşallah olur ya

Evet bence de kan ver ben de yerleşme lekesi yaşadım. Sadece çamaşırımda iki damla koyu kahve leke vardı bi iki kez de sildiğimde bi damla geldi bi gün bile sürmedi. Senin nasıldı

Evet bence de kan ver ben de yerleşme lekesi yaşadım. Sadece çamaşırımda iki damla koyu kahve leke vardı bi iki kez de sildiğimde bi damla geldi bi gün bile sürmedi. Senin nasıldı
Benimkisi pede çıkıyo ama az peçeteye geliyo az önce lavaboya girmiştim peçeteye kan geldi sanırım normal adete çeviriyo

Benimkisi pede çıkıyo ama az peçeteye geliyo az önce lavaboya girmiştim peçeteye kan geldi sanırım normal adete çeviriyo
Hadi yaa dur bakalım sabaha nasıl olacak ayrıca adete dönse bile unutma hsg çekildikten sonraki 3-5 ay hamile olma oranın çok artıyor umutsuz olma yani

Hadi yaa dur bakalım sabaha nasıl olacak ayrıca adete dönse bile unutma hsg çekildikten sonraki 3-5 ay hamile olma oranın çok artıyor umutsuz olma yani
Yok zaten bu hsg den sonrasında umudum var ama normalde adete çevirdi kanamaya döndü belli yani açık kırmızı kan geldi peçeteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…