Kizlaarrrr ovulasyon testime bir bakabilir misiniz

Bence teste devam etmelisin diğer çizginin daha belirgin olması gerekiyor bir de gün aşırı daha iyi çünkü her gün olursa Sayı azalıyormuş Gün aşırı da bi gün boş bir gün ilişki

Bence teste devam etmelisin diğer çizginin daha belirgin olması gerekiyor bir de gün aşırı daha iyi çünkü her gün olursa Sayı azalıyormuş Gün aşırı da bi gün boş bir gün ilişki
Sağol canım benim aynen teste devam edeceğim bakalım İNSAALLAH bu ay güzel haberler olur..

Sağol canım benim aynen teste devam edeceğim bakalım İNSAALLAH bu ay güzel haberler olur..
Iki gune bir duzenli iliski en sagliklisi.doktorlarda bu sekilde oneriyor .iki gune bir duzenli oldugunda o gunu zaten yakalarsiniz.spermler 3 gun kadinim rahminde canli kalabiliyo iliski sonrasi kalcaninizin altima yastik koyun bir saat yatin .biraz saga biraz sola yatin .ovilasyon testini bende kullandim cift cizgi ciktigi 2 gunu ust uste degerlendirdik biz cok sukur simdi 8 haftalik hamileyim :)darisi size olur insallah

Senin adına çok sevindim canım İNSAALLAH sagsalim bebişini kucağına alirsin söylediğin taktikleri birebir uygulamaya çalışıyorum İNSAALLAH RABBİM bizlere de nasip eder

Senin adına çok sevindim canım İNSAALLAH sagsalim bebişini kucağına alirsin söylediğin taktikleri birebir uygulamaya çalışıyorum İNSAALLAH RABBİM bizlere de nasip eder
Amin cnm insallah en onemlisi duaaa rabbime dualarini eksik etme en kisa zamanda istedigin olur insallah

Öncelikle riayetle olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Cnm banada dua edermisin lütfen :)

adetimin 15. gününden itibaren(5ağustos) yapıyorum ovulasyon testini, bugün adetimin 19. günü hala pozitifi yakalayamadım geçen ay 21. gününde yakalamıştim pozitifi.. bu ay da geç olacak sanırım

Eklentiler

• 13900637_321827931485178_1411576234_n.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 44
adetimin 15. gününden itibaren(5ağustos) yapıyorum ovulasyon testini, bugün adetimin 19. günü hala pozitifi yakalayamadım geçen ay 21. gününde yakalamıştim pozitifi.. bu ay da geç olacak sanırım
Sen boş geçme canm bu günleri bir gün dur birgün değerlendir hadi hayırlısı olsun inşallah

kızlar bugün adetin 20. günü. sanırım pozitifi yakaladım ovulasyon testinde. öyle mi bi bakar mısınız

Eklentiler

• 13936907_322408164760488_1590176384_n.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 13941005_322408168093821_1835912045_n.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 33
kızlar bugün adetin 20. günü. sanırım pozitifi yakaladım ovulasyon testinde. öyle mi bi bakar mısınız
Benim de aynen boyleydi ve yumurtlama sancim vardi testi dogrulayan.bugunu bir de bir gun ara verip c.tesiyi degerlendir bi sorun yoksa Allahin izniyle bi onbes gune hamileyim diye yazarsin buraya :) Dua niyetine gecsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…