• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr yardıımm

Kızlar 30 mayısta hsg çektirdim o gün ilişkiye girdim doktor yasak koymadı şuanda da adrt günüm geldi fakat şöyle ki 2 gün önce ilişkiye girdikten sonra pembe leke gibi geldi ve dünden bugüne sadece açık kahverengi leke gibi geliyo adet kanamasına dönmedi hiçbir şekilde ağrı vs yok ne yapmalıyım
Birsey soracağım hsgyi anestesizmi cektirdiniz

Nasıl zormu dedikleri kadar can acısı falan çok oluyormu bende cektirecegimde
O anda sadece adet kramplarını düşün o şekilde oluyo çok kısa bir işlem ama sonrasında ağrın falan oluyo benide çok korkuttular kendimi çok kastım sanırım masadan kalkınca tansiyonum düştü ama hiç gerilecek bişey yok o an anlık bir ağrı sadece sonrasında biraz ağrın oluyo o kadar

O anda sadece adet kramplarını düşün o şekilde oluyo çok kısa bir işlem ama sonrasında ağrın falan oluyo benide çok korkuttular kendimi çok kastım sanırım masadan kalkınca tansiyonum düştü ama hiç gerilecek bişey yok o an anlık bir ağrı sadece sonrasında biraz ağrın oluyo o kadar
O zaman korkulacak bir durum yok demekki ya boşuna özele para vermeyim teşekkür ederim canım cevap verdiğin icin

Back
X